- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edbloom8
újonc
Sziasztok!
Vettem 2 hete egy Thinkpad T410-es laptopot, használtan, 6 hó garival. Minden faszán ment, megvan az összes driver, müködik minden, kivéve a wifit. Az eszközkezelö sem ismeri fel. A Lenovo support oldalán létezö összes wifi drivert leszedtem, egyikkel sem megy. Érdekes módon a bluetooth-t felismeri(holott elvileg közös rádiót használ a wifivel).
Ma bevittem garanciálisan a szervizeshez, bevitte hátra magához, gondoltam pikpakk megmondja mi a baj. De egy olyan hibával hozta vissza, amit én még sose tapasztaltam. Konkrétan semmi nem ment, de ilyet még sosem láttam egyetlen gépen sem, leírni sem tudom jobban. És ezt ott mutatta nekem, azt mondta rá, hogy az oprendszerrel van baj, nem a wifivel, és hogy ne használjak Win 7 ultimate-et, mert hogy ez már sokaknak gondot okozott. Mondom indítsuk újra, újraindította, csökkentett üzemmódban, így ott nem is derült ki, hogy normál üzemben reprodukálja-e a hibát. Mondta, hogy tegyem újra egy másik rendszerrel, és ezzel váltunk el egymástól. Szóval elég ködös volt ez így nekem.
Mivel már ezelött is gyanakodtam arra, hogy egyáltalán nincs a gépben wifi, ez csak mégjobban felerösödött bennem. Gondoltam arra is, hogy szétszedem a lapot, és megnézem van-e benne, csak erre nem tudom, hogyan readálna a garancia.
Esetleg valami tanács vagy vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest