Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Én nagy fifás vagyok, de csak társaságban. Elsőre jó dolognak tűnt, h switchen hordozható, de az a helyzet, h ha fifázunk, akkor vagy ott tesszük, ahol van ps/xbox és tv, vagy pedig magunkkal visszük, nem nagy kaland. Kis kijelzőjén handheldben meg amugy se használnám. Innentől kezdve NEKEM semmi értelme beszerezni switchre...
-
bakter24
őstag
Én nem fifázom, de semmi máson sem, nem vagyok oda a sportjátékokért. Viszont egy ilyen kiadói döntés egy adott stílusú játék eladási adatai alapján?! Ha az emberek nem vesznek kólát, bezár a teszkó? (Jelen esetben: ki sem nyit a teszkó) !? Azért remélem, árnyaltabb lesz a kép.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest