Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanraith
aktív tag
-
-
Sanraith
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Szinte éreztem ahogy pusztulnak az agysejtjeim ahogy átpörgettem a linkelt X felhasználó posztjait.
Viszont a Pokopia ma végre hozzám is megérkezhet, hála annak hogy a Nintendo webshop "időben" feladta. Ki lesz használva vonatozás közben a handheld mód, meglátjuk mennyire lesz szembe tűnő a dynamic resolution.
-
Sanraith
aktív tag
Valaki rendelt innen elő Pokopiát az ír Nintendo webshopból? Most néztem hogy Feb 24-én jött a levél hogy "your payment will be processed shortly", de a paypalomon azóta sem jelent meg. Fedezet végig volt rajta, illetve azóta vásároltam is vele a nintendonál.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Norb79
üzenetére
Az említett játékot nem próbáltam, de 120Hzes monitoron 40fps játékhoz nem szükséges a VRR, mivel a 120 a 40 egész számú többszöröse. 120Hz pontosan ki lesz használva ha a konzol minden képkockát 3x kitart. VRR akkor kell ha nem stabil a framerate vagy nem jön ki az említett többszörös. Ilyenkor VRR nélkül a képkockák váltakozó hosszú ideig maradnának a kijelzőn, ami miatt magasabb framerate-nél is szaggatósnak hathat.
A dokkolónak tudnia kell a 120Hz módot, de a támogatása múlik a beállításokon, a kábelen, kijelzőn, és még a kijelző csatlakozói között is változhat. -
Sanraith
aktív tag
válasz
abrtom87
üzenetére
"MicroSD EXPRESS" jelzésű kártyára van szükséged, ebből 512GB-os jelenleg 2 fajta van az Alzán. MicroSD Express | Alza.hu
Nekem a Sandisk van, eddig jól bevált.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Most toltam 35 órát a Star Wars: Outlaws-ba és maximálisan egyetértek. Nekem is van itthon komolyabb PC és PS5 is, így a 30fps+medium grafika kompromisszuma megvan, cserében a Switch 2-n tudtam vonatozás közben is játszani. Az előző Switch generációra eszembe se jutott volna komolyabb külsős portokat venni, de az eddig látottak alapján a Switch 2-vel sokkal bátrabb vagyok, már be is van készítve a FFVII remake is következőnek.
-
Sanraith
aktív tag
0 kezemen meg tudom számolni hogy a 2000-es években hány 18-as besorolású játékban láttam nemiszervet, szóval ebből a szempontból sok visszafejlődés nincs. A Dispatch eredeti verziójába raktak cenzorált módot, amivel a tartalomkészítők úgy tudtak videózni a játékból hogy nem veszítették el azonnal a reklámbevételüket - szerintem ez korrekt. A Switch-re vagy a CERO, Nintendo vagy akármilyen fejesek miatt ki kellett venni pár jelenetet, és mivel már ott volt a cenzor mód, ezért költséghatékonyabb volt bekapcsolva tartani mint átírni azokat. Ez szívás, és én is lemondtam volna ha lett volna preorderem.
A PC témát mint okot felhozni viszont fura, mert éppen a "PC ellenes" hatalmak lobbiznak azért, hogy az itt cenzúrázott tartalmak részben vagy egészben elérhetetlenek legyenek. Lásd felnőtt oldalak tiltása, vagy belépés csak állami azonosítóval, iskolai szexuális felvilágosítás megnyirbálása/megszüntetése, könyvfóliázás, stb.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm a választ. Reménykedtem hogy vannak már natív bluetooth megoldások, de én is csak a dongle-t találtam egyetlen járható opcióként.
-
Sanraith
aktív tag
Tudtok olyan TWS bluetooth headsetet a Switch 2-höz, amin elég alacsony a késleltetés, hogy játék közben ne legyen feltűnő?
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Amióta minden játékhoz első napos patch van, azóta én nem tudok szerverek nélkül működőnek tekinteni egyetlen játékot sem. Egy külön sd kártyára mentve az adatokat egyébként megoldhatónak tűnik a biztonsági mentés, bár nem tudom lehet-e két Switch között cserélgetni.
A Switch 1-es játékméreteket nézve még azt mondtam, hogy nincs érezhető különbség game key card-ot használva. De az ilyen 100gb-ot nyaldosó játékok miatt lassan az 512 gb-os extra express kártya is kevés lesz.
-
Sanraith
aktív tag
Bejelentettek márciusra egy beszélő virágot:
Talking Flower – Coming March 12thÚgy látszik az Alarmo után próbálkoznak más különleges termékekkel is.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
kicsako
üzenetére
Bő egy hónap múlva Pokémon nap, akkor biztos mutatnak majd belőle egy trailert. A 25 évesen mutatták be anno az első Legends játékot mint "one more thing", jó lenne ha idén is tudnának durrantani valami hasonlót a leakek ellenére. Ha tippelnem kéne, akkor
a Pokémon Presents után rögtön indul majd a Pokémon Champions hozzáférés is. -
Sanraith
aktív tag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
szkutyi
üzenetére
El tudom képzelni hogy a vezeték nélküli kapcsolatba bezavar valami, egyszer előfordult már velem utazáskor hogy hagyott ki inputot a Switch1-es joy-con, ami megjavult miután kiszedtem takarásból a dokkolt konzolt. De önmagában nem kellene gondot okozzon hogy 3m-re van.
-
Sanraith
aktív tag
Februárban végre érkeznek Switch 2 joy-conok új színben:
Nintendo Switch 2 - Joy-Con 2 Light Purple (L) / Light Green (R), available 02/12 | Nintendo Today!
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Saját célra én is rendszeresen használom, de a fórumra egy az egyben bemásolva szerintem sem illenek a válaszai. Ha valakinek google keresés segítségével válaszolok, akkor sem a screenshotot küldöm be a keresésről. A kért infó benne van, de cserében rengeteg zaj is.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
koncsik
üzenetére
Meglepő módon a Nintendot kihagyva egy hasonló kérdésből már sokkal kevésbé elnéző az AI, és arra hivatkozik hogy még az US-en belül más címet megadva is törvénybe ütköző lehet a régió váltogatás.
Nem is az volt a célom, hogy le legyen szabályozva a téma, csak meglepett hogy a warezzel ellentétben a régió hoppolás ilyen elfogadott.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem vagyok jogász. De gondolom nem véletlenül véletlenül kérik el az eshopok a tartózkodási helyed, és nem véletlenül nem fogadnak el olyan fizetési módot ami nem felel meg a tartózkodási helyednek. Ha ezek tudatában valaki direkt hamis adatokat ad meg, hogy ezzel anyagi hasznot szerezzen, az az én szememben túlmutat az erkölcsi témán.
Egyrészt a bolt szerződési feltételeivel nyilván ütközik a hamis adatok megadása, tehát bármikor bannolhatnának érte, mégha ezzel nem is fognak élni. Hogy a törvény szemében fekete vagy szürkezóna-e, azt nem tudom megmondani. -
Sanraith
aktív tag
válasz
meoindil
üzenetére
Én is örülnék ha a Pokémon Company összekapná magát a játékok terén, de egyszerűen nincs rá szükségük hogy versenyezzenek a Palworlddel, Animooval és társaival. Kicsit arra emlékeztet a helyzet, mint amikor régen félévente jött ki egy "WoW killer", de aztán 20 év után mégis az "eredeti" tartott ki.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Lehet növelni a sonar hatótávolságát, de engem az őrületbe kergetett mikor túl nagyra fejlesztettem, mert így mindig megláttam valamit ami eltérített a céltól. Szerencsére ingyen vissza lehet állítani a pontokat.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Sokat nem bütyköltem vele, de a Mario Partyt és a Mario Kartot jól kirakta. Ha jól emlékszem csak kikapcsolt HDR-rel próbáltam. Működött a switch saját töltőjével és az Anker Prime powerbankommal is. 3-4 alkalommal használtam.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Nekem ilyen van, eddig jól működött utazáskor: Hagibis Switch Dock for Switch2
Gyakorlatilag egy type-c -> HDMI kábel, ami dokkolóként funkcionál. -
Sanraith
aktív tag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Scarletiel
üzenetére
Mint Pokémon fogyasztó, nekem se tetszenek a technikai jellegű hiányosságok, főleg a voice acting és a komplexebb animációk hiánya. Néha elém kerül 1-1 kínai gacha játék trailere youtube-on.. jó lenne az itteni szereplőket is hasonló komplex arcmozgással és mocap jelenetekben látni.
A Scarletet anno nem is vettem meg megjelenéskor (hogy szavazzak a pénztárcámmal), de két év után mégis beadtam a derekam. Végül a játék többi része annyira bejött, hogy "kénytelen voltam" behúzni a DLC-t is. Egyébként a története is jobb mint a korábbi címeknek, és olyan témákat dolgoz fel mint "iskolai zaklatás", "szülők elvesztése", "mi lesz ha nem te vagy a főszereplő".
A Z-A tegnap 4-5 óra után nehezen engedett el. Nagyon tetszett, hogy az új harcrendszer miatt érdemes kisérletezni az összes képességgel, olyanokkal is amiket a soha nem használtam single playerben. Én nehezebbnek is érzem (vagy csak rosszul csinálok valamit), mert már a W rankos csatám is egy hajszálon múlt. A sok technikai hiányosság miatt a 9/10 értékelések messze állnak a valóságtól, de összességében szerintem jó lesz.
A Palwordöt valószínűleg azért perlik rommá, mert a Nintendo IP-k copy-pastelése nélkül nem lett volna sikeres.
-
Sanraith
aktív tag
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én nem mertem switch-re venni, mert azt olvastam hogy patch hiányában alacsonyabb (Switch 1-es) felbontáson fut Switch 2-n. Így Steam lett belőle végül.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Szerintem a trailer alapján nem lehet ilyen messzemenő következtetéseket levonni, hogy milyen lesz a sztori vagy a flow. Az Arceus alapján én optimista vagyok, hiszen a "Legends" szériában végre mernek a fejlesztők új dolgokat kipróbálni. Én előrendeltem az extra pakkot a nintendo storeból, legrosszabb esetben megy a gyűjteménybe.

-
Sanraith
aktív tag
Ha megnézitek a lebontását a reviewoknak, a negatívok nagy része kínából jön a rossz fordítás miatt. Ennek ellenére tőlem is "not recommended"-et kapott, mert tele van egy csomó bosszantó aprósággal amitől alig lehet élvezni a maradékot. PC-n ezek modokkal javíthatók, de Switch-re biztosan nem venném.
-
Sanraith
aktív tag
Akit érdekel, az 512GB-os SanDisk MicroSD Express kártya kapott várható beérkezési dátumot az Alzán: Szeptember 8.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
kicsako
üzenetére
26k lesz az inkább itthon a hivatalos előrendelői ajándékkal, ami elvileg a három kezdő figura közös talapzaton.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Magyar lokalizáció nincs, de a fiókod régióját tudod Magyarországra állítani. Ennek hatására az európai eshopot fogod látni és euróban lehet fizetni. Az európai eshop kínálatot weben is meg tudod nézni: https://www.nintendo.com/en-gb/Games/Games-347085.html
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Crvsh3R
üzenetére
"If you own the physical edition of Hogwarts Legacy on Nintendo Switch™:
(...)
Terms apply."Az hogy a saját példányod után megkapod a kedvezményt, nem egyenlő azzal hogy okosban cserélgetéssel egy csapat ember 85% kedvezménnyel szerez új játékot. Én személy szerint nem hiszem hogy bárkit emiatt bannolnának, de a "riogatás" nem alaptalan.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
bmakszim
üzenetére
A Pokémon játékok nagy részét 2 különböző verzióban adják ki. A két verzió lényegében csak az exkluzívan befogható szörnyekben különbözik, arra ösztönözve a játékosokat hogy cseréljenek egymással. Szokott lenni bundle, de az inkább a gyűjtőket célozza, és kevés darabszámban elérhető.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Drágám hihetetlen állapotban van a forint, a tegnapi bevásárlás is 200e fölé rúgott..."
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Viper26
üzenetére
A forrás alapján felhő nélkül továbbra is lehet konzolról konzolra átküldeni a mentéseket. Szóval a "kukázhatjuk a Switch 1 mentéseket" fake news.
Viszont a Zelda Switch 2 edition cloud save hiánya valósnak tűnik. A cloud save-et a cserélgetős játékoknál (például Pokémon) szokta letiltani a Nintendo. Ha nem tennék, akkor ki lehetne játszani a rendszert azzal, hogy
1. felhőbe mentesz
2. odaadod valakinek az értékes dolgot
3. visszatöltöd a felhőből a mentést, ahol még neked is megvan az értékes dolog.A Zelda Switch 2 editionben is bevezettek hasonló cserélgetős opciót, valószínűleg ezért jön rá a cloud tiltás. Én sem értem, hogy egy single player játékban miért erőltetik ennyire a csalások kiszűrését (lásd a különböző tárgy duplázás elleni patchek), de sajnos a Nintendo ezt az utat járja.
Az megint más kérdés, hogy mókolt rendszerrel ugyanúgy kijátszható ez a védelem, és természetesen élnek is vele egyesek. Cserébe a rendes felhasználók szívnak, hogy nincs felhős mentés az online játékokhoz.
-
Sanraith
aktív tag
-
Sanraith
aktív tag
Felkerültek az Express microSD kártyák is Konzolvilágra, 256gb 25k.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én arra tippelek hogy csak feldobja a játék indításakor hogy "update available", mint ahogy most is szokta.
-
Sanraith
aktív tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
A hivatalos oldalon listáznak még néhány játékot, amihez garantáltan ingyenes lesz a Switch2 frissítés, online előfizu sem kell hozzá:
Nintendo Switch Games with Free Nintendo Switch 2 Updates - Nintendo US
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az új harcrendszer miatt biztos bepróbálkozom majd az online móddal is a sztori után, pedig a Pokémonokban nem szoktam.