- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
wardemi #8026 üzenetére
Azért vettem refurbished '12-est mert occsó volt, de nem volt az igazi, akadozott rajta sokszor a poweramp aztán kényelmetlen amikor be kell rakni szünetzenét koncert előtt/után. El lehetett rajta messengerezni, kímélni a telefont, de most hogy nem kell tanulni se meg semmi eladtam. Megfontolom hogy vegyek-e egyáltalán valamit.
-
tybsen
addikt
válasz
wardemi #6672 üzenetére
Nekem nincs sem igényem sem szükségem root jogosultságra, sem egyéb romokra. Azért vettem (immár a negyedik) nexust, mert ez volt eddig az egyetlen vonal androidon, amin a legkevesebb akadás van talán és leginkább smooth, illetve frissítések is jönnek. Az összes többi androidos készülék szép és jó meg néhány dologban adott esetben sokkal szimpatikusabb is (nagyobb kijelző, jobb kamera, miegymás), de az összes gyakorlatilag elavult szoftveresen / le van maradva néhány körrel és ez engem zavar. Már megjelenéskor is elavultak. Szóval nekem ezért van nexusom.
Korábban még a galaxy nexusig szórakoztam vele én is meg mentéseket csináltam meg stb. de időközben úgy használom, ahogy van
-
rootkiller
őstag
válasz
wardemi #4746 üzenetére
Ahogy bigrock kolléga mondja úgy van. Nekem az 5 éves korában vett MacBook bebizonyította hogy miért annyi amennyi. PC laptopot sem vennék olyat amibe nincsen hasonló szintű hardver plusz elvárás hogy rendes minőségű háza legyen.
Az egyetemnek van egy cége ahol foglakoznak kiadványokkal, beszélgettünk erről hogy miért váltottak ők is, hát bizony windows alatt nem ugyanazt a működést produkálták a szoftverek.
A nexus 5-öt meg nem érdemes lecserélni, amúgy is ha újkorában megveszel egy csúcs hardveres telefont annak két évig több mint kielégítőt kell nyújtania.
-
aizen92
addikt
válasz
wardemi #3667 üzenetére
Nekem nem ez van. 16 gb-os ilyen.
Ez direktbe megy a gépbe mint egy pendrive, és direktbe a telefonba semmi más eszköz nem kell hozzá.
3.0 az usb vége és 16 gb tárhely. -
w333
félisten
válasz
wardemi #3288 üzenetére
Az a baj hogy ezek így 3-4 nap használat után jöttek elő, szóval eddig vagy nem vettem figyelembe vagy nem használt
De az hogy a billentyűzeten a ? (kérdőjen) ! (felkiáltó) és , (vessző) nem működik, de az utána következő : (kettőspont) ; (kettőspont vessző) pedig igen, ez számomra felfoghatatlan ...
Most pedig ez a hívás fogadás aztán 3mp -ig hallózás, kicsit több a soknál !
Szerk.
Komolyan 4.4.4 alatt soha semmi hasonló hibám nem volt, szóval várjuk azt a hibajavítást mert ez így még nem annyira jó, sőt mondhatnám azt is hogy sz*r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest