Új hozzászólás Aktív témák

• Mark023

tag

Sziasztok.

Fater vett egy Acer Aspire 7110es laptopot. A gépen látszik, hogy már volt felújjítva de nagyon lassú. Alapból 1 gb ddr2 rammal és egy Mobil 430 as proci van benne. Megkért, hogy próbáljam már meg egy kicsit tuningolni rajta, mert a gép lassú és a yt videókat is szaggatva játszotta. Előbb driverekkel próbálkoztam hátha csak ez a kínja de nem. Utána kerestem a lap használati utmutatójának, ahol azt írták, hogy 2gb simán fogad és az intel T 2060nal is árusították. Beszeresztem mind a kettő dolgot. És akkor:

A laptop folyamatosan elveszti a beállított időt kikapcsolás után. Próbáltam a legfrissebb biost rárakni de nem engedte. 40%nál behal de vissza újra beindul. A leírás szerint elem vagy a battery miatt csinálja. De sajnos az akksi kuka. Még tölteni se tölt. Aztán...

A betett rammok után el se akart indulni. Megjegyzem kiróbáltam őket másik lapiba.

Yondale T7es cput azért nem szeresztem hozzá mert a legfrissebb biosszal indulnak csak el. A T2060 sima ügy lenne az eggyel korábbi bioszal. Szét szedtem a gépet beraktam a T2060at. A gép a tápcsatlakozás után automatikusan elindul. Szóval most ott tartok, hogy jelenleg kuka. A proci melegszik szóval kap kakót. A vinyó is ok. De semmi kép.

Szétcsesztem a procival a lapot? Vagy nem értem? Kuka a cucc?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés