- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
LógaGéza #11596 üzenetére
Én thinkpad-el dolgozom, az elsődleges munkaeszközöm.
Valoban elpusztíthatatlan. A multkor rá is lépett valaki, annyi baja lett hogy a 4-es billentyű fölött megrepedt a műanyag, de az meg asszem külön cserélhető. Ja, titanium ház, a billentyűzetébe pedig bele lehet önteni a vizet, alul kifolyik.
youtube videó -
wardemi
senior tag
válasz
#49738752 #11589 üzenetére
600k Air, hol milyen ?XD 300któl azért lehet kapni már
bár még az is drága, de olyan gép mint az kb alig van és azok se épp a legolcsóbbak :\ üzemidő stb meg pláne, engem csak a 4 gb ram tántorít el tőle, kevésnek érzem bár nincs még tapasztalatom az os-el de winfoson nálam kell a 8gb (chrome etc.. zabál
)
-
LógaGéza
veterán
Asusoknak nagyon rossz a szervizhátterük - ha csak nincs ott ismerősöd. Régen jók voltak, utána olyan 3-4 éve látványos esésbe kezdett a minőségük.
Ma én már csak Dell laptopokat merek nyugodtan ajánlani, esetleg mint fentebb mondtam a HP Elitebookok, meg a Lenovo Thinkpadek még amik okés - bár utóbbinál is várták, hogy megváltás lesz a magyar szerviz, de rosszabb mint a lengyel...gzbotii
Én most pl egy Dell Latitude 3550-et használok, múltkor kipróbáltuk, szinte folyamatos használat mellett 7 órát bírt az akksija melóhelyen. Igaz, hogy TN panel, meg 1366x768 felbontás 200ezerért, de tudom, ha tönkremegy, akkor másnap itt a szervizes srác, és javítja.1000 eurós kategóriában én magamnak tuti egy Lenovo Thinkpadet vettem volna, lehet nem szép, meg nyalja ki a szemem a helyéből, de nekem tetszik, és örök mint a nyomorúság...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
LógaGéza #11592 üzenetére
Engem
ilyen 1000 ajrós kategóriában MacBookon kívül nem sok minden fogott meg. Elsődleges szempont, hogy legyen full fémház, max 1.5kg és bírja bár 7-8 órát. Többi vagy nem fér bele valamelyik kritériumba, vagy a külseje bűn ronda - 2014 nyarán rengeteget nézelődtem, olvasgattam, kérdezősködtem, akkor komolyan akartam egy 13" MBA venni. Asus meg Dell ultrabookok olyan ponton vérezte el, hogy 3 órás üzemidő, halovány és kis betekintési szögű kijelző, 2-5kg súly, fél műanyagház vagy épp, hogy csak 100 euróval volt olcsóbb mint a
szar.mocsok.túlárazott.rohdt.almaMBA. Ha épp amikor akartam rendelni lett volna nemzetközi kiosztású (nem német) billel, most Corsa helyett azt vettem volna meg -
gzbotii
nagyúr
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Így elsőre átfutva a Cinema City tartalmát, amit épp most játszanak, engem ezek fogtak meg - természetesen nincs közte a sw7
Amiben biztos nem csalódsz: The Martian (láttam, nem rossz, főleg látváynaban), Bridge of Spies (az öreg Tom Hanks).
Még a Steve Jobs film ill a 007 Spectre néz ki jónak - többi ízlés kérdése lehet, kinek mi. -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #11590 üzenetére
Jó, jó, de annyiért már kap egy jó Dellt is, vagy HP Elitebookot, ami kb annyira, ha nem jobban megbízhatóbb, mint az Air. Még egypár Apple fanatikus ismerősöm is azt mondta, nem kéne neki az új Air, bármennyire jó, de semmi olyat nem ad pluszba, amiért megérné a felárat.
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #11590 üzenetére
Annyiért legyen is jó.
Ismerősömnek van, tényleg nem rossz leszámítva, hogy pár epölös baromsággal meg kell tanulni együttélni... Ja meg persze az is csak egy túlárazott alma termék
-
TTTotya
senior tag
Jelen! Tegnap lement egy üveg tequila sörrel meg egy pár kör jager. Eddig nagyon jó évem van. Jó kaja, szex és pihenés... Eddig csak ennyi történt velem, de maximálisan elégedett vagyok
-
Fkris
őstag
Most tértem magamhoz
dddddd
Jó a buli -
twine
veterán
-
Scooter74
őstag
Na a faxom kivan.
Jól kezdődik ez az év is, tönkrement az erkély ajtóba a zár, most vadászhatok spéci roto zárat.
Ebay-n találtam ott 60€ de nekem S.O.S kellene mert nem csukódik be teljesen. -
gzbotii
nagyúr
Tudtok ajánlni valami igazán jó komédiát?
-
tybsen
addikt
Jó reggelt, bújjék
-
aizen92
addikt
krisz tudnál dobni egy linket a ps4 kontroller karhoz hogy te honnan vetted?
Nagyon tetszik, enyémet is ki akarom cserélni, két hét múlva jár le a gari. -
w333
félisten
Jelen ... most ébredtem, vagyis próbálom összekapni magam
-
gzbotii
nagyúr
Kezeket fel, ki él még?
-
bigrock
addikt
Egészségben, térerőben és elborult hsz-okban gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
w333
félisten
-
pcnet
addikt
Józanság teszt, így közeledve az éjfélhez:
B.U.É.K:!
-
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #11548 üzenetére
Csak azért van benne mert Fotós topikban néha elfelejtettem odaírni hogy milyen telefonnal készülték a képek (ilyenkor jól jön), illetve mindig is aktuális telefonjaim voltak kiírva, nem tudom miért csak úgy megszokásból, ha jól emlékszem ez még anno ZTE Blade -el kezdődött
(#11549) aizen92
a-a nem az iphone miatt, amikor nexusod volt ( 4-es ) akkor is ugyanez voltIgen persze tudom, csak néha az jön le hogy na tessék az ájfonos h*lyegyerek megint trollkodik, nem rólatok van szó mert ti már ismertek ... csak néha ezt nagyon sokszor megkapom, pedig semmi ilyesmiről nincs szó !
-
Zoja™
őstag
válasz
aizen92 #11544 üzenetére
imádunk csak mindig tudod mikor kell fát dobni a tűzre.
Most mit finomkodsz?
Keresd meg, verj le neki egy isteneset, majd kérünk egy közös szefit, ahogy 90 fokban el van fordulva az orra a mókusnak...(#11545) w333: nem megalázkodás csak már komolyan én érzem magam kellemetlenül az iPhone 6 aláírásommal hogy néha azt gondoljátok hogy trollkodom pedig erről szó sincs
Nem lenne egyszerűbb, ha törölnéd az aláírásod? Már is megkímélnéd magad...
-
gzbotii
nagyúr
Hű srácok ütős ez a Bourbon Wilde Turkey
-
w333
félisten
válasz
aizen92 #11544 üzenetére
Nem akarok feszültséget kelteni, és már jeleztem is hogy töröljék a hozzászólásomat, jobb a békesség ... nem megalázkodás csak már komolyan én érzem magam kellemetlenül az iPhone 6 aláírásommal hogy néha azt gondoljátok hogy trollkodom pedig erről szó sincs
Különben nem akartam fát dobni a tűzre csak most vettem észre !
Ez még mindig csak egy sz*ros telefon, az emberi értéket sokkal fontosabbak, vagyis nem én vagyok a telefonért hanem a telefonjaim vannak értem
-
aizen92
addikt
válasz
Just_Reboot #11541 üzenetére
hol nem..... agyam eldurran ilyenkor. Nem elég hogy a kiba*** telenor 4g hibát kell ecsetelni a 6p topicban és vagy 100 hszt írtak róla, amikor nem a telefon hibája ( spoiler veszély: amikor először írt a srác ezzel kezdtem, hogy tuti nem a telefon hanem a telenor lesz a ludas ), de még a szánalmas hülyeség nexus bendgate-t is újrakezdjük, elcsitult hamar, erre w333 rádob egy lapáttal.
-
aizen92
addikt
w333 ne hergeld a népet a nexus 6p topicban! a srác tuti csinált valamit a telefonnal magától NEM hajlik meg semmi.
-
Zoja™
őstag
válasz
Just_Reboot #11538 üzenetére
Egy ilyen akció után Zacher-nél lenne az after party...
-
Zoja™
őstag
válasz
Just_Reboot #11534 üzenetére
Na ez az igazi állat. Él még vajon?
-
w333
félisten
válasz
Just_Reboot #11535 üzenetére
Még az is lehet, ki tudja merre sodor a sors + a sok pia
-
w333
félisten
Pedig kicsit szemeztem a N6P -el, mérete ellenére is ... de így már nem kell !
S7, G5, M10, Mi5 stb. telefonokra is kíváncsi vagyok ...
Ha tényleg igaz a pletyka és a Samu le akarja győzni az Apple -t a Google segítségével és hozza az S6 minőségét + jobb kamera és 4GB/RAM na és persze nagyobb akku akkor lehet hogy ismét elcsábulok, jó lenne ha az S7 stock Androiddal jönne és ezt a borzalmas TW -t végre elfelejtenék !
Igazából én a HTC -től várom azt a nagy boom -t ideje lenne már összekapni magukat !
G5 pedig pletyka szerint 5.3" lesz + másodlagos kijelző mint a V10 -nél !
(#11534) Justreboot
Az igen
azért egy ilyet élőben megnéznék
-
w333
félisten
B.U.É.K mindenkinek ...
-
Scooter74
őstag
Uhh skacok meló volt mai is meg évzárás.
Olyan fáradt vagyok, hogy ha lefeküdnék holnap délig csak aludnék.
Még inni sincs kedvem, szerintem ebből nem lesz buli, csak alvás. -
slice14
veterán
Boldog új évet mindenkinek!
-
bigrock
addikt
Gyerekek, én már nem iszok egy kortyot se... mióta a vedelést feltalálták
BUJÉK! -
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #11523 üzenetére
Előkerült bizony, én meg lefotóztam ünneplés közben a barátnőivel
. Íme:
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek.
-
gzbotii
nagyúr
Nem tudom ajánlani őket: gyenge minőség, csak egy példány és a vizjeleket sem veszik le
-
Scooter74
őstag
Igen döntöttem, ha hazamegyek akkor megy a hűtőbe az agancsos kóla.
És egy kis versike így év végére:
Ma befogsz rúgni, mint a szamár,
holnap olyan leszel mint a lajhár,
sarokba csak azért fogsz állni,
hogy kapaszkodva tudjál hányni!Vagy inkább ezt:
Kívánok neked 12 hónap egészséget,
53 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet!B.U.É.K. MINDENKINEK!!
-
Zoja™
őstag
válasz
randras_83 #11516 üzenetére
83-as születésű vagy? Akkor íme egy versike, csak neked...
Fogatlan ínyemmel harapom kebledet,
reszkető kezemmel markolom seggedet.
Lankadó p.csömmel bökdösöm p.nádat,
lennék csak fiatal, hülyére k.rnálak.De aki éjjel legény, az b.szik mint állat,
megk.r néhány nőt és kinyal még egy párat.
Forgatja a nőket, mint paraszt a kaszát,
úgy alszik el Ő, ha szopják a f.szát... -
Zoja™
őstag
válasz
randras_83 #11512 üzenetére
Én már voltam, nem jó az...
-
Just_Reboot
addikt
válasz
randras_83 #11512 üzenetére
Akkor te is beteg vagy!
-
Zoja™
őstag
válasz
randras_83 #11510 üzenetére
Lehet benne valami, mert mondták már egy páran...
-
Zoja™
őstag
válasz
randras_83 #11508 üzenetére
Minek neked a csaj? Hogy azt is telibe fosd?
Max ha befekteted egy üvegasztal alá, hogy nézze végig...
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #11504 üzenetére
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #11503 üzenetére
Ezt a csajét:
Családdal tévézünk, meg szerintem be üzemelem a Dartsot és játszunk egyet kettőt.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
randras_83 #11503 üzenetére
Detox!
-
Scooter74
őstag
Na mi van mindenki a 2016-t várja?
Pedig szívás lesz mert 2015S fog idén jönni!! -
twine
veterán
válasz
randras_83 #11500 üzenetére
Egy fázissal később esett le,, mint ahogy megírtam a postot
BUÉK vadak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Húsvéti Akció - Lamzu Atlantis mini 4K charcoal black gamer egér (PAW3395+Nordic MCU, 49g, 4K)
- Mikrosat RE 208 összecsukható mintás háttér (150x200cm) double color!
- Pulsar Xlite white gamer egér (PAW3370, 49g)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest