Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
nagyúr
hát b+,
visítok, ilyen nincs ....
nem tudom, hova tart ez a világ.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lorcsi
veterán
válasz fokukac #17756 üzenetére
ha arról a csajról van szó a cikk melletti képeket..persze hihető, hogy még szűz..főleg ott usa-ban
hírverést tud csinálni az fix
(a napokban hallottam, hogy Kiszel Tüncit oktatják marketing iskolában, olyan jól felépített stratégiája van )eladó: vadi új soundcore motion+
-
Integra
titán
válasz fokukac #17756 üzenetére
remélem nem fújja le valami embervédő szervezet, kíváncsi vagyok rá mi lesz a vége
érdekes lesz, ha valami beviagrázott vén trotty fogja megdugni, na ez már disszertáció lesz!
egyébként neki van igaza, közel 4 millio dolcsi.. egy pár óra kellemetlenségért cserébe.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Kokkantas #17744 üzenetére
Nézd, az, ha őt nem érdekli, hogy megbántja-e vele a másikat, az az ő dolga, az ő döntése, az ő felelőssége. Ha te erre felhívod a figyelmét, az a te döntésed és felelősséged. Ha mindezek tudatában ő továbbra is szexet akar, te pedig megdugod, akkor mindketten döntöttetek valahogy. Onnantól ezen dologért közös a felelősségetek. Hogy ki milyen következményekben lesz érintett, az meg már sok dologtól függ.
Ha nem figyelmezteted, az is egy döntés, és egyfajta felelősség.
Mindenki a maga szintjén ítéli meg ezeket a helyzeteket, és így a maga szintjén szenvedi majd el a következményeket. Ha szükséged van a trófeákra, akkor valahol az erkölcsiség alatt vagy, mert a szükségleteid, az ösztöneid, az önigazolásaid fontosabbak, mint hogy erkölcsösen járj el egy ilyen ügyben. Ha ezzel tisztában vagy, és így mész a farkad után, ám legyen. Nekem nincs jogom senkit megítélni ezen a téren... Nem is az én dolgom..."Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Integra #17747 üzenetére
Ha undorodik a párjától, amögött más is lehet... Ha szeretsz valakit, és időközben meghízik valamennyit, attól még nem kezdek el undorodni tőle...
A csapdahelyzet meg nem csak a nőn múlik, hanem a társadalmi lehetőségeken is. Ott, ahol egy munkafelvételi beszélgetésen szemrebbenés nélkül feltesznek egy olyan kérdést egy nőnek, akar-e gyereket, és mostanában tervezi-e, ott ne várj túl sok lehetőséget egy nő számára. Ez amúgy személyiségi jogokat sértő kérdés, mégis, ha nem felelsz rá, akkor nem vesznek fel automatikusan. Vagy egy konkrét példa a hétvégi tréninről: kutató és tanár csaj az egyetemen, amint férjhez ment, közölték vele, hogy innentől akkor nem lehet rá számítani, mint hogy családja lesz majd, és nem fogják tudni minden hétvégén arra kötelezni, hogy lenyomja a több száz fős évfolyamokon a kötelező gyakorlatokat, ill. a tudományos munkában nem lehet ide-oda ráncigálni, hogy elvégezze a kutatáshoz szükséges kötelező meneteket (értsd a témavezetők helyett is dolgozzon)...
S ide kapcsolódóan:
Nem régen linkeltetek be egy cikket a Szendi nyilatkozatával, hogy egy nő 35 felett kezdi elveszíteni a piacképességét pasas terén, mint hogy a termékenységi és utódlási indexe exponenciálisan csökken az evolúcióspszichológia megközelítése szerint (jelenleg no comment).
Namármost, ha egy nő egzisztenciát akar teremteni, akkor kénytelen legalább 35 éves koráig azon dolgozni, hogy tanuljon, kellő szakmai elimsertséget szerezzen, majd kivívja magának az elismerést, amit még a nagy emancipáció közepette is iszonyúan nehéz elérnie. Eléri a 35 évet. Közben küszködik a társkereséssel a jól ismert okok miatt. Majd közlik vele, hogy figyelj kisanyám, nem kellesz, mert már kezdesz kiöregedni a hosszútávon (ágyba)befektetetendők csoportjából... Ahan. Oké.Vagy. Nő elkezdi a munka terén a karrierjét. Bele megy abba, hogy még 30 éves kora előtt szül. Mondjuk legalább 2 kölykök kipotyogtat magából, az kb 4-5 évre visszaveti őt a szakmai útján. Esetleg, ha van bőven pénzük, és apjukom nagylelkű, anyjukomnak olykor-olykor akad ideje, hogy szakmai képzésekre, nyelvtanulásra, esetlegesen tudományos munkára is szakítson időt, ha már otthon van, és "van ideje". (Két kicsi gyerek mellett nincs.) Oké, jön 5 év múlva, hogy akkor vissza kellene menni dolgozni. A helyére vagy beültek már, vagy kezdheti elölről az egészet. A pici gyerekek miatt valószínűleg sokszor adódik, hogy haza kell mennie, mert hol ilyen, hol olyan baja vana kölyköknek. Azt nem teheti meg, hogy 4-nél tovább dolgozzon, mert menni kell a bölcsibe, oviba, apu meg ugye napi 12 órákat gürcöl a családra. Ha anyu nem tud bennmaradni túlórázni, vagy befejezni a munkát, akkro előbb-utóbb a főnökség elégedetlen lesz vele, mert hogy ő nem tud éjjel 10-ig bennmaradni és versenyben vért izzadni a többi kolleginával, hogy jobb elismerést, vagy több bónuszt szerezzen. Ha túl is éli azt az időszakot a munkahelyén, ami addig tart, mire a gyerekek iskolásak, és önállóak lesznek, addigra eltelt 10 év. A húszonéves anyukából harmincas éve vége felé járó leharcolt asszony lesz. Ekkor elvárják még mellé, hogy maradjon, csinos, szép, kedves, mindig üde, fiatalos, feszesbőrű, és a többi NŐ, hogy apjukomnak ne egy fiatalabb, ilyen paraméterekkel megáldott, szingli kolléganőre kezdjen el fájni a fogacskája.... Ahan. Hát, persze. Oké.
Uraim, ez egy átlagos női oldal ma. És tisztában vagyok vele, hogy apjukom ugyanilyen nehézségekkel küszködik a másik oldalon.
Szóval, mi a megoldás? Hopgyan hiteted el a 25-nél fiatalabb csajokkal, hogy a fentiek közül nem sétálnak bele egyiknek a csapdájába sem? Milyen lehetőségeket ajánlotok fel, mint áthidaló megoldást, hogy a kecske is jóllakjon, és a káposzta is megmaradjon? Mit javasoltok? Mit tegyen egy nő, hogy megbecsüljétek, és elégedettek legyetek vele?
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #17763 üzenetére
Munkajogi problémaként megközelítve: százmilliós büntetés a hirdetést feladó cégnak, ha az interjún ilyen kérdést tesznek fel. Ha beledöglik ebbe a cég... pech, ráadásul akkor elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen sok dolgozója.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Integra
titán
nem véletlenül írtam le vagy 20x, hogy én már elfogadom, hogy ki mit csinál.
egyedül az álszent kurvákat rühellem, akik mutogatnak azokra akik felvállalják, hogy esetleg másképp csinálnak dolgokat, és hogy ez milyen undorító, miközben sutyiban ugyanazt csinálják. na az ilyet rühellem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
proof88
addikt
válasz Integra #17767 üzenetére
De amúgy én múltkor azt írtam, hogy te ezek szerint nagyobb étvágyú vagy, mint én. Mert te szex után tudsz arra gondolni, hogy ehh hogy szerezzél meg más nőt, én viszont szex után vagy kifulladok, vagy egyszerűen nem kívánok magára a szexre gondolni, olyan szinten nem tartok már rá igényt.
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #17748 üzenetére
Ez hülyeség. Aki igazán szeret, az akkor is szereti a párját, ha épp nagyon le van fogyva, vagy elhízott picit.
Sokszor emlegetem az exem, de tény és való vele voltam akkor is, mikor 64 kiló volt, és akkor is mikor 115 (betegségek is közrejátszottak ezekben a szélsőséges értékekben). És szerettem. Rajongtam érte. MEg is égettem a kezem, és persze tőle megkaptam az én 65-85 közötti súlyomra (mindkét érték esetén) , hogy el vagyok hízva.
Csak akkor mia pöcsért volt velem 10 évet? Mi a nyavalyáért, ha mindig csak leszólt? Éd én miért ragaszkodtam hozzá, mikor így bánt velem?Na mindegy, (felhúztam kicsit magam) hála égnek msot már olyan ember áll mellettem, aki elfogad, néha hisztisen, néha kislányosan, néha vadmacskaként, néha anyatigrisként , és ha néha nem is ért meg, de szeret.
A pénzrehajtásról:Sosem értettem azokat a nőket, akik önmegvalósításukat, és életük értelmét abban élték ki, hogy gyereket szültek. Nem tagadom, csodálatos dolog a gyermek, meg minden, de könyörgöm, ne ez legyen már az egyetlen dolog, amit az életben fel tudnak mutatni. Boldog család, kiegyensúlyozott párkapcsolat, egészség és jó munkahely. Ha valahol bibi van viszi a másikat is.
Másrészről azokat sem rétem, akik beleülnek a kész jóba, és szülnek egymás után 2-3 gyereket. Ezzel akarják a palit megfogni? Hogy van pofájuk, bőr a képükön? Eltartatják kitartatják magukat? Hát izé.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
válasz proof88 #17768 üzenetére
"én viszont szex után vagy kifulladok, vagy egyszerűen nem kívánok magára a szexre gondolni, olyan szinten nem tartok már rá igényt."
Hány éves is vagy? 21? szerintem már kiöregedtél ebből...
Meglásd, hamarosan irathatod a doktorral a viagrát!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Wolverine
félisten
Hmm.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #17784 üzenetére
No ja, nemhiába lettem dobva
Egyet kértem tőled, azt, hogy fogyjál le ,azt sem tetted meg! Mondta ezt 100+ kilósan.Miért is fontos ennyire a vizualitás? Miért fontos ennyire, hogy az oldalatokon lévő nő olyan iszonyat jól nézzen ki, hogy minden férfinak csorogjon rá a nyála?
Vagy nem tudom, egyesek erre verik, és mutogatják a nőt mint valami díszpintyet?
És akkor mi lesz a szegény nővel, ha már nem lesz olyan hamvas, nem lesz olyan szép, megöregszik, a gyereknevelés és az éelt nehézségei nyomot hagynak rajta ... Oké van aki 40 évesen jobban néz ki mint némely 20 éves , de vannak akik nem...Szóval tényleg ennyire ez a lényeg? A külsőségek?
(Persze kell, hogy az embert megfogja külsőleg a másik, nekem pl. az arc a mindenem, azalatt az sme érdekel, ha pl. nem tud járni, vagy bármilyen egyéb dolog ).
Nem azt mondom, hogy a túlzott elhízást , lefogyást kötelező lenne tolerálni, nade azért
izébizé.Az elhízott férjes történetre: Asszonyka álljon a sarkára, és döntse el mit akar. Persze biztos jó érzés otthona meleg otthon, a bankszámla stb, más ágyában meg a jó szex, de van kép a bőrén? Képes a saját, vagy később a gyerekei szemébe nézni?
(ÁÁÁÁ nőknél is vannak hasoló esetek, csak ott nem a kinézet, hanem a pénztárca a hívó jel, ugye pont erről volt tegnap itt duma)
Orsi : a hallgatólagos megállapodás megállapodás-e? Tehát oylan ígéret, amiről nem volt szó, mégis az ember tartja magát azért hozzá ?! (Tehát nem esküvői, stb. ígéret, hanem maga a párkapcsolat ténye, mint "ígéret")
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
7
addikt
Embere válogatja.
Nekem például az arc, illetve egy-két apró részlet nagyon fontos, a többi viszont majdhogynem elhanyagolhatóan sokadlagos. És nem azért számít az a kevés külsőség, ami számít, hogy büszke lehessek rá, milyen jó nő virít az oldalamon, hanem azért, hogy tudjak benne gyönyörködni.
Evvel együtt egyébként szeretem, ha valami úgy szép, hogy megvannak a maga kis hibái. Nekem az a túlidealizált nőkép, amivel mostanában traktálják a fogyasztói társadalmat, nem tetszik. Számomra személytelenséget sugároz, és túl nagy a hangsúly a külsőn. Az én szememben kellenek aprócska "hibák" is ahhoz, hogy valakit emberinek érezzek, és odáig legyek azért, amit látok.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #17786 üzenetére
Esm első látásra nem tetszett Sőt nem is az ideálom kinézetben .
Hm, nem is tudom miért vagyok vele, mikor azt mondtam, aki nem tetszik elsőre azzal én nemDe tudod az elveket néha felül kell bírálni. Lehet nem az ideálom kinézetben, de emberileg nagyon, ráadásul a szeme... Ijj
Szóval bár kifejtettem x-alkalommal, nekem mennyire fontos az, hogy úgy nézzen ki a másik, ami nekem nagyon tetszik , az élet kicsit megviccelt Alapesetben - ha tartom magam az elveimhez - nem lennék vele , de szerencsére volt amivel meggyőzött.
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
"Szóval, mi a megoldás?..."-sal kezdődő bekezdésre:
>>> Én speciel egy 25 évnél idősebb nővel sem tudom elhitetni, hogy van értelme egyáltalán élni...(!) <<< (má' az értelmesek közül)
Ha bátyámat és a sógornőmet nézem, ők mindketten Pesten élnek, és mindketten még doktoriztak is, hosszú évekig (4+), most 31 és 36 évesek, és 1,5 éve házasok. Odáig eljutottak, hogy átépítettek egy nagyobb lakást, ahova már lehet gyereket szülni...
Nem tudom, hogyan csinálták, részben úgy, hogy ebben keményen szerepet játszott az anyagi háttér is, szülői részről...Áh...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Wolverine
félisten
-
Csakénvagyok
őstag
hibák!? Mondj egy példát. Szerintem meg nem kellenek hibák, pont hogy tudd tetszeni valakiben az hogy picit furán ejti az "s"-t, mert az olyan "édi", vagy egy anyajegy, s el nem tudnám képzelni hogy mi minden, de ezek nem hibák, ezek épp hogy tetszenek. Olyat nem tudnék elképzelni hogy hibának lássam, s mégis tetszen. Most persze le lehet fogandi összeségében egyvalakit, hibáival épúgy mint előnyeivel s szépségivel, s nem is biztos hogy közlöd vele ha valami nem tesztik rajta, főleg ha az külsőből s nem viselkedésből adódik
-
brownus
veterán
fontos, de nem arról van szó, legalábbis nálam, hogy mutogassam. nálam egy ember legyen összhangban magával úgy, hogy a belső és külső értékei szinkronban legyenek, vagy hogy mondjam...
egy ember igenis figyeljen a testére, mint ahogy a biblia is okosan mondja: ép lélek ép testben. ilyen egyszerű, nem kell túl bonyolítani... (nem vagyok keresztény, de sok okosság van a bibliában is, nem akarok elmenni vallásos témák felé csak ez az idézet passzol ide) -
7
addikt
válasz Csakénvagyok #17791 üzenetére
Ne lovagoljunk a szavakon. Úgy értettem a hibát, hogy az, ami eltér a mostanában dömpingszerűen a fejünkbe tuszkolt "tökéletestől". Szerintem tudod te, hogy mire gondoltam.
-
tildy
nagyúr
válasz Wolverine #17790 üzenetére
Olvastam Vidéken is meg van ennek a pepita változata: Aztán jó családba ment-e férjhez? Jó családba nősült-e? Blalbabla... Persze a fokmérője a dolognak, hogy a kedves nejnek, vagy vőlegénynek van-e háza... És milyen. És iylenkro általában az történik, fogja a nő magát , szül egy -két gyereket (hogy mégjobban bebiztosítsa a pozícióját) , és él mint Marci Hevesen. Az , hogy esetleg közben nem boldog, vagy félrekúr...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sosem lennék kitartott. Annál nekem nagyon a büszkeségem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
bandus
veterán
nekem nem fontos
van itt a koliban egy lány, nem az a feltűnő bombanő, de nagyon csinos, mosolygós, tündéri teremtés szerintem. és olyan édes manós füle van
na szerintem ezek az apró részletek, amik számítanak, a külsőben.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Cs.Orsolya
senior tag
A hallgatólagosan adott szó mindig úgy működik, hogy mindenki magából indul ki. Hogy kinek-kinek mit jelent az elköteleződés, és az adottr szó értéke. Ahol nincs kimondva valami, ott a belső hiedelmek működnek, pro és kontra is! Szóval, lehetnek pozitív, és negatív feltételezéseink is a másik hűségét, és adott szavát illetően.
Szerintem, alapvetően az a tény, hogy átlagban a férfiak a maguk oldaláról a "csak" szexuális kapcsolatot nem tartják hűtlenkedésnek, már sokat elárul arról, hogy mire lehet számítani, ha nincsenek kimondva dolgok. De az, hogy egy nő is ilyen formán gondolkozzon a "csak" szexről, még elég szokatlannak tűnik. Nincs hagyománya, nincs erkölcsileg beiktatott helye. Holott Távol-Keleten nem egyszer lehet hallani - bár, ma már tanál kiveszőben van ez a hagyomány is -, hogy a férjek maguk ajánlják fel asszonyaikat legkedvesebb vendégeiknek. Vagy az asszonyok ajánlják fel magukat éjszakára, és bizony hatalmas sértésnek számít, ha ilyenkor a vendék visszautasítja a nőt. Sőt, az is, ha az a nő nincs megfelelően kielégítve végül. Szóval, ez megint szokás, szexuális kultúra kérdése.
Vannak olyan nomád törzsek, ahol az asszonyoknak több férjük van, mert a populációjukba valahogy nagyon kevés nő van mindig. Nem lehet tudni, miért, éppen ezért az simán belefér náluk, hogy egy nő több férfiról gondoskodik, többnek teremt otthont, és így többektől van gyermeke is.Az adott szó ereje is édeskevés sokszor. Túl sokszor szegik meg az emberek az ígéreteiket...
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Cs.Orsolya #17797 üzenetére
Vannak olyan nomád törzsek, ahol az asszonyoknak több férjük van, mert a populációjukba valahogy nagyon kevés nő van mindig Nem azért. Nehéz éltkörülmények között több férjfira van szükség egy család eltartásához.
-
zoltanz
nagyúr
"Egy nő 35 felett kezdi elveszíteni a piacképességét pasas terén, mint hogy a termékenységi és utódlási indexe exponenciálisan csökken az evolúcióspszichológia megközelítése szerint (jelenleg no comment)."
Én speciel ugyanúgy tudnám szeretni feleségem egy másik házaságából származó gyerekét vagy egy örökbe fogadottat. Igaz én úgy nőtem fel ugyan, hogy egy testvérem volt, de anyukám hasonló intézetnél dolgozott és sok gyereket hétvégére, ünnepekre stb elhozott hozzánk és tökéletesen elvoltunk egymással nem is beszélve arról nekik mekkora öröm volt egy családdal lenni ha nem is véglegesen...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest