- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regron
csendes tag
Üdv!
2 hónapja vettem egy DELL Inspiron 15 3542-t:
-Intel® Core™ i7-4510
- 4 GB DDR3-RAM
-Geforce 840M 2Gb
-500 Gb HDDA gond az vele, hogy ha bármit töltök (főleg ha torrenten), akkor undorító módon belassul, nem csak játékoknál, de már a chrome is vállalhatatlanul lassú, megakad írás közben, 2-3 másodperc tabot váltani, ilyesmik. Játék közben még rosszabb, a Hearthstone, ami csak egy kártyajáték, képes 5 másodpercre teljesen megállni, ha megnyomom az Esc-et, ami csak a kis menüt hívja elő.
Bonyolultabb játékoknál ez a dolog fennáll letöltés nélkül is. Van 90 fps-em, de ha megnyitok valami ablakot (pl. inventory) vagy fordulok, azaz ha bármit be kéne tölteni, akkor beáll a kép 2-3 másodpercre.
Példának okáért a Crysis 3 megy szépen médiumon zökkenőmentesen, az Archeage viszont, ami szintén CryEngine 3, de sokkal nagyobb a textúradiverzitás, az játszhatatlan, mert állandóan beáll a kép, de tényleg, 2 másodperc fagyás, 0,5 másodperc folyamatos kép, és ez ismétlődik. Szörnyen bosszantó, mert ennek nem így kéne mennie.
A windowst újraraktam 2 napja, csak a feltétlen fontos drivereket raktam föl először, úgy is ez volt, és ilyen is maradt a többi driver installálása után. Formáztam, töredezettség mentesítettem, malware mentesítettem, vírus mentesítettem, átnéztem a futó folyamatokat, abszolút semmit nem találtam.Ki lehetne deríteni valahogy, hogy mi a gond? Feltételezem, hogy a HDD, de a HD Sentinellel nem jutottam sokra, hibát nem ír. Futattam még random elérés tesztet, az elég borzalmas lett (átlag 96 ms, min 20, max 1260).
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16-32GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest