- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Üdv!
4,5 éves Probook 4525s, Win7 Pro 64 bit, Samsung 840 EVO
Nem piszkáltam se hardveresen, se szoftveresen az utóbbi időben. Egyszer csak alvásból nem kelt fel rendesen, ment a venti, a LED-ek, de kép nem volt, csak háttérvilágítás magában. Aztán már betöltéskor is ezt csinálta.
Emiatt tegnap újratelepítettem FELESLEGESEN, ugyanezt csinálja, csak most már totál fekete a kép, háttérvilágítás sincs.
Reggel csak úgy hóbortból szétszedtem, kicseréltem a két RAM-modult, utána jól töltött be, altatni is lehetett, normális betöltött onnan, de most megint ezt csinálja.
Párszor előfrordult, hogy a fekete képet láttam 1-2 percen, aztán valahogy csak sikeresen betöltött.
Catalystot még az újratelepítés előtt frissítettem a legújabbra, nem segített.Teljesen véletlenszerű, lehet, hogy elsőre be fog tölteni, de pl. tegnap este 1 órán át próbálkoztam kb. 30-szor, és úgy sem lett jó. Állandóan kényszeríteni a leállítást és indítgatni mindkettőnknek rosszul esik.
Szerintem ez hardver probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest