Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz elmoraan (r) #17285 üzenetére
Hunglish rulez
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
frame>24
addikt
igazából egyszer már én is félretettem, de egy szerelmi bánat miatt (ehhe), újrakezdtem, ilyenkor ezek a dolgok lefoglalják az agyam és nem gondolkodom hülyeségeken. (a sör nem mindig segít) És valamiért egész jó a progi.
[próbáltam minimálisan nőügyes színt vinni a masszívan off témába ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Tim82
félisten
válasz frame>24 #17302 üzenetére
Lehet, hogy harmadszorra nekem is jobban bejönne. Illetve tetszik, csak egy rakat apró, ám bosszantó nem bug, hanem feature van benne, amik azokon a napokon felidegelnek cseppet.
Ráadásul az első rész nekem nagyon nagy kedvenc volt, főleg a 2. kiegészítővel (Hordes Of The Underdark).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Esmein
nagyúr
válasz elmoraan (r) #17285 üzenetére
ja, csak valamelyik köcsög lenyomott a kőről
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
whitezo88
nagyúr
kicsit visszaolvasgattam, és ismét láttam olyan gondot a hölgyektől, hogy jaj őt minden pasi kihasználja meg az összes szemét dizsnó, ilyenek, több helyütt belefut a neten böngészve ilyenbe az ember. ilyenkor csak somolygok, mert velem nem lenne ilyen gond, hiszen nem is tudnám kivel megcsalni meg amúgyis érzelemigényes vagyok
a legjobb az mikor nekem panaszkodja olyasvalaki, akitől pár hónapja kosarat kaptam ilyen-olyan indokból, ahogy az nemrég történt kb 2 hete is. összejött vmi pasival, randizott vele 2x, komoly dolog nem is volt, aztán a pali emailt írt h összejött vmi csajjal viszlát, a lány visszaírt h jó fej h így szakít, az meg szabályosan elhordta mindennek. ezt elpanaszolta, szilveszterkor meg már megint más hapekkal volt (én nem voltam ott, közös ismerősünk mesélte) én már nem folyok ebbe bele, de a haver eléggé lecsszte hogy ne csodálkozzon meg panaszkodjon ha minden szépen mosolygó fiúval "összejön".én meg megint csak somolyogtam.
-
Nordik
őstag
Ma azt hiszem végleg lezártam a "barátnőmmel"...
Jóideje mentek a balhék, 8 hónap után úgy döntöttünk, hogy legyünk külön. De nemigazán ment, mert mikor külön voltunk, akkor is talizgattunk és szex is volt. Bár nekem ez csak rossz volt, én még szerettem úgyérzem.
Aztán kb. 2 hete semmi, egyik napról a másikra nem akart többet találkozni, látni se akart. Én próbálkoztam, dehát nem hagyta magát...
Aztán ma ismét írtam neki egy sms-t, hogy jó lenne találkozni, kicsit átbeszélni a dolgokat stb.
Persze kicsit el is szállt magától az utóbbi 2 hétbe, iszonyat makacs lett és úgy bánt velem mintha soha nem is ismert volna, msn-en is lekezelően beszélt. Persze amikor bevolt jelentkezve, mivel már le is lettem tilva mostanába.
Aztán elegem lett, hogy még beszélni se hajlandó velem négyszemközt és ma jól elküldtem melegebb éghajlatra, végre a sarkamra álltam és megmondtam neki, hogy nem ő az atyaúristen aki bármit megtehet a másikkal...
Azóta érdekes módon nem vagyok tiltáson msn-en, próbáltam is vele pár szót váltani, de inkább hagytam. Talán holnap...
Nemértem miért kellett neki ez, hogy elküldjem a p**ába...
Ha lehetne én még vele lennék, mert sokat jelent számomra, de nem tudom, hogy mit tudnék tenni. Semmit nem csináltam ami miatt ennyire megutálhatott volna, nincs egyszerűen oka rá.
Mit gondoltok mit lehet még tenni ilyen esetbe? Vagy nem érdemes próbálkozni tovább és a mai döntésemet tiszteletbe tartva felejtsem el? Tudom, hogy ez lenne a helyes, de a szívem mégis mást akar mint az eszem...
Ja és mindketten 19 évesek vagyunk. Tudom élnem kellene, felejtenem, aztán csajozni ezerrel, de nem olyan egyszerű... Mármint a csajozással nincs probléma, mikor összejöttünk, magam sem gondoltam volna, hogy ilyen nőm lehet, mert télleg iszonyat bomba csaj(mások szerint is), de felejteni nagyon nehéz sajnos... .[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Nordik #17310 üzenetére
95%, hogy ha folytatjátok, többfelvonásos opera lesz belőle. Egyre erősebb veszekedések lesznek (egyre rövidebb idő után előfordulva), a végső szakítás után a feldolgozás még nehezebb lesz.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Nordik
őstag
válasz frame>24 #17312 üzenetére
Igen erre én is gondoltam.
Mindketten kosok vagyunk(nálunk bejött a párhoroszkóp ), mivel mindig is elég nehezen engedtünk a másiknak, állandóan irányítani akartuk a másikat.
Volt már szakítás, de akkor 4 nap szünet volt. Ezt a többfelvonásos operát már eljátszottuk párszor, sajnos elég hullámzó volt emiatt a kapcsolatunk. Talán jobb is, hogy vége lett...?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Apollyon #17317 üzenetére
koki, ez errol szol
olvasd el amit ir es ahogyan irja
nem kell letagadni, hogy ilyenek vagyunk, meg mindenfele erkolcsre es etikara epulo gondolatmeneteket gyartani.
ilyen a kemia.veszekednek, egymas melle ulnek, egymsra neznek, eljatszak a hattyuk halalat, aztan szex. na puff neki, es?
aztan csokken a hormonszint es talan tudnak egymassal jobban is beszelni.
amig vmi nem ut be, megy egymas nyuzasa, mert a szex kell mindenkinek. ha jon jobb, akkor dobbantas.
kerdes, hogy kinek jon elobb egy masik.szoval dugjanak csak, egeszseges, kell a szervezetnek
mod:
elnezest, felre nyomtam[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
frame>24
addikt
válasz Integra #17319 üzenetére
Veled aztán télleg nem akarok veszekedni, de akkor az egész élet értelme egy nagy kémia?
Tehát, majd ha szerelmes leszek, (vagy valaki szerelmeset vall nekem, sáláláá ), arra gondolok:
Hű, de fasza ez a szerotonin, meg endorfin, hogy nyomul a szinapszisaimban, b+!
Sőt, ha valakinek a mellét markolászom, majd eszembe jut:
De ügyesen képes létrehozni a meso- és ectodermalis szövetdifferenciálódás a mammalis texturát.
VaZZ...[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz Nordik #17308 üzenetére
lesz még 25 másik bomba csajod, hagyd. ha akar valamit úgyis keres, akkor meg szexöljetek, rosszabb biztos nem lesz. de én egy 19 éves csitrihez nem fűznék komoly terveket...
meghalni pedig nem fogsz a felejtésbe. ott vannak a barátaid, a szüleid, itt vagyunk mi, egyedül nem maradsz. ha nagyon gáz, majd befizetünk egy hivatásosra. vagy kettőreA vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz orbano #17323 üzenetére
Hja, egyetértek. Nordik, elzavarni a búsba, fárasszon másik palimadarat, neked meg lesz majd szebb is, jobb is, kevésbé kiborító is... optimális esetben ez mind egyszerre
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Integra
titán
válasz frame>24 #17320 üzenetére
alapvetően az ember is állat. a genetika adott.
lehet szépíteni meg magyarázni jobbról meg balról.
de a fajfenntartás az embernél is az alappillér.
csak mi már annyira szofisztikáltnak hisszük magunkat, hogy segget kerítünk a semminek.
most az, hogy te ezt így sarkítottad le magadnak, ez már a te bajod, nem az enyém.
mert ez merő hülyeség amit most leírtál, szerintem te is tudod.
de mindegy, hagyjuk inkább....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7
addikt
válasz Integra #17326 üzenetére
Elismerem, hogy az ember is állat, meg hogy kell is a szex, meg fajfenntartás meg miegyéb, és a fogamzásgátlókkal becsapjuk egymást, de abban nem értek veled egyet, hogy ezen kívül ne lenne még valami egyéb is, amit, ha jól értelmeztem, olyan semminek tituláltál, aminek segget kerítünk.
Én például, ha együtt vagyok valakivel, kifejezetten igénylem azt, hogy legyen valami lelki szintje is a dolognak, tudjunk beszélgetni, egy húron pendülni (meg még egyebek is, de azt most hagyjuk). Mindemellett pedig ragaszkodom, még akkor is, ha nem feltétlenül érzem azt, hogy ő a legtökéletesebb teremtmény, akit megfektethetnék. Ha ez pusztán önbecsapás volna, akkor nem érezném magam szarul olyan kapcsolatban, ahol ezek a kémiához maximum áttételesen kötődő feltételek semennyire, vagy csak az igényeimhez képest alacsony mértékben vannak meg.
Persze, lehet ezt arra fogni, hogy szociális típus vagyok, és ezt valójában mindenkitől szeretném megkapni valamilyen szinten, aki közel áll hozzám. Fel tudnék hozni erre példákat és ellenpéldákat is, de igazából felesleges. Vagy egy véleményen vagyunk, vagy nem. Meggyőzni nem akarlak, csak elmondtam a szempontom.
-
frame>24
addikt
válasz Integra #17326 üzenetére
Persze, hogy merő baromság. (ezt akartam érzékeltetni, bocs, de a puszta szex-és-feromonok/hormonok hozzáállással kapcs. is)
[Azért gondolom, hogy nem csak ennyi a dolog, mert ellenkező esetben kb. a bonobo* majmok szintjén, de leaglábbis szokásait tartva élnénk. De valamiért mégse ígyvan, szal' ez az emberi is állat + csak genetika felfogás egyszerűen nem elég csak úgy a problémamegoldáshoz, embernél.]mindegy, lehet, hogy csak elbeszélünk egymás mellett.
*(ezekről azt kell tudni, hogy össze-vissza kefélnek, és ettől marha nyugodtak, lol, de pl. atomerőművet azért nem tudnak építeni.)
szerk: vagy megen másképpen: lelkünk bonyolultsága (immáron) nem teszi élvezetessé, ha csak alap-ösztön szinten éljük meg egymást, még akkor sem, ha az igények gyökere ősi. (vagy valami ilyesmi)
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
egy szóval sem mondtam, hogy nem kell a lelki, sőt!
teljesen egyetértek vele.
az ideális eset az, hogy a kémia, genetika találkozik a lelki résszel. ekkor van esély a testi és lelki kölcsönös harmóniára. nagyon kevseknek adatik meg.
viszont alapvetően ezért keresünk, vadászunk, váltunk partnert etc..
ha neked a vékony csajok jönnek be, akkor biztos nem a molettebbekre buksz, ha a testesebb, teltebb lányokra, akkor meg a pálcikák hagynak hidegen. miért? mert a genetikád adott, édesanyád testfelépítése öröklődött benned, ő nevelt fel és általában ennek megfelelően orientálódsz a partner választásban. ki lehet próbálni sok mindent, és szerintem kell is, mert a szexualitáshoz nélkülözhetetlen, ohgy a saját tested is megismerd, hogy mit igényelsz és ez által a partneredtől is mire van szükséged, illetve, hogy mit tudsz te adni, jobban, többet, szívesebben és gátlástalanabbul.
és ennek az egésznek az alapja a kémia, ehhez jön a lelki része, a spirituális jellemzők.
mindössze annyi talán a különbség, hogy nem magyarázom be magamnak, hogy micsoda kereszteslovag vagyok és erkölcsbajnok, mert úgy gondolom hogy így működik az ember. és én ebben semmi szégyellni valót vagy kivetni valót nem látok.
érted, ha meglátsz egy nőt, nem azt fogod fejtegetni elsőnek, hogy milyen könyvet olvas, hanem, hogy milyen a szeme, a haja, a melle, a csípője, milyen a lába, milyen puncija lehet etc és hogy megdugnád e vagy sem. alapvetően befolyásolja az első kémiai folyamat és reakció azt, hogy utána hogy fogsz az adott nőhöz viszonyulni.
természetes szelekció, kiválasztódás.
és mind arra törekszünk, hogy az ideális testi partner rendelkezzen a megfelelő és elvárt lelki paraméterekkel is, ezért keresünk, hajtunk. és ez pontosan igaz fordítva is a nők oldaláról. te is, én is.
aztán, hogy a kettő mennyire van vagy lesz meg az életében, ez már kötött kompromisszumokból fakad. mérlegelsz és eldöntöd, hogy jó e az adott partner úgy ahogy van. kompromisszum mindenképp lesz, de talán ez is adja meg a szépségét az egésznek és teszi igazán színessé a párkapcsolatot....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
tildy
nagyúr
válasz Integra #17331 üzenetére
érted, ha meglátsz egy nőt, nem azt fogod fejtegetni elsőnek, hogy milyen könyvet olvas, hanem, hogy milyen a szeme, a haja, a melle, a csípője, milyen a lába, milyen puncija lehet etc és hogy megdugnád e vagy sem. alapvetően befolyásolja az első kémiai folyamat és reakció azt, hogy utána hogy fogsz az adott nőhöz viszonyulni.
lapvetően általában így van, aztán lehet az emebr a csalódásai és egyéb lelki okok miatt lehet először másképp közelít a másikhoz, és bár "külsőségek" (mozdulatok, hanglejtés, viselkedés fogják meg ) mégsem azok, amiket te is említesz.
Bár alapesetben, mikor két egymás számára ismeretlen ember kerül össze, ott az van, amit te is leírtál (szem, haj, fenék, stb)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Leeza
tag
Rég jártam erre, érdekes a téma!
A szex az alapja mindennek, ergo a kémia, ha az nincs, kár is fecsérelni a szavakat... Visszafelé is működik persze, kell, hogy tudjunk beszélgetni, legyenek közös pontok, de mindez feszülten, kielégületlenül tuti nem fog menni...
Én szerencsésnek érzem magam ebből a szempontból, bár előfordul, hogy én még kisit többet kívánnék (szexet), mint a pasim, de megoldjuk...
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
frame>24
addikt
válasz Integra #17331 üzenetére
Integra, ez kb. oké, de nem ezért köttöttünk(-em) beléd, hanem, mert a Nordiknak írott hsz-edből (#17311) totál az jött le, mintha egyben az egészet a kapcsolati bajorvoslás nagy és fő eszközének is tartanád. Ami nem helytálló, mert csak ~kisebb összezördüléseknél segít a békülős szex.
(abba külön bele lehetne kötni, hogy ott még el is szóltad magad, "inkább dugjatok lelkizés helyett")▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Leeza
tag
válasz frame>24 #17335 üzenetére
Talán nem orvosolja a szó szoros értelmében, de mondhatjuk, hogy nagyban segít!
Vagy talán kivétel lennék? De utána is lehet beszélgetni, jobban ráhangolódsz a témára, nyugodt vagy, jó, talán nem egészen tiszta a fejed!Viccen kívül, ne degradáld le a testiséget, és ami tuti, rontani nem fog rajta! (Kivéve, ha épp nem jön össze, na az gáz...)
"Szerintem az téveszti meg, hogy amikor begépeled a szöveget, akkor lefelé nézel... :)" - elmoraan
-
kicsigeri
senior tag
Sziasztok
Visszaolvastam egy picit, és én is hasonló helyzetben vagyok, azzal a külömbséggel hogy mi találkozunk csak nem sexelünk. Hiányzik rendesen, de arra találtam már mást. Csak az a baj hogy egyáltalán nem szeretm, csak a másikat. De azt rettenetesen Majd megveszek hogy megcsókolhassam, de nem engedi, Kb 1 hete felhívtam és mondtam neki hogy legyünk barátok, de úgy érzem hogy nekem ez nagyon nem fog menni. Nem tudok egyszerűen úgy tekinteni rá, mint 1 barátra, ő a szerelmem, és nagyon hiányzik hogy megölelhessem, magamhoz szoríthassam. De ajanos nem. Napi kapcsolatban vagyunk, ha nem én akkor ő keres. Ugyan úgy megy minden tovább mint amikor együtt voltunk, csak azzal a különbséggel hogy nem csokolozunk, nem alszunk együtt, a közös programok megvannak.
Mit tegyek vissza szeretném kapni.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Tényleg kivétel lehetsz, ugyanis egy olyan barátnőm sem volt, akivel komoly nézeteltéréseket (Nordiknál "hónapok óta tartó balhékról" van szó) így rendezhettem volna:
- Figyelj, szívem, dugunk egy jót, aztán megbeszéljük, hogy tegyük rendbe az életünket.Na ne röhögtessetek....
-
Leeza
tag
válasz frame>24 #17338 üzenetére
Na na, nem pont így értettem! És főleg nem az élet nagy kérdéseire gondoltam. természetesen probléma függő, de amit én tapasztalok, a napi viták, hülyeségek, egyiknek valami fáj, ami a másiknak fel se tűnne, stb., ezek könnyen elmérgesedhetnének, napokig tartó sértődések, hallgatások... Simán meg lehet oldani a közelséggel, csak valakinek okosabbnak kell lennie, "engednie" kell, odabújni, sokat segít, hidd el...
-
Leeza
tag
válasz Wolverine #17343 üzenetére
Nordik esetén nekem egész más a véleményem, lehet, hogy keményen fog hangzani, de szerintem annak annyi... Már abból, amit leírt, és természetesen magamból indulok ki.
Hasonló helyzetben én is voltam, a másik oldalom. Volt sok-sok vita, kihűlt minden, no szex, stb., megbeszéltük, hagyjuk (és nem 8 hónap volt mögöttünk, hanem sokkal több), de azért, mivel nem volt se utálat, se harag, legyünk barátok... Na most ebből az lett, hogy találkoztunk párszor, én frankón lezártam, hát ő nem... Nekem volt már más, aki érdekelt, alakultak a dolgok, azzal foglalkoztam, ő tényleg csak barát maradt. Ő ezzel nem tudott megbírkózni, ezért előfordult, hogy lekezelő voltam, mert erőszakosan akart mindig velem lenni, barátság címén persze... Nehezen tudtam megoldani, elmagyaráztam százszor, hiába. Sok idő eltelt azóta, néha beszélünk, már normálisan, de abban nem lennék biztos, hogy túl van rajta.
Szóval nyissa ki szépen a szemét, nem véletlen az, hogy nem engedi magához.
Engem is elküldött ex többször melegebb éghajlatra, azt hitte, joga van ehhez, pedig... Én is hasonlóan reagáltam, csakhogy értsen a szóból. Nem jó az, ha folyton nyomul, agyamra ment már.[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
azt mondjuk sosem értettem a "kihűlés" miért jár együtt kevesebb szexszel
Mármint na az elkényelmesedés..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
orbano
félisten
szerintem is inkább arra gondolhatott Integra, hogy kár ennyire belemenni ebbe a lelkizős témába.
Nagyon sokan itt élet-halál harcot vívnak az érzelmeikkel, az ideális partner keresésével, közben pedig elfelejtik az alapvető értékeket, nem tudnak ellazulni és élvezni azt, amit egy nő éppen adhat.
Magam körül is azt látom, azok az elégedettek, akik minél egyszerűbb vágyakkal indulnak neki a nőzésnek. Hű ez tetszik, kipróbálom alapon. Nem agyal 3 hétig a fórumban, hogy akkor most őt válasszam-e, vagy a másikat, akik mély lelki társ, nem kötődik, minden más lehetőséget kizárva, egy olyan nőhöz, aki szarba se veszi. Ami elékerül és tetszik neki, azt megeszi.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
ezt én sem értem. még ha elégedetlen is vagyok egy kapcsolattal, és akármennyi idő elteltével legyen is ez, ugyanolyan hévvel tépen le az illetőről a ruhát. ez alól akkor van legeljebb kivétel, ha valami másik nőegyed járkál a fejemben, vagy ha 40 fokos lázam van
A vér nem válik VAZZE!™
-
Leeza
tag
Kihűlt, "nem működött a kémia", nem kívántam meg attól függetlenül, hgy a szexet azért kívántam volna, csak már nem feltétlenül vele... Eszembe se jutott letépni a ruhát róla, pedig nem volt más a képben, csak egyszerűen nem mozgatott meg.
-
frame>24
addikt
[persze, ez rendben van, csak mint kicsivel később Wolverine is jelezte, itt nagyobb problémák rendezéséről volt szó, innen indult a vita, no]
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest