Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, van egy dell 3537 laptopom, olyan hibával vittem szervizbe, hogy sokszor( naponta akár 4-5 db) kékhalált produkált vga driverre hivatkozva. Mellékesként foltosodott a kijelző és nem mindig töltött már az adapter így ezeket is beírtam, amiket szó nélkül cseréltek is. Néztem is a szervizfigyelőn, ugyanazokat a teszteket tolták végig mint én itthon, és azok alatt nálam se mutatott semmi hibát. Tökéletesnek ítélve a laptop állapotát. Tudni kell, hogy előtte volt egy win reinstall, mert hátha megoldja majd a problémát. Most olyan címszóval, hogy más hardveres hibája nincs, viszont javasolt a win10 újratelepítése mert, hgoy próbaverzió... Meg hogy a friss driverekkel dell.com oldaláról telepítsem a dolgokat... szinte tudtam, hgoy ez lesz... va ne esetleg vmi ötletetek? találkoztatok ilyennel? Amit még észrevettem, hogy sokszor mozdításkor jött elő, összecsuktam, átviszem másik szobába, kinyit és utána... lehet olyan dolog, hogy elmozdult vmi?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Pandi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Y50-70
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Apple MacBook PRO M3 16 (RAM 36 GB, SSD 512 GB) 2023
- iPhone 16 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx