- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosziem81
tag
válasz
kreten67 #16604 üzenetére
Sziasztok,
Nagyon szépen köszönöm, hogy foglalkoztatok a kérdésemmel.
A sors érdekes lépése, hogy miután minden szóba jöhető szoftveres lehetőséget megpróbáltam, a feleségem szerencsés keze szépen visszaállította a képet. Így a gép továbbra is normál üzem szerint működik.A pontos hiba eredete nem világos, de a tapasztaltakat megosztom, hátha valaki másnak egyszer segíthet.
A laptop TV-re volt kötve HDMI kábellel. Előtte szépen adott képet a saját kijelzőjén. A TV-be 2 HDMI van. egy az inviteles TV box, a másik ilyen gépes rácsatlakozásokra. Az első HDMI kábel ami be lett dugva hibás lehet, mert néha elment a kép. Sok ki-be dugdosás után az IPTV box-ét használtam ami végig jó volt.
Tehát egyik lehetséges hiba ok a hibás HDMI kábel okán beragadt külső kijelző érzékelés.A lapi eztán csak külsö kijelző módban működött a legközelebbi bekapcsolásig amikor is nem adott képet már egyáltalán a saját kijelzőjén.
Én személy szerint NEMO1968 átal írott szoftveres gyorsbillentyűs átkapcsolást itt kizárnám, mert ha ez így is maradt volna, a gép akkor is BOOT-kor a saját kijelzőjét használja ha nincs rádugva semmi.Nos a hibakereséshez frissítettem a VGA drivereket, és kapcsolgattam a képernyőbeállításokat serényen. Sikertelenül.
Mindezek után kikapcsolt és kivett akku mellett kifújtam a HDMI aljzatot és a csatlakozásokat "átkapargattam" hátha valami apró zárlat van.
Eztán távoli gép módban meg lett nézetve a gép és akkor mondták, hogy külső kijelzőt érzékel! Holott nem volt rádugva semmi.
Újabb kapargatás... Semmi eredmény. Továbbra is csak külső kijelző mód van.Erre néhány napra rá a feleségem az Intel HD vga beállítási felületén kapcsolgatta a kejelző módokat és hopp rendbe is jött...
Erre tegyen pontot valaki...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Futás, futópályák
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest