Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kazimir2

újonc

Sziasztok!

Frissen vásárolt Toshiba Satellite L50-B-27N (PSKTQE) típusú notebookal lenne problémám. Próbáltam rákeresni itt és más oldalakon is, de nem találtam olyan megoldást ami segített volna.

Tehát a probléma az, hogy a gép kb. 5-10 másodpercenként inaktiválja az aktív ablakot, ilyenkor csak az ablakra kattintva lehet újból aktiválni azt. Ezzel teljesen ellehetetleníti a használatot, legfőképpen a gépelést.

Először azt hittem a touchpaddal van valami, de egérrel sem jobb. A Toshiba honlapon található drivereket felraktam rá, sajnos nem tudom megmondani hogy konkrétan melyik driver telepítésétől kezdődve él a probléma (vagy esetlegesen már a win7 felrakása óta). Intel Core i5 5200U processzor, AMD Radeon R7 M260 videókártya. Vírus nincs rajta, zsír új a gép, de azért az Avast és a Malwarebytes keresőjét is lefuttattam, semmi találat.

A másik problémám, hogy a touch padon nincs két ujjas görgető funkció, zoomolás és a társai. A Synaptic driver fel lett telepítve. Gondolom kellene működnie, de nem akarja a jót.

Esetleg van ötlete ezekre valakinek?

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák