Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#79622400 törölt tag Sziasztok, remélem találkozott már valaki hasonlóval. 
 a hétvégén belefutottam egy számomra furcsa esetbe: adott volt egy Lenovo ideapad 100s készülék, melyben gyárilag egy 32GB-os EMMC kártyán van a rendszer, illetve minden más. (Itt megjegyezném, hogy tesóm gépéről van szó és elmondása szerint ezen rajta van egy WIN 10 (?) telepítő gyárilag, ami bármikor újra telepíthető a gyári EMMC-ről).Adott volt a lehetőség m2 sata SSD-vel egy 120GB-os bővítésre. Ezt követően újra akartam telepíteni a rendszert az SSD-re (a gyorsaságág/ hely miatt) és a 32 GB EMMC-t tároló meghajtónak akartam tartani. Első körben bejött a telepítő, szépen kitöröltem minden particiót (igen, azt is amin a gyári rendszer telepítő lehetőség van, mivel abszolut semmi bajra nem számoltam). 
 Ezt követően USB-ről történt volna a telepítés és már az elején órákat küzdöttem (lehet amatőr hiba) a GPT-MBR témával. Nos az alap telepítőm semmilyen formában nem engedte egyik meghajtóra se a rendszert telepíteni, mivel MBR-hez volt kialakítva. Röviden: maradt a GPT, készítettem hozzá egy passzoló USB-telepítőt.Ezután létrehoztam új partíciót a 120 GB-os SSD-n - és a rendszer is létrehozta a particiókat amire szüksége van, telepítő elindul - végig megy, majd újraindulás után egy ablak az alábbi lehetőségekkel: system recovery, boot menü, a 120 gb ssd és az emmc kártya. Rámentem a 120gb ssd-re hogy inditsuk, fekete kép, majd megint a 4 opciós menü előttem. Ezt követően töröltem megint minden particiót, ugyanezt a partició létrehozást megcsináltam az emmc kártyával és láss csodát, minden oké a rendszerrel. De én a rendszert az SSD-ről akarom... 
 Letöltöttem egy megfelelő programot (AOMEI Backupper), majd meghajtót és rendszert is próbáltam másolni az SSD-re, mindkettő után hibásan indult a rendszer és "előkészítés automatikus javításra" felirat után belekerültem egy hibaelhárító menübe. Itt is próbálkoztam mindennel, de sikertelenül. Végül maradt az EMMC- kártya elsődleges indítási pontnak és az ssd mint háttértár üzemel most. Viszont szeretném az ssd-ről a rendszert, a gyorsabb betöltés és működés érdekében.Kérdésem: Megoldható valahogy ráerőszakolni a rendszert az SSD-re vagy valami gyári beállítás miatt csak az EMMC-t hajlandó használni? Köszönöm, hogy elolvastad az irományom és köszönöm a segítséget is előre. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx