- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
-
cactuar
senior tag
(rögzített hozzászólás)
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elderath
addikt
Ha nem jut kíváncsi leszek mikor lesz a második hullám. Remélem nem kell 1 hónapot várni
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
gyantaszuz #4396 üzenetére
Nekem sajnos még nem, de gondolom nem egyszerre hanem hullámokban történik.
Örülnék neki, ha már túl lennék az anyagi részén és nem azon kellene izgulnom, hogy sikeresen megtörténik-e (és mikor).
-
g@bo
nagyúr
Érdemes mèg a gameparkból rendelni a sima pakkot v kb reménytelen? Már a 06.05.
-
Delirious
tag
Hali! Melyik Nintendo eShopból szoktatok digitális játékokat vásárolni? UK? Nincs Switchem, de 2 lesz és szeretnék tájékozódni az árakkal kapcsolatban. Amúgy Switchnél van jelentősége, hogy területileg hol vásárolunk digitális játékot (USA, EU, CH stb.)? Köszi!
-
válasz
Sirandrish #4390 üzenetére
Vagy +.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4386 üzenetére
Semmi, próbáltam vicceskedni, nem jött be. Egy próbát megért.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Jinx L. Joke #4383 üzenetére
Én még áprilisban rendeltem meghívóval az ír webshopból, azóta csak 1 db e-mail jött kb. 12 napja, hogy hamarosan levonják az összeget a számlámról, de eddig semmit.
Kiszállításra többek között a mi országunkra azt írták, hogy előfordulhat pár napos késés. -
pzstm
titán
válasz
Jinx L. Joke #4383 üzenetére
Az esely 100%, amikor levonjak kartyadrol akkor mar kozelebbi az idopont
-
Jinx L. Joke
csendes tag
Sziasztok!
Ha az EU-s official Nintendo oldalról (Írország volt itt linkelve asszem) rendeltem 1-2 hete a Switchet, akkor mekkora esélyem van, hogy megkapom onnan Budapestre házhozszállítva?
Igazából nekem nem fontos, hogy a megjelenés napján itt legyen, lehet 1-2 hónappal később, de szívesebben fizetek érte 509EUR-t, mint az itthoni 229.000 Ft.
Ez a Nintendos előrendelés csak a nyitónapra vonatkozik, vagy készlet alapján szépen lassan kiszállítják mindegyiket?Köszi a segítséget!
-
válasz
Sirandrish #4380 üzenetére
-
30z.Samu
félisten
válasz
Sirandrish #4380 üzenetére
Valahol van egy tatu, csak el van dugva?
-
Sirandrish
Topikgazda
Franc...valaki lefotózott..
-
g@bo
nagyúr
nekem az alza nem szólt, lehet lemondom a mariokart pakkot és rendelek simát, mert a gameparkban a dobozos játék egy tizessel több...
-
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4374 üzenetére
en nem tudom Csutortokon megvarni a futart igy lehet odamegyek atvenni -
pzstm
titán
válasz
Sirandrish #4370 üzenetére
Ejfelkor ott leszel a rajtnal?
-
válasz
Rigormortiis #4369 üzenetére
Jaja, lesz ott még bőven.
-
Sirandrish
Topikgazda
Én tegnap tárgyaltam le a gépemet a "gamepark"-al...már csak várni kell!
-
Elderath
addikt
Most hívtam KVt. Azt mondták simából keveset kaptak, bundleből többet és most mennek végig az embereken és egyelőre én még nem voltam a listán olyan rendeléssel ami első napos volt... Elvileg hétfőig kiderül hogy jut-e, majd hívnak. Hát nem tudom mennyit kaphattak, de azért szép lenne ha ilyen korai rendeléssel se jutna
-
Crvsh3R
senior tag
Én azt várom, hogy a Nintendo végre levonja már az összeget az előrendelésért. 10 napja jött e-mail, hogy "Your payment will be processed shortly", de azóta semmi. Nyugodtabb lennék, ha már le lenne vonva és már csak várni kellene, hogy megérkezzen.
-
g@bo
nagyúr
na, majd az alzához én is megyek, de csak 2 nappal később, mert mégis csak ~230e, kivárom, hogy szidjátok e a kijelzőt, a letöltögetést, akármit..
aztán döntök, hogy elhozzam e.
-
pzstm
titán
Alzanal lesz ejfeli nyitvatartas
Légy az elsők között, akik megszerzik az új Nintendo SWITCH 2 konzolt a budapesti Alza bemutatótermünkben – és ráadás ajándékokat is hazavihetsz!
🍄 A helyszínen találkozhatsz az eredeti ruhás Marioval, és Alzák is ellátogat az eseményre!
* Egyedi lehetőség, hogy beszerezd a limitált NS2 Mario csomagot!
* Az első 50 vásárló ajándékcsomagot kap a Nintendótól.
* A sorban állás közben frissítőkkel várunk: energiaitalok, Berry Jones snackek és víz.
* Nintendo merchandise és Super Mario LEGO® 20% kedvezménnyel.
* Tombola és ajándék minden vásárlónak! 🎁
Figyelem: a konzolok száma korlátozott – érkezz időben! 💚
* az elérhető készlet kizárólag az éjféli eseményre lett fenntartva. 📦 -
alexy92
aktív tag
Alzával még senki nem beszélt, hogy ők hogyan tervezik a launchot?
-
bmatehun
csendes újonc
Miután KVnál és GPnál is lesz éjféli nyitás, emiatt PSnél is rákérdeztem, náluk is lesz.
-
Norb79
őstag
válasz
Elderath #4342 üzenetére
Ma visszahívtam őket, mondták, hogy megvan a rendelésem, érdekel e az éjféli promóciós átvétel, mivel még sose csináltam ilyet, ezért mondtam, hogy persze, maximum odamegyünk a gyerekkel, aztán neki is lesz mit mesélni, hogy egyszer voltunk ilyen éjféli fogyasztói társadalmat istenítő eseményen, amiről videókat szoktak felrakni a youtubera, hogy mennyi a consumer idióta.
Remélem jó idő lesz, és tud jönni a Zeldás pólójában, amit a skyward sword HD preorderhez adtak.
Meg hogy akarok e upgradelni mario kartos csomagra, de mondtam, hogy köszi nem, majd fizikait szeretnék venni vmikor, ha az ingyen upgrades lendület kifutott, egyelőre elég lesz a jobb HW. -
gainwardgs
veterán
válasz
Farkassacred #4338 üzenetére
Lesz majd oled is
-
Norb79
őstag
Engem ma hívott a konzolvilág, de nem tudtam felvenni, rá 5 percre amikor hívtam őket, akkor hangposta, hogy zárva vannak, majd hívjam őket nyitvatartási időben, szóval holnap nekifutok újra.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Farkassacred #4338 üzenetére
Őszintén szólva én nem vágnék eret ha esetleg felhívnának hogy csúszik pár napot az áru. Van mivel játszani bőven.
-
Farkassacred
őstag
Kíváncsi leszek itt majd a véleményekre a kijelző kapcsán, hogy vajon mekkora a különbség a switch 1 oled és ő közötte. Ez tántorított el engem az első napos vásártól, hogy nincs oled verzió külön.
Remélem mindenki kézhez kapja aki megrendelte. -
Elderath
addikt
válasz
szabonagyur #4320 üzenetére
Engem még nem
-
pzstm
titán
Fast Fusion will have 12 tracks total at launch with free content update post launch. Will have several graphic modes in both handheld and docked including Performance, Balanced, Quality, and Ultra Quality modes
https://www.nintendolife.com/news/2025/05/exclusive-fast-fusion-will-contain-12-tracks-free-content-update-confirmed -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #4325 üzenetére
Mondjuk ők a tipikus esete, amikor piacvezető vagy, mert igazából nincs is más hasonló üzlet, a neved egybeforrt a videójátékokkal, aztán sorozatos rossz döntések, egy ügyes konkurencia (mint pl a Konzolvilág) és véged is lett.
-
válasz
30z.Samu #4322 üzenetére
A játékokkal vannak inkább problémák amúgy:
Német nyelvű doboz, újként veszed meg de lehet, hogy újracsomagoltat kapsz, rossz csomagolás, gyűjtői kiadások rendszeres hanyag kezelése stb...
Konzoloknál szintén a csomagolás problémás...Nem a konzolnak lesz baja hanem szakadt vagy szétbarmolt dobozt kapsz. Persze sok embert nem érdekli, de eladásnál, gyűjtemény gyarapításnál problémás lehet.Benne vagyok pár gyűjtői csoportban is és nagyon nagy tételben küldenek ki szakadt, gyűrött dobozos gyűjtőiket. Egyszerűen ilyen szempontból szitokszó a Konzolvilág
Természetesen most nem lesz akkora gond mert odamennek az emberek majd éjfélkor, és kigurítják egy raklapon békával.
-
Dé
aktív tag
Most hívott a KV, ha lenne rá igény lehet lenne éjfélkor a megjelenés napján személyes átvételes party, a váci úti üzletükben, attól függ hogy milyen visszajelzéseket kapnak.
-
-
duckload
aktív tag
Sziasztok, hallani valami pletykát arról hogy megjelenés napján megkapjuk a konzolt? Hoznak eleget kis hazánkba?
Alzán es KV oldalon is elő rendeltem, alzán másnap kvn 5 napra rá. Remélem csak lesz valahol. -
Rage47
veterán
-
Elderath
addikt
válasz
hombre[EU] #4307 üzenetére
Remélem később bepatchelik... legalább 4K60nál tudjon már VRRt tvn is.
Remélem jövő héten már lesz valami infó KVtól a gépekkel kapcsolatban
El se hiszem hogy kevesebb mint 3 hét és itt van
-
válasz
hombre[EU] #4307 üzenetére
"and we apologise for the error."
Nembaj megvan bocsátva -
-
pzstm
titán
válasz
ImpersonatoR #4303 üzenetére
Mar nem sorra kerulsz.
de irja, hogy kishazankba nem Day1-re jon meg varhatoan, hanem par nappal kesobb
-
Mielőtt téves következtetést vonnék le.
Ha belépek a nitendo store ba átváltom mondjuk németre a store-t (UK alapból)
akkor engedi kosárba rakni a S2 -t de ez csak ilyen majd ha sorra kerülsz akkor kapsz előrendelés nem ?
[kép]Vagy ha ezt most kifizetem és előrendelem akkor ingyen kihozzák Magyarországra kb megjelenésre ? (+vám + áfa nélkül)
-
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest