Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Direct: szerintem kifejezetten jó lett, szinte minden játék tetszett valamilyen szinten. Vagy magam részéről, vagy a gyerekeknek lesz majd jó! Az öltöztető szimulátoros játék pl. első napos vétel lesz a lányomnak! Remélem lesz majd benne hard mód, ahol a karakter behisztizik, mert nem azt a ruhát akarja felvenni! Hadd tudja meg ő is!
Semmi hanyattesős bejelentés nem volt, de amit mutattak azok elégé rendben voltak, igaz sok volt a DLC meg a remaszter, de én még kezdő Nintendós vagyok, nekem minden vicc új! Elég sok kiszivárgott infó igaznak bizonyult, ez azért meglepett.Az új Zelda meg egy álom valóra válása lesz szvsz. Már most látszik, hogy hatalmasat alkottak! Persze olvastam kommentben, hogy $70 lesz és semmivel sem szebb, mint a régi, de még jó, hogy nem a grafikát árazzák csak, mert akkor tele lennénk $100-os csilli villi rtx ultra játékokkal zéró játékélménnyel! Persze nem örülök az áremelésnek én sem, de ezt akkor is megveszem ha nem eszünk májusban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fogyjunk le!
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish