Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
Sziasztok!
Egy fura problémával állok elétek. Én már nem tudok mit kezdeni vele.
Adott egy dell inspiron 1525 noti.A bios képernyőnél mindig restartol egyet. Annyit sikerült kideríteni, hogy 99%, hogy vírus okozza. Fater gépén (IBM Thinkpad T40) meg is találtam a trójait. Kivettem a dell-ből az SSD-t, lefuttattam rajta egy víruskeresést, de az nem találta meg. Utána megnéztem, hogy a másik laptop vinyóján hol volt, s megtaláltam(a bootmgr-be is beleírt és a rendszer számára fentartott partíción a boot könyvtárban volt egy cmsconfig.mui nevű 41kb-os file ).
Nos, újraindítottam a gépet és win8 logó helyett csak egy kurzor villogott, azóta csak restartol. Az asztali gépen is ugyan ez volt, de ott sikerült a biost flashelni, de itt nem sikerül.
BIOS reset is volt, de mikor lépek be fekete háttéren fehér felirat, hogy Access denied és restartol is. Kb 5 másodpercet megy a gép. Hardveres hiba kizárva.
De a szívás az, hogy munkára is kéne holnap, de nem sikerült életet lehelni bele. halvány lila gőzöm nincs, hogy mit tegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amazon Kindle
- Elite: Dangerous
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- World of Tanks - MMO
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest