- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Hali
Még én is itt vagyok. A Nexus vonal után két évig húztam egy Samu A5 17'-el, amit most édesanyám nyúz. Majd itt belenyúltam a MIUI világába egy MI8-al. Hát mit ne mondjak... Hardveresen jó telefon volt, de a MIUI nem az én világom. Így fél év után lecseréltem egy Oneplus 7T-re 2019 végén.
-
slice14
veterán
válasz
gabro0 #14809 üzenetére
Ha be van állítva az oldalhoz a kétlépcsős azonosításhoz a telefonszámod, akkor kérhetsz sms-t. Utánna meg újra fel tudod venni a hitelesítőbe. Nem tudom hogy milyen fiókokhoz akarod használni a google-ön kívül... De ajánlom hogy csak ott állítsd be, ahhol smsben is tudsz magadnak küldeni biztonsági kódot. Ill. a google ad 10 kódot, az 10 beléptetésre elég, de azt csak végszükség esetén használd, ha nem érhető el a telefonod (hitelesítő vagy sms).
Nálam két Google, egy MS és a Twiter fiókom van hozzáadva. Ezek tuti küldenek kódot sms-ben is. Bár a Twitter-nél gyakorlatilag felesleges a hitelesítő, mert akkor is az sms az alapértelmezet, ha a hitelesítő be van állítva. -
slice14
veterán
válasz
rootkiller #14251 üzenetére
Az N5-nél 12,55GB szabad, míg az 5X-nél csak 10,67GB szabadon felhasználható.
Inkább legyen feleslegbe, mint hogy meg legyek lőve hogy mit töröljek, mert elfogyott a tárhely. Én jelenleg így álok tárhely ügyileg, de a tudat hogy van mihez nyúljak (ha szükség van rá), felbecsülhetetlen. Minden másra ott a MasterCard. -
slice14
veterán
válasz
rootkiller #14247 üzenetére
Azt ugye tudod hogy ha OFF topikba OFF-olsz, az már ON...
De nécsak, több olcsóbb van mint drágább.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #14231 üzenetére
Valószínű mégis csak be szólt Vaszilíj-nek, és nem vette jó néven.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #14227 üzenetére
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #14225 üzenetére
Az a gond hogy nemtok gondolkozni laikus fejjel a témában. Viszont mikor írtam, kicsit már fel voltam ...., mert egyik ismerős szivatja magát egy Win10 N példánnyal és mire eszembe jutott hogy azért nem látja a telefon belső tárhelyét, mert fel kellene tenni a Media Feature Pack, már az agyam ketté állt.
Csak tudnám hogy egyesek mért szivatják magukat a Windows N verzióval, mikor tudják hogy akarják használni a Media Feature Pack bizonyos részeit.
Mondjuk ezt a Media Feature Pack dolgot bedobhatnád, ha valaki olyan szerencsétlen, hogy Windows N-el rendelkezik. Bár a leírásodban sem az mtp a lényeg, hanem az adb. Az meg úgy zokszó nélkül kéne menjen N-el is.
Amúgy így is tök érthető a leírásod.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #14222 üzenetére
És nem köszöntél volna be? Mi?
Még egy kis off. Nincs kedved kicsit bővíteni az NRT-s leírásod, kicsit szájbarágósabra a gyengébek kedvéért? Nem mina nekem szükségem lenne rá, de másnak talán jol jönne. Bár az NRT olyan egyszerű, mint a faék. De ha valaki nem ismeri a faéket, az ott van meglőve.
-
slice14
veterán
válasz
rootkiller #14218 üzenetére
Sajnos ez van. Ezért nehéz itthon megbízható kábelt találni. Legalábbis én nem merném megvenni az itthon kapható noname kábeleket.
-
slice14
veterán
válasz
rootkiller #14216 üzenetére
Persze, az 5x össztefoglalójában. De belinkelem ide is, csak neked.
-
slice14
veterán
Hali srácok és hölgyem!
-
slice14
veterán
A Google valamit nagyon behaluzott.
Eddig még soha sem voltam Balatonkeresztúr-on nem hogy ma. Bent poshadok a munkahelyen. Ez meg lógatja a processzorát a vízben. Lehet megártott neki a tegnapi vereség.
-
slice14
veterán
Remek... Ma sem lesz alvás a játszótéri ordibálás miatt. Bár a 3-3 azért kicsit vigasztal.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Két barát beszélget:
- Képzeld, tegnap 20 percig ültem egy villamosszékben.
- Huhh, és hogy maradtál életben?
- Leszálltam a végállomáson. -
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13692 üzenetére
Ha a szemed alá, akkor már értem a profil képed.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13643 üzenetére
Ezért vigyázz a port átengedéssel, mert ha átjön a tűzfalon, akkor már többel kötöd be.
Jobbulást. -
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13551 üzenetére
Légyszi kapcsold le Debrecen belvárosát is, mert akkor mehetnék haza.
-
slice14
veterán
Srácok, mikor lesz a temetés? Úgy készülök.
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Videman megint kitett magáért. Link
-
slice14
veterán
válasz
mukisrác #13467 üzenetére
Már egy ideje folyr utánna nyálam, de most említette egyik kolléga h okos-órát akar venni és rákívántam egyből a fealing-re újra. És mit ad az emag 15e-el olcsóban, egy első genes Moto 360-t. De vallszeg ez volt az utolsó darab, mert megrendelés után rákerestem és már csak a 2 geneseket dobta ki.
Sajnos anno a Blackfriday-es akciót lekéstem, elhalászták az összeset előlem. -
slice14
veterán
válasz
mukisrác #13460 üzenetére
Igazából az érdekel h folyamatos BT kommunikáció esetén mennyit eszik a Bluetooth. Tudom hogy BT 4.0 LE, de mégis mennyire takarékos?
Amúgy már megrendeltem a moto-t. Hétfőn hozza a futár.Mas: Most már értem miért Off topic, mert eszetekbe sincs a Nexus-t ajánlani.
Amúgy ha fontos a plusz egy GB RAM és a nagyobb aksi, akkor G4.
-
slice14
veterán
Moto 360-al mi a tapasztalatotok, hogy bírja a telefon a folyamatos bt kommunikációt?
-
slice14
veterán
válasz
forintuser #13431 üzenetére
Inkább befogom a pofám
-
slice14
veterán
Viccet félre téve, jó volt személyesen is találkozni.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13420 üzenetére
Ha még mindig ott állsz akkor az szivacs. Mert már a vonaton ülök, Szolnokon túl.
-
slice14
veterán
Ott vagyok a megallo előttinel.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13407 üzenetére
Legalább van aki egyetért veled.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13404 üzenetére
A korábbi vásárlásaid között lesz:
Ezt kell majd bemutatni a bejáratnál. Akár ki is nyomtathatod.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13392 üzenetére
Elvileg 10:40-re érek be a nyugatiba, majd egy kicsit feltankolok a mekibe. Majd ilyen fél12-12 kűrül érek a Millenárishoz. De ugye a közekség miatt, nekem is oké a Mamut.
-
slice14
veterán
Úgy néz ki h megyek, már meg vis vettem a veletech belépőm. már csak a vonat jegyet kell megvegyem.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13343 üzenetére
Majd meglátom. Legfeljebb hazafele egyúttal le is zuhanyzok.
Még átgondolom péntekig.-juc-: Hát én leginkább csak kívülről áznék el, mert nem élek ilyen agyleépítő cuccokkal, így is elég fárasztó tudok lenni néha a beszólásaimmal.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13341 üzenetére
Hát elég kétséges mert esőt mondanak. És esőben utazgatni nem nagy élmény.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #13247 üzenetére
En már csak ennyit tudok hozzátenni.
-
slice14
veterán
válasz
Just_Reboot #12998 üzenetére
Türelem, 5x 32GB-t terem.
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #12850 üzenetére
-
slice14
veterán
Valakinek kell 15 cm-es [Upgraded V1.1] TeckNe usb-c to usb-a kábel? Én powerbankhoz rendeltem, csak 20GBP volt a limit, így 4 db felesleg.
-
slice14
veterán
válasz
horvathkrisz #12638 üzenetére
Jó reggelt kihányok!
Had védjem meg az oldalt, itt a cikk a 2 gigáról.
Nem olvastam végig, most látom hogy Géza már linkelte.
-
slice14
veterán
Kollégám vett egy G4-et. Összemértük, és a G4 kicsit szélesebb, de nem vészes. Viszont az a hátlapi gombos történet gyakorlatilag csak az egyujjas screenshot készítés miatt hasznos. legalábbis többször csináltam vele képernyőmentést, mit lezártam volna, vagy hangerőt állítottam volna.
twine: Nincs baj a kerámia hátlappal. Ha el is törik, még tudsz belőle kávézni.
-
slice14
veterán
Ennyi kérdést, be..arás! Mostanság csak ezt olvasom hogy "Mi".
-
slice14
veterán
Jóreggelt pixelharcosok.
-
slice14
veterán
Tegnap sz@rrá röhögtem magam,egyik haver felvetésén. Vett egy 5X-et, és másnap észrevett egy pixelhibát a hangszóró alatt a kijelzóő tetején. Legalábbis én így értettem,. De mikor találkoztunk és megnéztem, nem láttam semmit.
- Mondja hogy a hangszóró alatt.
- De ott nincs semmi. - mondom én
- Erre rámutat a hangszóró alatt a fény és távolság érzékelőre.
- What? Az már nem a kijelző, ill a pixel hiba is csak aktív kijelzőn látszana.
- Jaa....Az ilyennek azért kell az okos-telefon, hogy legyen valami okos is a zsebében.
Lehet genyóság volt leírni, de ez nálam kiütötte a biztosítékot.
-
slice14
veterán
Bár gojszlikkal a szemem helyén, én se érezném jól magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest