- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
z4zelda
tag
válasz
dud998 #43480 üzenetére
Egy gyors próbát téve,remekül hozza a nosztalgiázni vágyó lövöldözéseket!Egy játékos módba szerintem a monoton játékmenet miatt hamar kifullad,de párban remek szórakozás lehet főleg aki gyerekkorába rengeteg pénzt dobált a játékgépbe
,mint Én!
Játékmenet gyorsabb is lehet,mert az átvezetőket átugorhatjuk!
Puska kiegészítő adná magát,mint anno Wii-n is volt,mert a reloadnál mindig felrántottam a pro-cont miközben gombra tölti újra a fegyvert!
Aki anno szerette annak ajánlom,de nem kell túl gondolni!
A fizikai kiadás tetszik, főleg a bóritója és a kis kitámasztható figurák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest