Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
egy kis segítség csajok felszedéséhez
-
brownus
veterán
válasz Viszlát #17738 üzenetére
az a baj, hogy sok ember nem szerelmes a párjába, csak úgy vannak. együtt, mert jobb mint egyedül. meg sokan összekeverik ezt: hú de jó teste van = szerelem.
és mivel a kapcsolatuk csupán testiségen, és anyagi dolgokon alapul, ők továbbra is kereső üzemmódban vannak. ennyi.... vagy rosszul látom? -
brownus
veterán
válasz Integra #17747 üzenetére
az 5 év együttélést azzal kellett volna kezdenie a nőnek, hogy: drága, el vagy hízva, takarodjál le gyúrni egy picit. mondjuk finomabban fogalmazva. vagyis őszinte kommunikáció az már az elejétől hiányzott...
...mert nem küzdött saját magáért eléggé. ez olyan viccesen hangzik az előzményeket nézve, szegény lányok kik nem küzdöttek eléggé bocs.
melyik filmben is volt?? eszembe fog jutni... mikor a nő mondja, hogy pénz kell, kérdezi a férje, hogy mégis mennyi. a nő mutatja, hogy ennyi, de nem két ujjal hanem két kézzel, és miután megkapja leszopja a fickót jól /vmi vígjáték/
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
fontos, de nem arról van szó, legalábbis nálam, hogy mutogassam. nálam egy ember legyen összhangban magával úgy, hogy a belső és külső értékei szinkronban legyenek, vagy hogy mondjam...
egy ember igenis figyeljen a testére, mint ahogy a biblia is okosan mondja: ép lélek ép testben. ilyen egyszerű, nem kell túl bonyolítani... (nem vagyok keresztény, de sok okosság van a bibliában is, nem akarok elmenni vallásos témák felé csak ez az idézet passzol ide) -
brownus
veterán
válasz Cs.Orsolya #17797 üzenetére
távol keleten hol?? ilyenről hallottam már, de nem ottani népekről.
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz zoltanz #26656 üzenetére
de mi jó benne, ha nincs pár csere vagy plusz ember is az aktusban. és még nem is kukkolsz... vagy szex után dumáltok, lenyomtok egy poker partit vagy mit csináltok még?
maga a tény, hogy rajtatok kívül vannak mások is már izgalmasabbá teszi? én egyébként szégyenlős vagyok ehhez.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest