Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege09
újonc
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám lenne, hogy néha a laptopomon (többnyire ha jobban meg van terhelve) elkezd villogni a bekapcsológomb LEDje, illetve az akku szintjét/hálózati töltést jelző LED lámpa. Ilyenkor, ha kihúzom a tápkábelt a gépből, és bezárok valami alkalmazást, vagy csak szimplán leteszem tálcára, és várk pár másodpercet, majd visszadugom a kábelt, többnyire megmenekülök, és minden jó lesz egy darabig, de kis idő múlva újra előjön a jelenség. Néha hiába huzom ki és dugom vissza a tápkábelt, nem oldja meg, és kikapcsol a gép. Kikapcsolás után is villognak a LEDek. Ezután újra ki kell húzni, és csak úgy indul újra, de az akkut teljesen lemerültnek jelzi. Megy pár percet a gép, és az akkut már 100% töltöttségre jelzi. A másik, ha aksi nélkül használom csak hálózatról, akkor is előjön a probléma, de akkor ugye nem tudom kihúzni a tápot, így biztosan kikapcsol a gép.
Egy 5 éves Acer laptopról van szó, régebben nagyon melegedett, de ilyet nem csinált, akkor csak szó nélkül lelőtte magát, semmi villogás. Tavaly nyáron vettem bele teljesen új ventilátort, múlthéten pucoltam ki belőle a port, pasztáztam újra, most nem is érzem a gép alján, billentyűzetén, hogy melegedne, teljesen elfogadható, mégis ezt csinálja.
Valakinek valami ötlete esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Fedora Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx