Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
Új hozzászólás Aktív témák
-
edbloom8
újonc
Sziasztok!
Vettem 2 hete egy Thinkpad T410-es laptopot, használtan, 6 hó garival. Minden faszán ment, megvan az összes driver, müködik minden, kivéve a wifit. Az eszközkezelö sem ismeri fel. A Lenovo support oldalán létezö összes wifi drivert leszedtem, egyikkel sem megy. Érdekes módon a bluetooth-t felismeri(holott elvileg közös rádiót használ a wifivel).
Ma bevittem garanciálisan a szervizeshez, bevitte hátra magához, gondoltam pikpakk megmondja mi a baj. De egy olyan hibával hozta vissza, amit én még sose tapasztaltam. Konkrétan semmi nem ment, de ilyet még sosem láttam egyetlen gépen sem, leírni sem tudom jobban. És ezt ott mutatta nekem, azt mondta rá, hogy az oprendszerrel van baj, nem a wifivel, és hogy ne használjak Win 7 ultimate-et, mert hogy ez már sokaknak gondot okozott. Mondom indítsuk újra, újraindította, csökkentett üzemmódban, így ott nem is derült ki, hogy normál üzemben reprodukálja-e a hibát. Mondta, hogy tegyem újra egy másik rendszerrel, és ezzel váltunk el egymástól. Szóval elég ködös volt ez így nekem.
Mivel már ezelött is gyanakodtam arra, hogy egyáltalán nincs a gépben wifi, ez csak mégjobban felerösödött bennem. Gondoltam arra is, hogy szétszedem a lapot, és megnézem van-e benne, csak erre nem tudom, hogyan readálna a garancia.
Esetleg valami tanács vagy vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Macbook Pro 15" A1990 2019
- EliteBook 840 G7 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe gar
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest