Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
edbloom8
újonc
-
edbloom8
újonc
válasz
ati012
üzenetére
Köszi a segítségeket! De sajnos még nem oldódott meg a problem.
Egyrészt szétszedtem végül a gépet, a wifi benne van. Másrészt VirtualBoxban néztem Ubuntuval, nem ismerte fel. Harmadrészt újratettem a Win-t, szigorúan csak a (elvileg)gépemben lévö wifi driverét tettem fel, de még mindig semmi.
Van valami ötletetek?
-
edbloom8
újonc
Sziasztok!
Vettem 2 hete egy Thinkpad T410-es laptopot, használtan, 6 hó garival. Minden faszán ment, megvan az összes driver, müködik minden, kivéve a wifit. Az eszközkezelö sem ismeri fel. A Lenovo support oldalán létezö összes wifi drivert leszedtem, egyikkel sem megy. Érdekes módon a bluetooth-t felismeri(holott elvileg közös rádiót használ a wifivel).
Ma bevittem garanciálisan a szervizeshez, bevitte hátra magához, gondoltam pikpakk megmondja mi a baj. De egy olyan hibával hozta vissza, amit én még sose tapasztaltam. Konkrétan semmi nem ment, de ilyet még sosem láttam egyetlen gépen sem, leírni sem tudom jobban. És ezt ott mutatta nekem, azt mondta rá, hogy az oprendszerrel van baj, nem a wifivel, és hogy ne használjak Win 7 ultimate-et, mert hogy ez már sokaknak gondot okozott. Mondom indítsuk újra, újraindította, csökkentett üzemmódban, így ott nem is derült ki, hogy normál üzemben reprodukálja-e a hibát. Mondta, hogy tegyem újra egy másik rendszerrel, és ezzel váltunk el egymástól. Szóval elég ködös volt ez így nekem.
Mivel már ezelött is gyanakodtam arra, hogy egyáltalán nincs a gépben wifi, ez csak mégjobban felerösödött bennem. Gondoltam arra is, hogy szétszedem a lapot, és megnézem van-e benne, csak erre nem tudom, hogyan readálna a garancia.
Esetleg valami tanács vagy vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx