- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Nagyon vártam a Pixel 8 Pro-t, és közel jártam a rendeléshez mikor megjelent. Német kollegával már le is beszéltem, hogy továbbküldi majd.
De végül Nothing Phone (2) lett majd' fele áron, és úgy érezem jól jártam vele.Sajnos kölcsönadtam a Nexus 5-ömet egy "jóbarátomnak" pár éve, aki azóta se adta vissza. Néha mikor keresek valamit kezembe kerül a narancssárga hátlap, meg a pótakksi, amit azért vettem, hogy kicsit felújítsam majd... De ez valószínű sose fog már megtörténni
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #15190 üzenetére
Majd ha feloldják, akkor meg lesz annyi, hogy nem győzöd visszautasítani a melókat. Összes rendezvény/fesztivál/koncert/elmaradt esküvő be lesz pótolva, csak győzd memóriakártyával
-
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #15171 üzenetére
Mindenki is
Nálam is van OnePlus lett a befutó, egy 7Pro-t használok, lassan két éve. Eddig csak a Nexus5 bírta nálam.
-
LógaGéza
veterán
Jó dolog a racer, csak mióta megvan kb 2x tudtam kimenni reptetni, de akkor is csak FoVban... De jó tudni hogy van
Mondjuk most kicsit átépítettem ahogy kell, csak kalibrálni kéne, mert előrebukfencben annyira profi, hogy nem is csinál mást...
Most meg hogy van egy kis szabadidő, inkább eljöttünk szétnézni Kijevbe - itt viszont meg hideg van...
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #15077 üzenetére
XLR-t forrasztgatsz? Rám is vár még 100m, meg pár csomag Neutrik csati, csak már egy fél éve nincs kedvem a közelébe menni...
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #15016 üzenetére
Véletlen a Win10es partíciót formáztam le a telepítő pendrive helyett, úgyhogy tárgytalan a kérdés
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #15001 üzenetére
Tiszta telepítés nem borítja be a mellette lévő Bootcampes Win10et?
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14978 üzenetére
Gyere át az OP5-be, ott látni fogsz engem is
-
LógaGéza
veterán
válasz
#49738752 #14964 üzenetére
Most egy G3-at nyúzok, az N5-nek is az lett a halála, hogy kiesett a zsebemből mindig - na mármost nadrágokat ugyanazokat hordom, viszont a G3 nagyobb... Képzelhetitek mit kap szegény...
Egyik átmulatott éjszaka után épp vezettem hazafele, amikor kiesett megint a teló az ülés és az ajtó közé, mikor hazaértem kikaparásztam, és sajnos 3 lila paca fogadott a kijelző bal alsó/középső részén, amiből az egyiket biztos törésnek könyveltem el. Viszont rá 3 napra mikor vettem le a töltőről, nézem, hogy mi furcsa ezen... Hát tiszta volt a kép, a 3 folt eltünt.
Szóval marad a G3, ha már ilyen csoda, öngyógyító kijelzője van -
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14954 üzenetére
Már csak 504hsz (szakmai)! Kitartást!
Amúgy hidd el, nem jobb az se
-
LógaGéza
veterán
Ezeket jó tudni. Ha aktuális lesz nekem is a dolog lehet meg foglak keresni, ha nem baj. Nagyon úgy néz ki, hogy bővülni fog egy drónnal az eszközparkunk. Azt viszont még nem tudom milyennel... Eddig annyi feltétel van, hogy videókeverőre élőben be tudjak menni HDMI-n vagy SDI-on. Pont ezt a Mavicot néztem, viszont tán ennek a távirányítóján nincs erre kimenet, ellentétben a Phantomon van...
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #14918 üzenetére
Milyen érzés láncfűrésszel maszturbálni?
Nem is tudom mióta nem láttam, hogy valaki sima html-ben pötyög weboldalt...
Ha csak tanulás a fő szándék, akkor so sorry, megértem.
randras_83
Békéscsaba +1Néha nem rossz dolog kiszakadni a szmogból, és szívni egy kis tanyasi levegőt
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14912 üzenetére
Ha nem olyan hülye helyen lesz, mint BP, akkor nekem okés
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #14888 üzenetére
Tesla nem lenne hülyeség, csak egy bajom van vele - szinte elveszi a vezetés élvezetét... Sajnos lassan igaza lesz Karottának... A gyermekeink/unokáink már nem fogják a vezetés örömét megtapasztalni...
Én szerintem egy manuális váltós Quadrifoglio Giulia-t vennék. Ki is jönnék belőle kb, kinézete valami eszméletlen, és azt mondják, hogy nagyon visszaadja a vezetés élményét
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14878 üzenetére
Elolvastam, úgyis törölve lesz
Amúgy az újabb Octavia RS-ek valami gyönyörűek, pakolhatóak is, és minőségbe lassan lekörözik az Audikat... 2.0TSI 220lóval.
Mondjuk nem tudom méretben befér-e...
Egyik fórumtársnak van egy Golf7GTI-je, azt is nagyon dícséri, csak hát az is kinek tetszik, kinek nem...randras_83
Mondtam, hogy nem a józan ész vezette a vásárlást
Amúgy meg ennek egyáltalán nincs dízel hangja, szépen dorombol, ahhoz képest, hogy 1.6 - az biztos, hogy az olaszok hangolni tudtak mindig.
Karakterbe olyasmi mint a Honda, pörgetni kell, de szebb hanggal hálálja meg -
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14867 üzenetére
Mint ahogy a szebb kort megért zenekar is közli a szám introjaként: "Nem az a jó nő amelyik gyönyörű, hanem amelyik hajlandó!"
twine
Én most lettem túl rajta - úgyse az lesz ahogy elindulszHa ottvagy, hogy akkor mostmár autót veszel, bármi lesz, akkor úccse azt veszi az ember, amit a józanész diktál, hanem azt, ami ott helyben megtetszik neki.
Legalábbis én így jártam... -
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14860 üzenetére
Hát igen, látszik hogy egy jó nokedlit nem tudna kiszaggatni
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14856 üzenetére
Mindjárt kiderül, hogy ők is olvassák a fórumot
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #14779 üzenetére
Mindenki mást szeret. A VA panelnek jobbak a színei egyértelműen, szebb a képe nekem - viszont van aki az IPS-re esküszik. Nekem pl 2 monitor van az asztalon, egyik IPS, másik VA paneles. Munkára jobbnak találom az IPS-t, de ha videót vágok/képet szerkesztek, akkor mindig a VA-ra rakom ki az előnézetet, mert én úgy látom, hogy közelebb van a valósághoz.
A 2,2m az pont tökéletes nézési távolság - FullHD-hoz, 55colnál
-
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #14777 üzenetére
Milyen messziről nézed kb? Csak a 4K miatt kérdem, mert bizonyos távolság/méret felett nincs értelme...
Mert ilyen kritériumokkal talán az egyetlen ami ajánlható a 55X8509C, esetleg a 55XD8505 (mondjuk ez már IPS) - nem tudom ezek nállatok mennyiért megy, itt kb pont a duplája a keretednek -
LógaGéza
veterán
válasz
forintuser #14774 üzenetére
Nekem 43W755C van, és nagyon meg vagyok vele elégedve. A tavalyi - vagyis mostmár tavaly előtti
- széria előttit nem szabad megvenni, mert abban még 50Hz-es panel van...
Mondjuk ez igénytől is függ, mekkorát szeretnél, kell-e 3D, milyen színű legyen, mennyid van rá, ilyenek. -
LógaGéza
veterán
válasz
#49738752 #14720 üzenetére
Nemrég volt egy ilyen eset nálunk. A csajszi zenét hallgatott, a telefonját bújta, nem hallotta, hogy jön a mentő, és nem adta meg neki az elsőbbséget, úgy ment át a zebrán. Persze, szomorú eset, de nem tudom sajnálni, saját hülyesége volt... Persze, ezért is a mentőst rángatják meg...
Volt munkahelyemtől egy 50m-re történt az egész, napi szinten sokat jártam át ott, és elég sokat mentek arra mentők is, szinte megszokott volt, hogy elég sokszor szét kell nézni... -
LógaGéza
veterán
Pont ma voltam melózni (igaz maszek), és nem olyan mint régen... Piszokhamar elfáradok, tetőre szenvedés kimászni, nem birok fordulni derékből, ilyenek... De legalább már birok emelni kisebb dolgokat (napi meló volt F15-ös Martin hangfalakat pakolni, azt még hanyagolnom kell kicsit) és hapcizni úgy, hogy nem lesz könnyes a szemem
randras_83
Egyszerű falusi paraszt vagyok (Békés megye - Okány), még szüleimmel élek, de ezen nagyon gyorsan akarok változtatni... Nemsoká 25 vagyok, és most nagyon pofáraejtett az a dolog, hogy semmi olyat nem tettem még le az asztalra, ami nem esett volna nem soká le...
Igazából először a megélhetés legyen biztos valamilyen szinten, utána jöhet pont az amire gondoltál -
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14598 üzenetére
Nekem is megvan még, igaz csak a fiókba... Már megjöttek az alkatrészek, csak nem volt még nagyon kedvem összerakni... Mondjuk időm az lenne, mert még mindig táppénzen vagyok, csak épp leköt a Dr House újranézése
Nagyon agyalok, hogy be kéne költözni a Nagy Faluba, csak mindenki le akar róla beszélni, mert nehéz a megélhetés, sok az albérlet stbstb... Gondolom itt többen laknak azon a környéken, nektek mi a véleményetek erről?
-
LógaGéza
veterán
Asszony kicsit régebbi sztori (van már egy hónapos is
), 7 év után úgy döntöttem, hogy jobb külön... Voltam 17 amikor összejöttünk, ő 15, és szép lassan kiderült, hogy teljesen máshogy képzeljük el a jövőnket... Ez a hivatalos sztori
Balesetemről meg röviden annyi, hogy úthiba miatt szembejött egy fa, és betessékelt az árokba. Hatalmas szerencsém volt, és megúsztam egy szegycsonttöréssel... Hosszabban: [link]
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14543 üzenetére
Ne is mondjátok... Sose tudtam háton aludni, most meg kötelező a baleset miatt... Hát minden van itt is, csak alvás nem... Mióta asszony sincs, unalmasabbak is az éjszakák...
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14512 üzenetére
Vidd el Monitorguruékhoz, én is náluk kalibráltattam - meg egyszer magamnak, de azóta megint másik VGA-m van
Úgyhogy megint útba kell majd ejtenem... -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14505 üzenetére
Csak MSI lett? Jó választás
-
LógaGéza
veterán
Ejj akkor csak minden összejött... A magyar piac tényleg eléggé lutri, lehet jobban járnál ha külföldön néznél, aztán keresnél valakit aki behozza, ha nem akarod te végigjárni.
Foglalót meg nem is tudom hogy gondoltam... Mentségemre szóljon, hogy nálam se az alvás volt a legtöbb az éjszaka...
De megérte, még mindig tudnak a Bëlgás fiúk. -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14431 üzenetére
Én a Mortart venném, nagytesóval meg vagyok elégedve nagyon
-
LógaGéza
veterán
A kajálással én is így vagyok, mikor egész nap rohangálunk, aztán csak akkor van idő kajálni amikor vezetek, akkor nehogy éhenhaljak má... Ráadásul éhesen ingerültebb is vagyok, jobban taposom is, hogy legyen idő enni
Engem mondjuk a dohányzás se zavar, amíg nem az én kocsimban akar rágyújtani. Sajátjában nyugodtan, mindenki azzal bassza el az életét, amivel akarja...
-
LógaGéza
veterán
válasz
rootkiller #14400 üzenetére
Ha alkoholos akkor tényleg ne erőltesd, mert bemattítja - bár mivel Mac, ezért nyugodtan
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #14397 üzenetére
Jóvanna, kell ilyen is
Amúgy itthon indokolatlanul k*rvadrága a mobilnet, erre készülj fel... Most, hogy megint visszadobták a roamingdíj eltörlésének a tervezetét, nem is fog változni nagyon...
Amúgy igen, kell bele egy SIM, de ha valamelyik szolgáltatónál van már netes előfizud, akkor tudsz kérni internetes SIMet, ami a másik egyenlegéből szedi az adatmennyiséget.
-
LógaGéza
veterán
Majd később megnézem ha az asszony alszik, addig nem merem megnyitni
Amúgy már hál' Istennek "csak" technikus vagyok, a TV összeolvadt egy másikkal, én pedig pont akkor máshol dolgoztam... Úgyhogy videókat már csak saját szórakoztatásra.
Mondjuk így is tök jó hétvégén is mindkét nap reggel 8-tól este 8-ig stúdiófelvételeket készíteni... -
LógaGéza
veterán
Annyit mondod az okostelefonos topikban az 5X-et, hogy még lehet én is veszek egyet... Felmértem, hogy mire kell nekem a telefon, és igazából nagyon erőforrás-igényes alkalmazást nem használok - most is van fenn két játék, de csak azért mert az egyik 2HUF volt Play Store-on, és kíváncsi voltam, hogy kiszámlázzák-e, a másikat meg AP-n ajánlották.
Azért meg kiadni megint +100k-t, hogy gyorsabban töltsön be a PowerAmp nem nagyon van értelme... -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14371 üzenetére
Nekem nagy. Az 5" pont megfelelő - van összehasonlítási alapom, használok egy G3-at is, az ugye 5,5", de az N5 minden tekintetben jobb.
Nekem tetszik a színed! Főleg a nyelvedé
Mundo licks where he pleases
-
LógaGéza
veterán
Én is pont ezt tettem tegnap, csak én antennakábeleket és hátlapot rendeltem, a sok szereléstől már lepattogott pár köröm, NFC se megy, meg be is lehet alá látni egy két helyen
Akksit már rendeltem, viszont nem szívesen mondom meg honnan ( kölcsön kenyér visszajár).
Üvegfóliából viszont G.D.Smith. Mondták, hogy próbáljam meg az olcsót, az is van olyan jó. Rendeltem ilyet, rá pár napra puffant a földön egyet a teló, el is repedt. Rá megint pár napra rácsuktam a telóra megint a kocsiajtót, G.D.Smith alatt csak megrepedt a kijelző, ez alatt középen kettétört... Úgyhogy én az előzőt javaslom, és nem spórolok többet üvegen.
Elkészült a G3 is, de szerintem továbbadok majd rajta, és várom a Sailfisht -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14324 üzenetére
Ezek szerint már lekéstem a tegnapelőttről...
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14264 üzenetére
Nézz be az adatlapomra, hasonló a konfigom nekem is, nem volt még bajom semmilyen képpel, amit szeretgettem - pedig épp a napokban kellett egy elég részletesen kidolgozott plakátot átdolgoznom 9db (3x3-as) A3-as méretre...
Alaplapból mondjuk én MSI párti vagyok, RAMból Kingstonnal volt elég bajom, inkább Corsair lett. VGA meg igénytől függ, ha nem nagyon játszol, csak a HW-s gyorsítás kell, akkor elég egy 950 is, de ha néha egy kis game is becsúszik, akkor 960 4GB alá ne add.
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14148 üzenetére
IS200ból csak egy széria volt, az XE10es, '98-'05 között. IS250 amiből van több széria.
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14144 üzenetére
Én tavaly a nyelestengely-csapágy hibája miatt cseréltem váltót - felújított 80k úgy, hogy cseredarabot vittem. Cseréhez a szerelőnek ki kellett vennie a motort, mert nem fért hozzá... A vége annak is OP3 ára felett lett... Tegnap elértük a 180k-t, megcsináltatom az első futóművet, és szerintem jön az IS200 jövőre.
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #14114 üzenetére
Én is mingyárt elérem a 180k-t, a jó utak meg tettek arról, hogy komplett első futóműfelújítás minimum kell... Ráadásul szerintem hengerfejesedik is, úgyhogy motorhoz is hozzá kéne nyúlni.
A másik oldal meg az, hogy még egy korrekt szerelőt se találtam a környéken... -
LógaGéza
veterán
válasz
mukisrác #13998 üzenetére
Pont ezeket néztem én is, már majdnem el is hoztam egyet, csak nem volt a méretben abban a boltban. Hazaérve utánnaolvastam a JYSKes matracoknak, és több negatív, mint pozitív vélemény volt róluk...
Szerintem az lesz, hogy befogunk menni a MatracGuruhoz eltöltünk ott egy délutánt, és meglessük mi lesz...
-juc-
Pont ettől tartok én is, pedig elsőre biztos voltam benne, hogy szivacsos matrac kell, de azóta... Bonell rugóst nem szeretnék, mert az egybe van fűzve, ha mozogsz, akkor mozog az egész ágy - erre lenne opció a zsákrugós, viszont abból is annyi féle van mint a fene... De akkor már ott vannak a memóriahabosok is, amiről sok jót lehet hallani - viszont azoknak meg nem jó a légáteresztő képességük, és könnyen beleizzad az ember... Akkor vannak ezek a zónás matracok, amikor más keménységű a matrac a vállnál, és más a csípőnél stb. Viszont én vagyok 180cm, asszonypajtás 152, ergo ahol nekem a csípőm van, ott neki már rég nem...
Nem egyszerű, nagyon nem... -
LógaGéza
veterán
Ááh, haragszok erre a környékre, mert semmi sincs, bármi kell akkor Debrecen, vagy Pest... Eszméletlen, olyan kihalt még Békéscsaba is éjszaka, hogy 8 után még egy fagyit se tudok enni ha kedvem lenne
Én most vettem egy ilyet, szerintem ennyiért teljesen korrekt. Még nem raktam össze, de jó véleményeket láttam róla.
-
LógaGéza
veterán
válasz
zolka95 #13920 üzenetére
Én nekem ujjlenyomatos személyim is van... Nem értem mire ez a para, ha meg akarják szerezni, úgy is megszerzik...
Ha meg ilyen kódot írnék bele, akkor olyan precomplied cuccba raknám bele, aminek nincs kiadva a forráskódja. Teszem azt a binárisok (kvázi driverek) nagyrésze zárt, csak tippelhetsz, hogy mi van benne.
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #13906 üzenetére
Infra van benne?
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #13771 üzenetére
Nyugi, 5000 felett megvan
Amúgy pont a múltkor talált be egy 3-as Golf TDI... Azt vettem észre ezek ugranak a Honda jelre, semmi oka nem volt kekeckedni, de mellém állt pirosnál... Indulásnál hagytam menni, aztán amikor nem láttam a koromtól, akkor megelőztem, mert frissen volt mosva az autó...
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #13768 üzenetére
Nem, kicsit újabb. EP2.
gzbotii
Ebben egyet értünk, azért is írtam, hogy már amennyire szép lehet az a hang. -
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #13765 üzenetére
Ez mind a kettő relatív. Van akinek az jön be, hogy tölt a turbó, hátbavág, és utánna semmi. Én szeretem hallgatni a hangját 4500 felett (amilyen szép hangja lehet egy Euro4-es sor4nek...), szeretem pörgetni egy-egy előzésnél, és hallani/érezni, hogy vált a vezérlés stb.
Kinézet meg kinek mi, nekem a G4 se jön be - de hogy tovább menjek a 6G Civic (EJ9) se annyira, pedig valakiknek az a etalon... Mondjuk a 8gen szedán az szvsz valami gyönyörű lett, egy FD2-t bármikor, azonnal, ide most -
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #13761 üzenetére
Honda topikban ott a kép az összefoglalóban
Neki alig száradt meg az adásvételin a tinta, máris bekerül, nekem lassan két éve van meg a gép, mégse csináltam még egy normális képet róla...
Hát... Lustaság fél nehézség, vagymi.
-
LógaGéza
veterán
Nekem persze mennyit kellett könyörögnöm, hogy elküld a linket...
gzbotii
Honda, Fiat, Mercedes, Lexus, Alfa, Opel.Amúgy ennek nincs köze ahhoz, hogy épp milyen gépet hajtasz/milyen autóról olvastál?
Próbálgattam egy párszor, hogy melyik az a öt ami először eszembe jut, mindig más jött ki, de pl a Honda ott volt mindig, az Opel meg egyszer se, csak most, amikor ideültem a gép elé, hogy lepötyögjem - az is azért valószinű, mert előtte a Milyen autót vegyek topikban valaki B Vectrát keres, és pont most olvastam át... -
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #13707 üzenetére
Én meg várom a Trónok Harcát, aztán megyek a NAVhoz, megnézem mennyire hasonlít a kettő egymáshoz
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Igazából ahogy nézem megbízható, a műszerfala engem megvett kilóra, lóerő/súly aránya jobb, mint a Civicnek, fenntartása se drágább, és jó helyen is hajt
Amúgy is akartam egy hátsó kerekes autót mindig is, de BMW az nem opció, Ladák meg még öregebbek
Nem olyan vészes az ára, persze nem a legdrágábbat akarom venni, de egy árban van kb a hasonló korú és állapotú 7G Civicekkel, úgyhogy nincs annyira elszállva. -
-
LógaGéza
veterán
Szerintetek G4 vagy 5X?
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #13435 üzenetére
Én ilyenre ezt a FastStone Photo Resizer-t szoktam használni. Egyszerű, kicsi, és működik
-
LógaGéza
veterán
Az is megvan, hogy miért?
Nem is tudom, hogy miért hagytam abba ezt a sorozatot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest