- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Asusoknak nagyon rossz a szervizhátterük - ha csak nincs ott ismerősöd. Régen jók voltak, utána olyan 3-4 éve látványos esésbe kezdett a minőségük.
Ma én már csak Dell laptopokat merek nyugodtan ajánlani, esetleg mint fentebb mondtam a HP Elitebookok, meg a Lenovo Thinkpadek még amik okés - bár utóbbinál is várták, hogy megváltás lesz a magyar szerviz, de rosszabb mint a lengyel...gzbotii
Én most pl egy Dell Latitude 3550-et használok, múltkor kipróbáltuk, szinte folyamatos használat mellett 7 órát bírt az akksija melóhelyen. Igaz, hogy TN panel, meg 1366x768 felbontás 200ezerért, de tudom, ha tönkremegy, akkor másnap itt a szervizes srác, és javítja.1000 eurós kategóriában én magamnak tuti egy Lenovo Thinkpadet vettem volna, lehet nem szép, meg nyalja ki a szemem a helyéből, de nekem tetszik, és örök mint a nyomorúság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- macOS PC-re
- No Voice in the Galaxy
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest