Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
Sziasztok. Van egy Toshiba L500-as laptopom ami olyat produkált hogy ha teljesen hátra volt hajtva a kijelző tökéletesen működött de ha már kb 90 fokba vissza hajtottam akkor már nem adott képet és nem csak a háttér világítás tűnt el. Szétszedtem és volt egy szigetelési hiba az lcd fénycső vezetékén azt javítottam és teszteltem az invertert és a csövet is azok jók. Viszont összerakás után ugyan az a hiba állt fent majd miután rövid ideig a határponton volt vibrált a kép és egyszer csak végleg eltűnt tehát nem ad képet. Ha lehúzom az inverter vezérlő vezetékét és rákötök egy monitort akkor sincs sajnok kép Win+F3 és a Fn+gomokat is végigpróbáltam.
Egyébként tökéletesen bekapcsol ad hangot is.
Azt szeretném kérdezni, hogy ez lcd kábel hiba lehet vagy videókártya hiba esetleg ha zárlatos lett a kábel letilthatja a VGA portot is? Vagy ez nem így működik? Esetleg ha lehúzom az lcd kábelt az alaplapról akkor kellene adnia képet a VGA-n? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx