- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
-
cactuar
senior tag
(rögzített hozzászólás)
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. -
(rögzített hozzászólás)
Kedves mindenki, én is nagyon izgulok, remélem találkozunk is 5-én 0 órakor talán valahol, de a megkaptam a visszajelzést/lemondtam/levonták a pénzt stb. (és majd 5.-től a S2-t megkaptam/késik/nem jött meg/a futár k@pj@ b& stb. hozzászólásokat kéretik off-ba tenni. Nagy köszönet a megértésért és az együttműködésért.
-
(rögzített hozzászólás)
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish #4450 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne.
Főleg, ha ez a legjobb ebben a kategóriában.
Vagy valami olyan ami a legjobb.Köszönöm a segítséget!
-
Alajos85
csendes tag
Sziasztok!
Találtam egy ajándékokkal kiegészített ajánlatot.
Talán innen érdemes most megvenni. -
Alajos85
csendes tag
válasz
csaba951 #3747 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Mindenképpen szeretnék előfizetni majd, ehhez keresek majd lehetőséget más "családjába" bekerülni. Itt is van Expansion Pack, csak olyan "családot" keressek?
Ezek a snes játékok így már élvezhető minőségűek lesznek?
Illetve elég egy Pro Controller? Ha néha valakivel játszok itthon, azokra az alkalmakra elég a második embernek a Joy Con?
Vagy nem olyan sok a két felhasználós játék itthoni felhasználásnál már? -
Alajos85
csendes tag
válasz
Sirandrish #3741 üzenetére
Sziasztok!
Én most készülök, majd újra játszani.
Szuper nintendón nőttem fel.
Azóta nem nagyon játszottam. Volt egy szuper nintendo mini-m, megtuningolva az összes snes játékkal. Ezt csak azért engedtem el, mert borzalmas volt a képe a nagy tv-n.
Ha nem ilyen borzalmas én jól ellettem volna vele.Ha már Switch 2-ben gondolkodok, akkor, érdemes mindent már úgy vennem, hogy a Switch 2-höz gyártott kiegészítőket? (Pl. kontrollereket) Ügyesen kitalálták, hogy valójában ezekre érdemes benevezni? Főleg ha nincsen még semmilyen controllerem.
Tv-re lesz kötve szinte mindig, így pl. ez a Switch tetején megnyomni a gombot, az macerásabb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest