Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edbloom8
újonc
-
edbloom8
újonc
válasz
ati012 #10999 üzenetére
Köszi a segítségeket! De sajnos még nem oldódott meg a problem.
Egyrészt szétszedtem végül a gépet, a wifi benne van. Másrészt VirtualBoxban néztem Ubuntuval, nem ismerte fel. Harmadrészt újratettem a Win-t, szigorúan csak a (elvileg)gépemben lévö wifi driverét tettem fel, de még mindig semmi.
Van valami ötletetek?
-
edbloom8
újonc
Sziasztok!
Vettem 2 hete egy Thinkpad T410-es laptopot, használtan, 6 hó garival. Minden faszán ment, megvan az összes driver, müködik minden, kivéve a wifit. Az eszközkezelö sem ismeri fel. A Lenovo support oldalán létezö összes wifi drivert leszedtem, egyikkel sem megy. Érdekes módon a bluetooth-t felismeri(holott elvileg közös rádiót használ a wifivel).
Ma bevittem garanciálisan a szervizeshez, bevitte hátra magához, gondoltam pikpakk megmondja mi a baj. De egy olyan hibával hozta vissza, amit én még sose tapasztaltam. Konkrétan semmi nem ment, de ilyet még sosem láttam egyetlen gépen sem, leírni sem tudom jobban. És ezt ott mutatta nekem, azt mondta rá, hogy az oprendszerrel van baj, nem a wifivel, és hogy ne használjak Win 7 ultimate-et, mert hogy ez már sokaknak gondot okozott. Mondom indítsuk újra, újraindította, csökkentett üzemmódban, így ott nem is derült ki, hogy normál üzemben reprodukálja-e a hibát. Mondta, hogy tegyem újra egy másik rendszerrel, és ezzel váltunk el egymástól. Szóval elég ködös volt ez így nekem.
Mivel már ezelött is gyanakodtam arra, hogy egyáltalán nincs a gépben wifi, ez csak mégjobban felerösödött bennem. Gondoltam arra is, hogy szétszedem a lapot, és megnézem van-e benne, csak erre nem tudom, hogyan readálna a garancia.
Esetleg valami tanács vagy vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Én és a számítógép
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- EA Sports WRC '23
- Milyen routert?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple MacBook Air 13,6 M3 16GB/512GB - Midnight
- 14" MacBook Pro (2024) M3 Pro / 18GB RAM / 1TB SSD Szinte új állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest