Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxyDaMon
csendes tag
válasz
FoxyDaMon
üzenetére
Elindítottam egy GPU-Z-t és egy játék elindítása után azt láttam ,hogy mégis csak az AMD kártya működik 80%ban viszont a logban látszik ,hogy közben az intel GPU is használódik.
Előfordulhat ,hogy mivel a gépet Win7ttel gyártották Win10 alatt bugos ez a váltható grafika dolog, és csak használja a két kártyát egyszerre ahogy tudja, csak épp a válsztási lehetőséget nem tudom befolyásolni? -
FoxyDaMon
csendes tag
válasz
z0d1@Ku$
üzenetére
Nem szeretném ,hogy folyamatosan csak az egyik menjen ezt nem írtam, azt szeretném, hogy egyáltalán mennyen az AMD mert jelenleg csak az intelt használja. Amugy meg a váltható grafikus rendszernek épp az a lényege, hogy a biosban való kapcsolás után Fixed/Dynamic te döntöd el melyik program melyiket használja/windows dönti elmelyiket használja.
-
FoxyDaMon
csendes tag
Sziasztok, nem kis problémám akadt HP Pavilion dv7 laposommal. Íme a részletek:
A gép tartalmaz egy Radeon HD7400 videó kártyát és van a prociban(Intel® Core™ i7-2630QM) egy Intel® HD Graphics 3000.
A problémám az ,hogy semmi módon nem tudom rávenni, hogy a programok az AMD kártyát használják.
Windows 10Pro v.1809
AMD driver a legújabbra frissítve
BIOS beállításokban erre vonatkozó két opció van Fixed és Dynamic mindkettőt próbáltam.Alább néhány kép amin látszik, hogy az eszközkezelő és az AMD progi egyaránt látja a HD7400at viszont a Windows grafikai beállításoknál nem választható csak az intel HD3000, azt hiszem valahol a Windowsban kell keresni a megoldást. Átböngésztem a google ehhez kapcsolódó cikkeit, de semmi használhatót nem találtam.
Ha az eszközkezelőben letiltom az intel kártyát akkor viszont a Microsoft Basic render driver kerül az intel helyére(3.kép).Remélem érthető a probléma és nem írtam teljes sületlenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubuntu Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx