Új hozzászólás Aktív témák

• Hege09

újonc

Sziasztok!

Egy olyan idegesítő problémám lenne, hogy néha a laptopomon (többnyire ha jobban meg van terhelve) elkezd villogni a bekapcsológomb LEDje, illetve az akku szintjét/hálózati töltést jelző LED lámpa. Ilyenkor, ha kihúzom a tápkábelt a gépből, és bezárok valami alkalmazást, vagy csak szimplán leteszem tálcára, és várk pár másodpercet, majd visszadugom a kábelt, többnyire megmenekülök, és minden jó lesz egy darabig, de kis idő múlva újra előjön a jelenség. Néha hiába huzom ki és dugom vissza a tápkábelt, nem oldja meg, és kikapcsol a gép. Kikapcsolás után is villognak a LEDek. Ezután újra ki kell húzni, és csak úgy indul újra, de az akkut teljesen lemerültnek jelzi. Megy pár percet a gép, és az akkut már 100% töltöttségre jelzi. A másik, ha aksi nélkül használom csak hálózatról, akkor is előjön a probléma, de akkor ugye nem tudom kihúzni a tápot, így biztosan kikapcsol a gép.

Egy 5 éves Acer laptopról van szó, régebben nagyon melegedett, de ilyet nem csinált, akkor csak szó nélkül lelőtte magát, semmi villogás. Tavaly nyáron vettem bele teljesen új ventilátort, múlthéten pucoltam ki belőle a port, pasztáztam újra, most nem is érzem a gép alján, billentyűzetén, hogy melegedne, teljesen elfogadható, mégis ezt csinálja.

Valakinek valami ötlete esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés