- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
moncsuh
csendes tag
Lehet már nem aktuális, vagy már nem figyeled, de nekem is hasonló konfig van a laposomban, nekem Acer Aspire. Attól a chipset family videókártyától ne várj sokat szerintem.. Nekem is ugyan úgy akad a minecraft, elég zavaróan, szinte minden játék laggol, a hőmérséklettel annyira nincs probléma, nekem sem volt már rég kipucolva, sőt talán még sosem, kifújatva volt eddig, eszméletlen porfelhő volt..
Valószínűleg nem csak amiatt laggolhatsz, eshet vissza az fps, mert túlmelegedik a gép, hanem mert az a videókártya a leggagyibb amit bele lehet tenni egy laposba.
Mikori masina? Az enyém már vagy 5 éves.. Semmi sem megy normálisan, ettől a videókártyától semmi sokat ne várj. Még mondjuk egy WoW is full minimumon, minden kikapcsolva, gameboosterrel is egy minimum 1 fps max: 18-20 (licsking kieggel)
Folyamatosan defragmentálom, futtatok programot, ami eltűntet minden fölösleget a gépemről, vírustalanítás, minden.
A legfőbb oka a rossz grafikának az a videókártya.
Amivel játszhatsz mondjuk régebbi Heroesok, Warcraftok és hasonló grafikai követelménnyel rendelkező játék.Jaa igen, még egy netes vidót se tudok végig nézni, az is beszaggat néha..
-
vid kari driverből próbáltál már újabbat vagy régebbit?
(#10727) Márkito
Nem teljesen értem a problémádat. A win folyamatosan szedi le a frissítéseket, amivel szépen hízik a rendszer. Bármilyen progit felraksz, hiába nem arra a wincsire, dll-ek, ezaz akkor is megy oda, így persze, hogy növekszik a méret.
A folyamatos írás aktivitás az NTFS sajátossága. A rendszer folyamatosan optimalizálja a winyón a file-ok helyét, egyszerűsítve mintha háttérbe futna a defregmentálás mikor van szabad kapacitás rá. -
NEMO1968
őstag
HDD hőfok jó,de nem sok köze van a GPU-hoz.
Akkor inkább egy procihőfokot nézz meg,abból már lehet kicsit következtetni a GPU-ra,mert az mindig melegebb (főleg terhelés alatt),mint a proci.
Akár 20-30 fokkal is.
Adott valami garit,aki az alaplapot cserélte?
Lehet hogy nem jó,vagy túl sok pasztát használt,vagy nem tette vissza a hűtőt rendesen. -
BNM
csendes tag
-
BNM
csendes tag
Én lefuttatnék egy eredetiség tesztet mert lehet hogy ott lesz a gond és torrentes mókázott rendszer van a gépeden.
Szerviz csak hozott anyagból telepít. Tehát neked kell vinni a rendszert ami eredeti,és licensz is kell hogy legyen hozzá. Ha nincs akkor sok helyen szervizben vehetsz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged