Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
catrin4
újonc
Üdv!
Dell Inspiron M5010 notebook-ot használok win7-es szoftverrel.
A gép időnként gondol egyet és el kezd gondolkodni. Ez kb. 40-45 mp-ig tart, a merevlemez működését jelző led folyamatosan világít, és a gépen semmit nem lehet csinálni. Olyan mintha lefagyna, de miután letelik az idő, megy minden rendben tovább. Ez valamikor órákig nem történik meg, de van amikor akár 10-15 percenként is előfordul. Párszor volt, hogy csak áramtalanítással lehetett kikapcsolni, de ez szerencsére pár alkalom volt csak. Próbáltam már, hogy lekapcsolom a netet, de akkor is csinálta. Ez azóta fenn áll, mióta a gép meg van. Valaki azt mondta, hogy lehet, hogy az indexelést kellene kikapcsolnom, de egyrészt nem értek hozzá, másrészt a súgóban olvasgattam ezzel kapcsolatban, és ott csak azt találtam, hogy 15 percre lehet felfüggeszteni.
Kérem, ha valakinek volt ezzel kapcsolatban tapasztalata jelezze, vagy bármi ötletet szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI KATANA // RTX 4070 // i7-12650H // 16GB DDR5 // 512GB SSD
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Eladó Laptop - ASUS VivoBook S14 - S430F
- 61 db Dell Docking Station PR02X - Töltővel
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx