Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#17701) elmoraan (r) válasza fokukac (#17699) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Ha a nyakamra küldesz valami fehér nyuszit, igen morcos leszek. :(((

:U ;)

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#17702) fokukac válasza elmoraan (r) (#17701) üzenetére


fokukac
nagyúr

csak majd, ha elaludtál. ;)

de akkor aztán küldök egy igazi vérnyulat! :DDD

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#17703) srph25


srph25
tag

Sziasztok!

Eddig inkább csak olvasgattam a logoutos topicokat, hozzászólásra nem volt példa, de most eljött az idő :-D.
Az a helyzet, hogy 1 hónap múlva betöltöm a 20-at, és eddig nem volt semmiféle kapcsolatom sem, ami persze nem tragédia (még csak nem is smároltam soha :DD )... Randi akadt már, de mindegyik csak "gyakorlás" néven ment nálam, sajnos nem tetszett különösebben egyik illető sem - viszont arra, hogy tapasztalatot szerezzek, megfeleltek [lehet, h bunkóság volt.....ne kövezzetek meg :DDD ]. Sikerült is experience-t gyűjtenem, de nem túl bíztatót: végig úgy éreztem, h bár a randik jól mentek, komoly kapcsolatra nem lennék képes senkivel sem (éppen a tapasztalathiány miatt).
A probléma pedig ott kezdődik, h elég romantikus, maradi & otthonülős alak vagyok. Korábban mindenképpen hosszútávú kapcsolatot szerettem volna, de már belátom, h képtelen lennék rá.. Már csak azért sem, mert amúgy nincs valami sok lány ismerősöm, akik közül lehetne válogatni [van aki tetszik, de van barátja, s bár talán én nem vagyok rossz, ő mégiscsak jobbnak tűnik nálam ;] ] (haverok sem nagyon vannak).
Eddig másról sem szólt az életem csak a tanulásról meg a gamelésről, hatalmas nagy hiba volt :)) .....már látom, hogy ezen kellene mindenképpen változtatni. Régen csomószor hívtak volna ismik koncikra, partykra, de mindig csak azt mondtam, hogy "bocs, most nem érek rá, tanulnom kell...". 20 éves létemre koncerten pl. soha nem voltam, szórakozóhelyen igen, de ott nem éreztem felhőtlenül magam a sok rib*** között az eddig konzervatív felfogásom miatt...... Be kellene pótolnom valahogy, el sem tudom képzelni, mi mindenből maradtam ki....
Csak kérdés, hogy miképpen.... Mert nem nagyon van társaság hozzá. :F Most kialakulóban van egy komoly barátságom, esetleg az ő haverjaival lehet esélyem szórakozni.
Mit gondoltok, mennyire késő 20 évesen kezdeni az ipart? :Y :D Mennyire érdemes feladni a hosszútávú kapcsolatba vetett hitet?

(am sokan mondják, és vannak is jelei annak, hogyha egyszer az életben végre kimozdulnék a szobámból, akkor tapadnának rám a nők..... az utcán is csomószor látom, hogy megbámulnak [én is szoktam ám visszabámulni :) ]... + az igazat megvallva tényleg elég sok csajt behülyítettem már, csak az utolsó lépéskor nem léptem semmit, és hagytam a lányt a fenébe, mert valójában nem jött be egyáltalán... [főleg az egyetemi meg a chates csajokra gondolok itt]. nagyon kevés lány tetszik nekem, és aki igen, az is hosszabb beszélgetésekkel vesz le a lábamról.. már csak ezért sem vonzanak a rövidtávú kapcsik...van tippetek mihez kezdhetnék? ;) )

Az esetleges nyelvtani hibákért előzetesen is elnézést kérek, a magyar nem tartozik az erősségeim közé. :N Beszéd közben, randikon nem feltűnő, cseresznyére :) ..És előre is köszönöm a válaszokat! :R

[ Szerkesztve ]

(#17704) srph25


srph25
tag

jah, és persze ami az igazi gond, hogy ha továbbra sem lesz kapcsim, később még nehezebben lesz.... ezért szeretnék minél előbb változtatni....
nem utolsó szempont az sem, h nálam rosszabb korombelieknek is minimum 4-5 kapcsolata volt már, ami néha zavaró tud lenni.... [igen, irigy vagyok, hogy ő nekik miért adatik meg a boldogság? :F . rendben, azért, mert ők eljárnak ismerkedni.... de ez még nem jelent önmagában semmit....]

[ Szerkesztve ]

(#17705) srph25


srph25
tag

:W 1 óra filózás távlatából már látom h mi az én igazi gondom... [bocs a spamért....]
1) nem járok el ismerkedni
2) kevés lány tetszik
3) de még így is találok olyat aki tetszik.... igaz nagyon ritkán, és akkor jó ideig nem tudom kiverni a fejemből...
4) viszont lehetek 8/10-es pasi, ha az adott csaj mindig 10/10 :DD és az adott csaj full elérhetetlen emiatt. és persze amiatt is, hogy mindig van barátja az aktuális lánynak, aki történetesen jobb nálam, 10/10.
5) következésképp az elérhetetlen csajokra bukom.
6) jobb ha feladom :C

(#17706) Apollyon válasza srph25 (#17705) üzenetére


Apollyon
Korrektor

Na ezt a hülyeséget most hagyd abba!
Mi az hogy elérhetetlen csaj? Max akkor elérhetetlen valaki hogy ha a pénzre bukik neked meg nincs, de akkor úgy is mindegy, mert ilyen nő kinek kéne?

Elég sok jó nő van akik gusztustalan csávókkal járnak. Ha nem a pénzért, akkor valszeg a szövegükért.
Egy volt osztálytársam középsuliból nemrég költözött össze a nálunk 10 évvel idősebb töri tanárnővel akibe a fél suli bele volt esve annak idején. A nő bárkit megkaphatott.
Én is nyomultam nála, egyszer majdnem össze is jött, de még előtte leoltott hogy menjek el kondizni. Azóta gyúrok.

Nos a gyerek akivel meg összeköltözött és együtt él (!!!) meg olyan vékony gebe sovány, hogy egy doboz gyufából ki lehetne rakni.

Szóval szedd össze magad ember, menj el bulizni és ismerkedj és menni fog! :R

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

(#17707) srph25 válasza Apollyon (#17706) üzenetére


srph25
tag

"Mi az hogy elérhetetlen csaj?"

Hát.... Lehet, hogy butaság volt ezt írni. :)) Korábban 1 példa volt arra, még érettségi előkészítőről, hogy közös volt a vonzalom.... Csak ott nem léptem, vagyis akartam, de későn [nem jött többet, pont akkortól kezdve, h cselekedni akartam :DDD ].
Az tuti, h a mostani csajjal is van valamiféle vonzalom, de tartok attól, hogy csak barátként tart számon... Elég ritkán beszélünk, még ritkábban találkozunk, de én direkt nem keresem őt, nehogy levágós legyen a dolog és elkönyveljen idiótának.... Csak fél évben 1x kb ;] A múltkor kitaláltam, hogy egyáltalán nem teszek semmit, amíg ő nem keres. Hát mit adott isten, persze, h egy idő után írt....... De ebből még felesleges lenne messzemenő következtetést levonni..... A másik ok, amiért akár tetszhetnék is neki az az, h amikor évek után először találkoztunk, búcsúzáskor puszit akart adni [akart, mert én hátraléptem... nem akartam zavarba jönni, mert kapásból belezúgtam...... :B ]. + sikerült is zavarba hoznom néha... Ettől függetlenül sejtheti a dolgot, de nem tartom valószínűnek. És nem akarom beleélni magam, alaposan végiggondolva én csak egy barát vagyok neki. :(
És ő nagyon nem az a fajta, aki mondjuk megcsalná a másikat, bár ki tudja....

Úgyhogy tényleg jobban teszem, ha keresek mást..
"Szóval szedd össze magad ember"
az lesz ;]

[ Szerkesztve ]

(#17708) srph25 válasza Apollyon (#17706) üzenetére


srph25
tag

A töritanáros sztoriról meg nekem ált. iskolás történet jut eszembe (igen, perverzek voltunk :P ). Volt egy ugyanilyen környezetismeret tanár, aztán persze gyerekekkel nem kezdett :DD . Utólag összejött az erőteljesen Russel Crowe-ra hajazó macsó de dagi történelemtanárral. Nagy csalódás volt az osztálynak :DDD
A másik meg gimiben volt, egy nemrég végzett fizikatanár. Semmi extra nem volt, aztán megfordult, hogy felírjon vmit a táblára... Hát persze, h minden fiú megnézte a hátsóját :C Farmer volt rajta, és a fenekénél egy kéznyom minta, alá írva szép nagy betűkkel.. TOUCH ME :D

[ Szerkesztve ]

(#17709) elmoraan (r) válasza fokukac (#17702) üzenetére


elmoraan (r)
aktív tag

Én nem alszom. Csak várok. ;] :P

"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"

(#17710) (Kolombusz) válasza srph25 (#17705) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Olyan nincs, hogy 10/10-es a pasi minden esetben. Mutasd meg, hogy tudsz jobb lenni a jelenleginél. Persze ehhez az kell, hogy ezt el is hidd magadról, mert ha ilyeneken filózol, hogy esélytelen, meg elérhetetlen, akkor nem is fog menni.

(#17711) srph25 válasza (Kolombusz) (#17710) üzenetére


srph25
tag

Azt hiszem tudom mire gondolsz. De sajnos mikor 1 héten keresztül egyhuzamban itthon vagyok és gamelésen/tanuláson kívül mást sem csinálok, elég nehéz ezt elhinni :O ;] Viszont amint kimozdulok, általában jobb a helyzet.
H a csajról is essen szó: sajnos elég nehéz bebizonyítani, h jobb vagyok a pasijánál, ha 1 évben 1x-2x futunk össze (és akkor is dumálás), és 2 havonta egyszer beszélünk msn-en. Azon gondolkozom, hogy szimplán el kellene hívni valahova, de nem úgy, h "szeretnél-e blabla...". Csak egyenesen: "gyere el..". Ha belemenne, akkor nyert ügyem lenne, ha nem, akkor meg ez van. Ez vajon jó ötlet?

(#17712) Cs.Orsolya válasza Viszlát (#17700) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Nem a félrekefélés, hanem a testiség. A félrekefélés erkölcsi kérdés, nem lélektani, sem pedig szexuális.

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#17713) (Kolombusz) válasza srph25 (#17711) üzenetére


(Kolombusz)
veterán

Te komolyan olyan csajon gondolkozol, akivel évente kétszer találkozol?
Amúgy meg hívd el, tapasztalatszerzésnek jó. Inkább minthogy azon gondolkodj, hogy vajon eljönne-e. Elhívod, ha elmegy el, ha nem, akkor nem. Nem kell ezt túlbonyolítani.

(#17714) srph25 válasza (Kolombusz) (#17713) üzenetére


srph25
tag

Régen naponta találkoztunk, mert osztálytársam volt... szóval annyira nem távoli, csak most. mert a tanulmányaink (és sok más egyéb, pl. hogy nem lakik a városban) gátolja a közelséget....
És meglesz az önbizalmam ! :)) Igazából már most meg is van :DD

[ Szerkesztve ]

(#17715) Csakénvagyok


Csakénvagyok
őstag

Az hogy egy huszevesnek 4-5 kapcsolata volt mar az tulzas. Huszonhet evesen negy kapcsolatom volt, s egyse birta egy evig. Pedig rengeteg lanyal probalkoztam en is. Fiatal korban sok a nagyzolas, tehat nem is biztos hogy sokra mentek ok se. Miert mondom? Mert szeritem tulsagosan nem vagy lemaradva, max egy-ket evvel, az viszont meg behozhato.

Es hogy miert lepsz vissza ha egy lany meg akar puszilni, foleg ha tetszik az illeto. Felenkseg. Hat nem fog fejbeloni, vazze. Es ha "beprobalkozol" egy lanynal, dehogy fogja aztt gondolni hogy hulye vagy. Ellenkezoleg. Van egy jopar lany haverem, tobszor is mujanak neveztek azokat a sracokat akik felnek kezdemenyezni. Az a vegso csod ha a lany kezdemenyez es te sorozatosan visszautasitod.

el kellene hívni valahova, de nem úgy, h "szeretnél-e blabla...". Csak egyenesen: "gyere el..".

Dehogynem. Csak elote elokeszited a terep, nem felevente, hanem parszor megkeresed msm, mittomen, s ha latja hogy te is gyakrabban erdeklodsz utana, o is keresni fog. Ha eddig megvagy mar sinen vagy.S akor mar elhivhatod akarhova, megha siman csak beszelgetesre, setalni, akarmi. Itt mar tutira boritekolhato hogy el fog menni, max ha komoly baratja van es meg bele is van zugva akkor nem.

[ Szerkesztve ]

(#17716) Integra


Integra
titán

zseniális reklám:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17717) srph25 válasza Csakénvagyok (#17715) üzenetére


srph25
tag

a 4-5 kapcsolatot lehet h túloztam... de van több olyan ismim is akinek volt annyi.

sztem ő nem tudja, hogy tetszik nekem.... szóval biztos, hogy nem tart lúzernek.....
ha túl sokat beszélnék vele ok nélkül msn-en, az lenne a lúzer kategória. sztem simán megkérdezem majd. most úgyis lesz ürügyem ráírni [vizsgák, mikor megy haza stb].

lehet ám h az a 2 havonta beszélünk is túlzás volt, ez esetben bocs. az elmúlt 1 hónapban 2x is beszéltünk, de előtte meg hosszú ideig (4-5 hónapig) nem. ez volt az a pauza amikor szándékosan vártam arra, hogy jelentkezzen, és ugyebár írt is. utána megint kb 3 hét szünet volt, mert mondtam is neki, h nem érek rá. ezt követően én kerestem meg, kb 1 hete.

(#17718) Csakénvagyok válasza srph25 (#17717) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Istenem!!!
ha túl sokat beszélnék vele ok nélkül msn-en, az lenne a lúzer kategória

Mitol felsz??? Dehogy tulzas. A tulzas az ha naponta zaklatod, de heti egy-ket beszelgetes nem az. Es ha te is gyakran irsz, o is gyakrabban fog. Ha meg nem akkor meg ugyis felejtos a dolog.

ugyebár írt is. utána megint kb 3 hét szünet volt, mert mondtam is neki, h
nem érek rá

Ha en ezt hallom lanytol tudom hogy lerazni akrana. Hogy hogy nincs egyszer egy heten 10-15 perced beszelgetni?? Es kuloben is. Te szamon tartod hogy egyszer te kerested, most o jon? Nah jo, nem azt mondom hogy fojton csak egyvalaki kezdemenyezen, de csak nem irod fel hogy most te, majd o jon! Radasul meg ott vannak azok a tipusu lanyok akik csak kivarnak, hogy fojton a srac hivogassa, de ha elhivjak oket elmennek. Mi az hogy?? Arra varnak.

(#17719) srph25 válasza Csakénvagyok (#17718) üzenetére


srph25
tag

Sajnos attól félek, hogy túl értékes ő nekem ahhoz, hogy csak úgy lejárassam magamat nála... Mivel évek óta ismerjük egymást, kétlem, hogy hamar megszakadna a kapcsolat közöttünk, így nem is érdemes elkapkodni a dolgot...
És igen, számon tartom, hogy ki a soros :DD . Azalatt a 4-5 hónap alatt kb belehaltam, h nem beszélhettem vele... Ettől függetlenül sok igazság lehet abban, amit mondasz, bár szinte tuti h ő pont nem az a kivárós csaj (nem tudnám megmondani, hogy miért, de nem hiszem, hogy annyit gondolna rám, mint én rá :P ).
Az a 3 hét pedig vizsgázással telt. Sok dolgot odaadnék ezért a lányért, de a karrieremet senkiért sem adom oda (bár messze nem ez a legfontosabb az életben, nekem inkább ő az :) , de karrierrel sokkal könnyebb lesz később)..... Ráadásul ő is ugyanúgy vizsgázott. Még öntöttem is bele kis önbizalmat, az egyik tárggyal kapcsolatban nem volt optimista. Mondtam neki, h kapja össze magát, mert meg tudja csinálni, "tudom, h képes vagy rá".... :P

[ Szerkesztve ]

(#17720) Csakénvagyok válasza srph25 (#17719) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Tudod mit? Ha nem akarod ne hivd el. Ha pedig avval ertekes a szamodra hogy ket-haromhavonta hivod el?? Te tudod. Ha azt hiszed hogy kariert nem lehet baratno mellet, tevedsz. Jol gondolom meg 1etemista vagy. Lehetetlen eset vagy, b+.

(#17721) Viszlát válasza Cs.Orsolya (#17712) üzenetére


Viszlát
addikt

Nem tudom milyen eltorzult felfogás szerint nem lélektani avagy szexuális, de azt hiszem nem is szeretném megtudni...

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#17722) srph25 válasza Csakénvagyok (#17720) üzenetére


srph25
tag

Ezek am. nem elhívások, hanem msn beszélgetések voltak, és egyszer nem hívtam még el. De el akarom. És tudom, h lehetetlen eset vagyok :DD
Mindenesetre köszönöm a válaszokat mindenkinek, majd beszámolok az alakulásról.. :)

(#17723) Csakénvagyok válasza srph25 (#17722) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Elritam felhivast akartam irni, belertve persze az msm beszelgetest is.

(#17724) Mawyx


Mawyx
senior tag

Jött levelem, válaszolt tegnap, vagyis nem válaszolt, csak írt levelet. Leírtam az érzésimet, kész kisregény lett, erre azt se írta, hogy sajnálja, hogy nem tudja viszonozni vagy valami, csak annyit írt, hogy vásárolt, takarított, tanul stb. Pár sorral elintézte én meg még mindig megőrülök, hogy nem tudjuk ezt megbeszélni. Se tali, se telefon, semmi. Válaszoltam neki, hogy én is takarítok meg nincs semmi, erre most szintén csak pár sorban ilyet írt. Agyam eldobom. Miért nem lehet ezt megbeszélni? :( Eleve nem korrekt sztem, hogy legalább telefonon szóban nem beszélhetünk, de hogy levélben sem írja le mit gondol, ezt nem értem mire jó :F

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#17725) srph25 válasza Csakénvagyok (#17723) üzenetére


srph25
tag

:)
am sztem pontosan erre volt szükségem, egy kis baszogatásra, h cselekedjek! szóval kössz :C ebből is látszik, hogy nem nagyon akadnak még haverok, de már ezen is dolgozom :))

(#17726) srph25 válasza Mawyx (#17724) üzenetére


srph25
tag

nem akarok tapasztalat nélkül butaságot mondani, de ott már lehet, hogy menteni kéne, ami még menthető...(ha egyáltalán együtt voltatok, sajnos mennem kell, úgyhogy nemtom végigolvasni még1x. sorry). én sztem megpróbálnám előadni ezt a kommentedet neki, hogy lássa, hogy téged mennyire zavar a dolog. ha az sem érdekli, akkor hagyd a fenébe.. :(
de majd a profibbak többet tudnak segíteni :)

[ Szerkesztve ]

(#17727) Csakénvagyok válasza Mawyx (#17724) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Pont most koptatnak le. Sorry
Szerk: Tipikus ignore .

[ Szerkesztve ]

(#17728) zoltanz válasza srph25 (#17705) üzenetére


zoltanz
nagyúr

Szerintem kicsit ritka ez ilyen korban, de mégsem veszélyes.
Ha nem jársz el ismerkedni is, nem keresed a alkalmakat a csajozásra, úgy nehéz lesz. Felesleges aggódni az adott szituációban tudni fogod mit kell tenned, miből lesz komoly kapcsolat stb. kivel érdemes foglalkozni behatóan. :)

Manapság egy előnye van ha nem vagy szegény, színvonalasabb ellenségeid lehetnek

(#17729) Mawyx válasza Csakénvagyok (#17727) üzenetére


Mawyx
senior tag

Nyilván, de valamit mégis tenni kéne.
Egyszer azt írjátok küzdj a végsőkig, máskor meg azt, hogy felejtsd el, úgyse lesz semmi. Nem tudok olyan egyszerűen mást keresni. Levelezek vele tovább, aztán valamikor hátha összefutunk véletlenül. Töröm a fejem hogy kéne ezt a "véletlent" megszervezni.

Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)

(#17730) Csakénvagyok válasza Mawyx (#17729) üzenetére


Csakénvagyok
őstag

Mar bocsanat, de nem egyhangu a velemenyunk. Mindenki maskepp gondolkodik.
Szvsz ez mar felejtos, pedig en inkabb az adj meg egy eselyt magadnak elven vagyok, de figyelve amit irsz ez mar elfelejtheted egy joideig. De, megis miben remenykedsz egy "veletlen" talalkozasnal. Akkor majdmegtorik, ha levelben nem teszi. te tudod, de biztos hogy ez nem csupan remeny, s nem tobb?

(#17731) Wolverine válasza Mawyx (#17729) üzenetére


Wolverine
félisten

:( Szvsz egyet tehetsz, felejtesz. Egyértelmű, hogy részéről nincs semmilyen mélyebb érzelem - szóval én súlyos pasizást javaslok...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#17732) proof88 válasza srph25 (#17726) üzenetére


proof88
addikt

Nos, nem igazán olvastam el teljesen a kommenteket, mret gyűlölöm, hogy alszok, aztán mindig végig kell néznem a 20 topikot csak itt PH!-n és trilliónyi komment van már benne mindegyikben, ehh.

Egyetem nagyszerű hely ismerkedésre. Egyetemen a csajok 99%-a ready to a new relationship, még akkor is ha barátja van. Tetszik egy csajszi, megkérdezed tőle, hogy van-e kedve holnap kicsit maradni még óra után, dumcsizni, ilyesmi aztán kész. Innentől kezdve kiderül, hogy bejöttök-e egymásnak vagy nem. Ha marad, akkor biztos nem akar lekoptatni, és nem kell paráznod.
Egyébként ha beleszeretsz egy csajba, akkor szerintem könnyebb a dolog. Mert nagyon jó érzéssel vagy iránta és ha látod, hogy szívesen van veled, akkor az mennyei érzés és a dolgok jönnek maguktól. Senkit nem érdekel, hogy volt-e már kapcsolatod vagy sem.
Sőt sok csajizgatónak tartja, ha neki már volt kapcsolata, neked meg nem. :DDD
Hajrá! :)

(#17733) Integra válasza Viszlát (#17700) üzenetére


Integra
titán

nem hinném, ráadásul senki sem hiteti el velük ezt.
egyszerűen ebben a világban ez lesz a törvényszerű, mert egyre inkább az anyagiakról szól és még jobban ez lesz.
változik az egész társadalom felépülése, a normák prioritása is ezzel együtt változik, új érdekek, szükségletek lesznek elsődlegesek.
alapvetően befolyásolja az egész hozzá állást a családi háttér, egészséges családmodell és az anyagi biztonság megléte, vagy ellentettje azt, hogy a lány értékrendje hogy alakul ki..
illetve, hogy mikor bútorozik először össze és köti le magát.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17734) Kokkantas válasza Integra (#17733) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Az anyagiak fontosabbak lesznek, mint a boldogság? (a szokásos szélsőséges gondolkodásmódon)

(#17735) Boxer001 válasza Kokkantas (#17734) üzenetére


Boxer001
veterán

Látod, jó felé megy a világ. Nehéz kifogni egyet a szebbik oldalról...nekem sikerült, pedig én aztán ritka nagy béna voltam az elmúlt években, nem találom a helyem a világban...semmi nem jött össze, de legalább kaptam egy igazán jó társat magam mellé, ez a lényeg, szóval neked is sikerülhet, csak akarjad má végre. :D

(#17736) Integra válasza Kokkantas (#17734) üzenetére


Integra
titán

igen

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17737) brownus válasza Integra (#17736) üzenetére


brownus
veterán

nem

(#17738) Viszlát válasza Integra (#17733) üzenetére


Viszlát
addikt

Csak nézd meg mire válaszoltál, amire én ezt írtam... :U

Értem én amit mondasz, de nekem ezzel mindig az a bajom, hogy mindenért a külső tényezőket említik felelősként, egyedüli okozóként. Nagyon leegyszerűsítve az általános pszichológusi hozzáállás, miszerint ha valaki elcseszett (vagy elcseszett valamit), tuti a gyerekkorában érte valami trauma, vagy az anyja vagy az apja tehet mindenről (ebben a topikban is találsz erre bőven példát, ha visszaolvasol).

Elismerem és nem is akarom tagadni, hogy mind a családnak, mint a társadalomnak szerepe van, de kérdem én, hol van az egyén döntése? Amikor ott áll és felméri, hogy otthon vár a Józsi, széttegyem a lábam Ferinek? Ott abban az adott pillanatban csakis és kizárólag az ő felelőssége, miként dönt és azt már nem lehet anyura, apura, pénzre, akármire fogni. Legalábbis én nem fogadom el és nem is fogom, mert egyszerűen hányok ettől az egyre inkább elterjedő felelősség nem-vállalástól (nehogy magadra vedd, általában értem).

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#17739) Integra válasza Viszlát (#17738) üzenetére


Integra
titán

tudom, hogy gusztustalan, gáz vagy nevezzük bárhogy is.
de a nő már régesrég nézi a hátteret is mikor mérlegel, hogy belemenjen veled bármibe is, még ha szimpatikus is vagy nagyon. főleg az idősebb szingli nők.
hogy kinél mennyire tudatos ez vagy tudat alatt, megint csak múlt és tapasztalatfüggő szerintem, de ott van. és abból kell kiindulni, hogy ez mindenkinél ott van, legalább nincsen meglepetés. max kellemes csalódás.
mert biztos sok a kivétel, de ha általánosságban beszélek és a fő csapásirányt kellene megmondanom, akkor az egyértelműen ez már most is.
bazeg, életemben nem mertem volna gondolni, hogy megkérdezi tőlem nő, hogy lízinges e az autóm vagy teljesen kivan fizetve.. és megtörtént.. ha nem saját füllel hallom, nem hiszem el soha..
ez van, ez a realitás.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17740) Viszlát válasza Integra (#17739) üzenetére


Viszlát
addikt

Na igen, tőlem is kérdezték már, hogy mivel érkeztem a találkára. :)

Valóban ez a realitás, csak ne húzzuk rá a megértés köntösét. Ha már egyszer ilyen szar van, engedtessék meg nekünk, hogy ne bólogassunk hozzá. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#17741) brownus válasza Viszlát (#17738) üzenetére


brownus
veterán

az a baj, hogy sok ember nem szerelmes a párjába, csak úgy vannak. együtt, mert jobb mint egyedül. meg sokan összekeverik ezt: hú de jó teste van = szerelem.
és mivel a kapcsolatuk csupán testiségen, és anyagi dolgokon alapul, ők továbbra is kereső üzemmódban vannak. ennyi.... vagy rosszul látom?

(#17742) Cs.Orsolya válasza Viszlát (#17738) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Cáfolnám az általános pszichológus hozzáállásra vonatkozókat.
Vannak okok és következmények. Az egyén döntése pedig a pillanatnyi állapotától függ, amiben szó sem volt arról, hogy mindezért ne tartozna felelősséggel! Az egyén felelőssége és a csoport felelőssége egyaránt fontos tényező. De ha valakinek nincs annyi esze, hogy felfogja a tettei következményét, mert társadalmilag nincs ezen következmények felvállalására kötelezve, ill. azok megfontolására megtanítva, akkor onnantól az egyén felelőtlensége a társadalom felelőtlensége is. Az alap szocializációs közeg a család, és ennyi. Nem több, és nem kevesebb.

Azt azért be kell látnod, hogy egy szakember sem állhat oda minden hülyén viselkedő személy elé, hogy figyelj, baromságot csinálsz, és következményei lesznek. A csoportnyomás úgyis erősebb. És ebből a csoportból kiváló "hősök" tudnak csak kimozdítani, mint követendő példák. De ha megnézed, kik, és mik a követendő példák a mai világban, akkor szánalmasabb a helyzet, mint ahogyan ennek egy szeglete megjelenik abban, hogy sok lány próbálkozik a párja mellett más srácokkal is.

A "megcsalás" erkölcsi kategória. Megcsalni valakit annyi, mint megszegni egy ígéretet. Az ígéretek betartása pedig normák és erkölcsiség kérdése. Ha a felek nem tettek ilyen ígéretet egymásnak, akkor onnantól nem megcsalás. Ha házasságban történik, akkor "házasságtörés". Az, hogy betartok-e egy ígéretet, v. egy esküt, megszegek-e egy szövetséget, az erkölcsi kérdés, nem pedig szexuális. A szexualitás egy szinttel lejjebb van, mint az erkölcsiség. És az önkeresési folyamat egy szinttel meghaladja az erkölcsi szinteket. Ha az egyik szennyezi a másikat, abból van galiba. Ez nem torzult felfogás, hanem pontosítása bizonyos fogalmaknak, és kategóriáknak. A pontosság pedig szerintem fontos mások megítéltetésében. Mert nem mindegy, mi motiválja mások tetteit, akár tudatában vannak a dolognak, akár nem. A kulcskérdés ennek eldöntésében pedig pont az általad jogosan felemlegetett felelősségvállalás, ill. az, hogy az adott illető mihez akar kezdeni a szexuális tapasztalataival. Azaz tudatában van-e annak, vagy utólag rájön-e, miért volt erre a tapasztalatra szüksége...

Más oldalról, a pasikban is lehetne annyi tartás, hogy nem dugnak meg egy olyan csajt, akinek van pasija. Hanem odaállnak elé, és megmondják neki, hogy szerintük az, amit tesz, nem helyes, és jobb lenne, ha inkább leülnének, és megbeszélnék, mit akarnak egymástól, és lerendeznék a dolgokat, még mielőtt olyasmibe keverednének, amivel csak több fájdalmat okoznak egymásnak. Erre nyugodtan felhívhatja a csábító fél figyelmét a pasi is. Vagy rosszul látom?

[ Szerkesztve ]

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#17743) Cs.Orsolya válasza Viszlát (#17740) üzenetére


Cs.Orsolya
aktív tag

Ebben egyetértek. Nem szabad hagynotok, hogy fejőstehénnek nézzenek Benneteket a nők...

"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."

(#17744) Kokkantas válasza Cs.Orsolya (#17742) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Utolsó bekezdésre: Mi van akkor, ha a csajt nem érdekli az, hogy a barátjának fájdalmat okoz azzal, h mással megdugatja magát? Ám nehéz az embernek visszafognia magát, ha egy jó csaj ott és úgy riszálja magát előtte, hogy dugj meg, dugj meg. Valahol mégis egy "trófea", hogy ő is megvolt...

[ Szerkesztve ]

(#17745) Integra válasza Viszlát (#17740) üzenetére


Integra
titán

sajnos (vagy nem sajnos) én eljutottam odáig, hogy megértem és elfogadom.
max hozzáteszem, hogy az illető nem illik hozzám és nem közös az utunk.
:)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17746) BITBOYS válasza brownus (#17741) üzenetére


BITBOYS
addikt

Szerintem jól látod, mármint az utolsó két sor tökre igaz.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#17747) Integra válasza Cs.Orsolya (#17742) üzenetére


Integra
titán

pont egy ilyenem volt két hete kb.
megmondtam, hogy tegye, de nem velem fogja megtenni.
közben fogalma sem volt róla, hogy mit kockáztat. 5 év együttélés, biztos anyagi háttér, szép lakás, rendesen dolgozó férj..
ok, elhízott a csávó, nem csodálom, hogy nem akar hozzáérni, de nekem meg nincsen kedvem egy idegbeteg palihoz ha kiderülne az egész, aztán nekem jönne véletlen..
szóval ez nekem már nem ér meg ennyit. soha többet. de tényleg nagyon sok elkeseredett nő van, aki most jön rá, hogy csapdába került, mert anyagilag függővé vált a pasijától, mert nem küzdött saját magáért eléggé.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17748) brownus válasza Integra (#17747) üzenetére


brownus
veterán

az 5 év együttélést azzal kellett volna kezdenie a nőnek, hogy: drága, el vagy hízva, takarodjál le gyúrni egy picit. mondjuk finomabban fogalmazva. vagyis őszinte kommunikáció az már az elejétől hiányzott...

...mert nem küzdött saját magáért eléggé. ez olyan viccesen hangzik az előzményeket nézve, szegény lányok kik nem küzdöttek eléggé:D bocs.

melyik filmben is volt?? eszembe fog jutni... mikor a nő mondja, hogy pénz kell, kérdezi a férje, hogy mégis mennyi. a nő mutatja, hogy ennyi, de nem két ujjal hanem két kézzel, és miután megkapja leszopja a fickót jól:) /vmi vígjáték/

[ Szerkesztve ]

(#17749) Integra válasza brownus (#17748) üzenetére


Integra
titán

az hogy vicces, nem vicces, ki hogyan fordítja le magának.
nekem nem vicces, de azt elfogadom, hogy furcsa olvasni ilyet.
de elvitathatatlan tény. hogy azok a nők, akik elkényelmesednek, azoknak idővel a mozgásterük nagyon beszűkül.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#17750) lorcsi válasza brownus (#17748) üzenetére


lorcsi
veterán

nem vígjáték, a Nagymenőkben volt egy iylen jelenet..

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.