- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTonee
veterán
Nem kezeli tényként, ők is leírták, hogy az állítólagos hardverek eléggé elavultak már, ami igencsak furcsa lenne 2016-ban.
Lényegében totál esélytelen, hogy ilyen konfiggal érkezzen a gép. Hozzá kell tenni azt is, hogy ezeket a hardvereket hűteni is kéne, ami a gép vastagsága (pontosabban vékonysága) miatt kb lehetetlen. Meg lehet nézni, hogy mit tudnak a mai hasonló felszereltségű, de ennél vastagabb gépek. Throttlingolnak orrba-szájba.Jut eszembe, idén még be sem röfögtem ebbe a topicba. Boldog új évet kívánok!
Szerk: a cikkekben látható (fake) képek amúgy tényleg egy Kaka nevű notebookról készültek?
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #11504 üzenetére
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #11488 üzenetére
az a nyomi fizikai home gomb nem kéne rá szerintem, azt utálom az összes samun, de gondolom az az ujjlenyomat olvasós cucc is egyben. Na meg kicsit nehéz lenne már a brutál dupla előlapi hangszóró nélkül. Az kell és kész!
-
NTonee
veterán
válasz
Just_Reboot #11485 üzenetére
ameddig jól néz ki és jól működik, addig én például letojom, hogy kitől lopják a designt.
(#11486) GrooveHero:
Állítólag a Xiaomi CEO-ja már a Mi5-öt használja egy ideje és azt mondta, hogy "Megéri rá várni"
Hát mi a fenét mondott volna? "Fos lett gyerekek, hagyjátok a picsába"?
Amúgy korrekt lesz a hardver, aktuális csúcs, természetesen, de nekem ez már kicsi lenne a N6 után. -
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #11324 üzenetére
PÜ ment!
Csak azért kérdeztem, hogy kiderül e alvázszám alapján, mert legutóbb ez alapján lengéscsillapítót rendelt a szerelőm és ami kijött a gyári szervizből, annak köze nem volt az autómhoz.Végül 12 különböző pár lengéscsillapító érkezett, mert kikérte az összes raktáron lévő fajtát. Persze, hogy az utolsó lett jó.
-
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #11322 üzenetére
én egy klímahűtő ventilátort szeretnék (mert fájdalmasan visít) és a kézbesítést attól a hölgytől kérném szépen.
Kis szakmai segítséget kérnék. Majdnem sírva fakadtam, mikor megláttam a ventilátor árakat. Alvázszám alapján kiderül, hogy pontosan melyik kell nekem? Csak mert van vagy 10féle. -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
aizen92 #11163 üzenetére
gratula a telóhoz!
Én is agyaltam, hogy a még viszonylag új N6-ot (amíg normális árban van) lecserélem N6P-re, de aztán elvetettem. A N4 után nekem a N6 is ugyanezt a "pofaleszakadós" érzést adja (nyilván a N6P még kicsit többet). Majd a következőre ugrok, vagy ki tudja még, majd meglátom.
-
NTonee
veterán
válasz
gzbotii #11140 üzenetére
Én azt is végignéztem, óriási! Nyilván most megnézve már borzasztóan gagyinak hat sokszor, de az igazi star trek stílus az ott van. Ráadásul rengeteg a visszautalás a későbbi sorozatokban és filmekben. Pl a Khan haragja önálló filmnek is elmegy ugyan, de az eredeti sorozatban ott az előzménye.
Az Abrams féle új filmekben a látvány természetesen lebilincselő, az nekem is tetszik, de én inkább úgy nézem majd meg (ezt is), hogy ez nem star trek, így nem csalódhatok benne. -
NTonee
veterán
Akciófilm, semmi egyéb. De mivel a mai fiatalságnak ez kell, így ilyet csináltak és fognak csinálni. Az új filmekben szerintem már semmi star trek feeling nincsen, de ez tényleg csak a privát véleményem. Aki látta az összes sorozatot és filmet, az szerintem érti. Nekem nem tetszik ez az új stílus, az előző két film nagyon nem azt adta, amit a korábbiak, de igazából nekem már a Nemezis is kicsit furcsa volt.
Ettől függetlenül persze várom én is, ki nem hagynám. -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #11089 üzenetére
ROTFL
mert neked is kockahasad van?
-
NTonee
veterán
válasz
bigrock #10901 üzenetére
ezt írják a giztop oldalon:
Free shipping, no customs tax, no VAT fee
Customs Tax & VAT
As customs rules in various countries can frequently change, this can cause delays, and at times additional charges imposed by the receiving country. While we take all reasonable steps to comply with general world shipping standards, Giztop Shop may not know the details of additional customs taxes or duties, or if any specific item was prohibited or confiscated by the receiving country. It is recommended that you investigate the relevant local laws in your country.* No Customs Tax and VAT for these countries
(1). USA, Canada, Australia.
(2). United Kingdom, France, Germany, Italy, Spain, and other countries in European Union.
(3). Hong Kong, Taiwan, Singapore* For upon counties, we promise that will afford customs fees if your order is stuck on shipping process.
Why no customs fee?
We know it's very boring to grab package from customs on international shopping, so we try our best to help buyer to improve shopping experience on Giztop: make it easier and faster. First, we ship the package to France via SF-Express. We will pay the customs fee if the package is stuck at customs. After the package arrived at facility, and then deliver to your door via Chronopost express. So it's a smooth shipping process for buyer, just place order and wait for a few days, the shipping carrier will contact you to deliver the package to your desitination. -
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #10897 üzenetére
egyik kollégám is azt nézte ki, kíváncsi leszek, hogy milyen. Bár ő az a fajta ember, akinek megtetszik valami, szüksége is lenne rá, de kínlódik rajta fél évig, hogy megvegye e, vagy sem. Szóval valószínűleg nem fogok tudni egyhamar beszámolni róla. A vám nem a szokásos? Az ilyen eszközökre az áfát kell fizetni, ha jól tudom.
-
NTonee
veterán
Twine:
,,A Hátsó Kapuban ez alkalommal a Twine vitte a prímet." zsindex cikkben íródott
Szóval milyen hátsó kapuban jártál te?És még Fkris melegszik mi?
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10751 üzenetére
Megszavazzuk!
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10748 üzenetére
Nem mindenkinél menő, sőt, én inkább visszautasítottam a felkérést. A nagy asus topicba kértek fel, de figyelembe véve, hogy egyre csúnyább véleményem van a márkáról, + már nincs is asus eszközöm (egy eee pc-n kívül), így annyira nem kapkodtam elvállalni.
Bár, mivel senki sem akarja elvállalni, lehet, hogy mégis elfogadom. -
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10730 üzenetére
A baj az, hogy a háttérvilágítás a fejében is lekapcsolt.
-
NTonee
veterán
azaz
HTC TyTN II Kaiser a neve egészen pontosan. Imádom, egyébként a mai napig megvan, tökéletes, karcmentes, működő állapotban. Nem volt szívem eladni, mert annyira jó telefon. Persze már azt is hülyére romoltam anno a winmo időkben. Aztán még az android is tett rajta egy kis látogatást.
boti, :nyálcsorgatóssmiley: ne már bakker. Múlt héten hétfőtől vasárnapig minden éjjel 12órában melóztam, nem is találkoztam az asszonnyal jóformán, ezen a héten meg ő nincs itthon. Mindjárt a hajamat tépem, ne mutogass ilyeneket!
-
NTonee
veterán
ez baromi jó cucc, rohadt jól néz ki és amit linkeltél... hát most ráizgultam rendesen
Ez a kicsúszó billentyűzet nálam amúgy is mindig bejött. Okostelós pályafutásomat ezzel kezdtem:
A mai napig hiányzik a full hardveres billzet, talán ezért is tetszenek a BB telói. Egyébként ilyen oldalról kicsúszó billzetest csinálna a BB, azonnal ugranék rá és az ára sem érdekelne.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10666 üzenetére
én tegnap este win10-re frissítettem a kis hp lapost. Ez lett az eredménye:
ma meg anyázok, mert hiába állítom az intel vga programjában, hogy ne fejjel lefelé mutassa a képet, amint kilépek a progiból, visszaáll. Egyáltalán ez hogy a **csába sikerült?
Érdekes, hogy a telepítés közben még minden normálisan jelent meg, aztán a win10 első indulásakor ez fogadott.
Most azóta a windows megjelenítési beállításai között találtam egy opciót, amivel sikerült fixen helyrerakni a feje tetejére állt világot. -
-
NTonee
veterán
én is pislogtam egy nagyot, de nem is gondolkodtam rajta... egészen estig. Megnéztem még1x és már a specifikáció sem stimmel. Gtx 760m vga? Ez már 3éves hardver, ami új gépben azért elég furcsa lenne, nem is beszélve arról, hogy egy ilyen kicsi gépházba képtelenség olyan hűtést tervezni, ami féken tudná tartani a hőmérsékletét. Na meg aztán 2014 szeptemberi az első hozzászólás a termék oldalán a banggood-on.
-
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
válasz
forintuser #10497 üzenetére
én a szilveszterrel vagyok így. Valahogy mindig dec.30-án sikerül olyan szinten lebutulni, hogy a földön fekve is kapaszkodni kell, így 31-én elég inaktív vagyok, ha inni kell. Szégyen, tudom
-
NTonee
veterán
nyahh, a gyengus kamerával pár kép itt megnézhető.
Ofkorsz, nem dslr fényképezőgép, ráadásul még a fotózáshoz sem értek, csak "kapáslövések" a google camera appal. -
NTonee
veterán
Beszarás, Balatonlellén konkrétan minden zárva van szezonon kívül 1-2 talponállón kívül. De még emberek sincsenek az utcán, totál kihalt minden. :/
-
NTonee
veterán
Jobban belegondolva lehet, hogy az én hsz-omra értette, ami írt.
Szkúter 32-16gb n5 problémájával kapcsolatban azt írtam, hogy talán, esetleg elképzelhető, hogy 16-ra lett partícionálva a 32es és hogy át lehet e partícionálni.
-
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #10328 üzenetére
Mondjuk az màr jóval arrébb van, de tegnap még amúgy sem lettem volna. Most d.e érkeztünk. Asszony tesója és a família laknak itt egyébként.
86osról metro felé baleset is volt, be kellett menni a belvárosba, ott anyáztam egy sort, minden lámpa akkor vált pirosra, mikor elindul az ember az előtte lévő zöldnél.
Ma gyerekszemle, holnap meg irány Siófok és beáztatjuk magunkat a wellnes részlegen. Szerintem majd tavasszal jövünk több napra. -
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #10318 üzenetére
Kicsit arrébb, Perenye. 3 ördögfióka lóg a nyakamban, estig ki fognak nyírni.
Holnap meg Siófok.
randras_83: mondjuk kis igazság van benne, a 120as skodáim a mai napig hiányoznak, dehát haladni kell. Kis francia kitérővel megérkeztem, ahova minden felnőtt férfinak meg kell.
-
NTonee
veterán
Mi van itt? Német autó, meg ódi fika megy? Japán kell? Hagyjátok má' a sok rozsdás rizsrakétát!
Német autóhoz fel kell nőni. Kis pöcsként még nekem is japán kellett, de kinőttem
, nagy pöcs lettem.
Scooter74: bakker, lassan kész a 2x2 sáv Szombathely-Bp között végig. Mennyi hiányzik, 20km? Ilyen nyugodt, gyors utam még nem volt Szombathelyre.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10293 üzenetére
mi vasárnap megyünk oda kicsit leereszteni.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #10286 üzenetére
A teszteket is mindig lehet úgy csavarni, hogy hol az egyik, hol a másik eszköz jön ki jobban belőle. Ebben ez a jobb a másikban meg az. Az igények fogják eldönteni, hogy mit vesz az ember. Engem a N4 is bőségesen kiszolgált, csak azért váltottam N6-ra, mert úgy adódott, hogy nagy kijelző kell, pedig én sem szeretem a tepsiket általában. Ennek a váltásnak párom örült a legjobban, övé lett a N4.
Aztán persze meglepődtem, mikor már berendezkedtem az új telón, ez bizony jól sikerült darab lett ismét. Nem gondoltam, hogy még mindig ilyen nagyot lehet lépni, nem is igazán teljesítmény szempontjából, hanem inkább felhasználói élményben.
Én az iphoneokat sem vetem meg. Az ájfónhatess plus minus cosinus izét pl elnyomkodnám egy ideig. Nem tartom kizártnak, hogy egyszer beleugrok. Csak ne lenne olyan mocsok drága. -
NTonee
veterán
nekem mindig két mániám volt, japán és skócia.
(#10283) w333:
,,Ott a N6 (2014) óriási, tescós amoled, gyengus kamera !"
hát akkor én szart vettem.Bár megjegyzem semmi bajom vele. Ezzel megint simán elleszek 2évig, vagy tovább is.
Óriási? Megszokható. Teszkós amoled? wtf?Furcsa ips után valóban, de semmi baja, tűéles a kép, szépek a színei. Nem túlszaturált, mint az összes samunál. Beég? Hát nálam nem egyelőre, de ennyi erővel bármi más baja is lehet. Gyengus kamera? Nos, meglepődnél, hogy milyen jó képeket lehet vele lőni. Én letettem a hajam tőle. Persze rossz fényviszonyok között ez sem tud sokat, de egyébként átlagos júzernek számára ez bőségesen megfelel.
(#10284) randras_83: ,,iSheep lettél???" Nagyon úgy tűnik
bár neki sosem volt elég jó semmi.
-
NTonee
veterán
lehet szét kellene verni a komplett lakást ismét, amúgy is újra kéne kábelezni az egészet. Anno a villanykábelek kimaradtak és nem biztos, hogy modern nagy étvágyú cuccok jót tesznek a 30+ éves vezetékeknek. És akkor lehet mindenből újat is venni, megint nem lenne gond tizenX évig.
Na, erre most biztos nincs elég fizetőpapír.Majd ha az ltp leketyeg.
-
NTonee
veterán
válasz
#49738752 #10143 üzenetére
a power gomb volt sokáig a menő a N4 topicban. Hátulról nincs megtámasztva, így viszonylag gyorsan elpusztult mindenkinél, nálam szerencsére az sem. Aztán jöttek az akku problémák, 50%-nál kikapcsolós és hálózat eldobálós történetek, amik akkucsere után meggyógyultak. Ebből is kimaradtam egyelőre. Nem bír már sokat, de páromnál 2G-n megy a telefon, wifi/mobilnet off, csak otthon kapcsolja be a wifit, így egész nap elvan, este meg minden telót tölteni kell. Erre most mindenkinek a digitizer adja be a kulcsot. Kezdek félni.
Persze, semmi sem tart örökké, épp most tépem a hajam, mert itthon a full konyha kezd elhalálozni. A mosogatógép már 2x eláztatta a konyhát, most valószínűleg az elektronika halt be, félek, hogy újat kell venni. A sütőnek is elege lett, leveri a biztosítékot állandóan és még csak be sem kell kapcsolni hozzá. Amint konnektorba dugom, lecsapja a villanyt. A hűtőnek sem túl egészséges a hangja, a mosógépnek meg egyenesen halálhörgései vannak működés közben. -
NTonee
veterán
én is csak pislogok nagyokat, hogy miket írnak ott. Lassan már minden nap beesik 1 kijelzőcserés, mert behal a digitizer. Az enyém még mindig hibátlanul, gyári állapotban működik, se kijelző/digitizer, se akku, se power gomb nem volt még cserélve benne (kopp-kopp-kopp). Párom imádja.
-
NTonee
veterán
válasz
ElGatto #10124 üzenetére
a gyógymódos verzióra ott van a Z Nation (ami ciki, vagy sem, lassan nekem jobban tetszik
).
Ezek meg találjanak már végre valami tuti helyet, ahova biztosan nem jutnak el a zombik, aztán jöhet a "happily ever after".(#10125) twine: tökéletesen bemutatja a komplett sorozatot.
-
NTonee
veterán
hát én nem tudom, de nekem már a TWD sem adja azt, amit az elején. Valahol a 3. évadnál szerintem az is nagyon ellaposodott. Van évadonként 2, max 3 izgalmas rész, a többit időhúzásnak érzem.
A FTWD viszont kétségtelenül nagyon gyengén kezdett. Viszont kíváncsi vagyok, hogy lesz e belőle valami. Több olyan sorozatot láttam már, ahol az első pár rész, vagy első évad borzasztó, de aztán belejönnek az írók. -
NTonee
veterán
válasz
aizen92 #9786 üzenetére
úgy értem, hogy általában ez szokott lenni a google nyilatkozataiban. Egyébként sosem egyszerre jelenik meg az összes nexus modellre. Eddig mindig az volt, hogy a bejelentett időben feldobták az image-t az egyik készülékhez, aztán kis idő elteltével a következő eszközhöz. Ez akár 1-2hét különbség lehet. A N4-es nyalóka jóval a bejelentett idő után került fel, talán legutoljára. N5-ön már javában nyalókázás ment, mikor N4-en csak N5-ről portolt romok voltak még hetekig.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #9662 üzenetére
De még így sem fogja fel, hogy ő csinálja. Mindig belefut egy hülyébe, szegény és beleviszik őt a rosszba.
Bakker, olyan hsz-al nyitott, hogy már azért fel kellett volna nyomni az óvónéniknél, aztán még ő vádaskodik személyeskedéssel. Az agyam eldobom. Aztán még beugat a kamuregjével is.
Á, hagyjuk, csak felb@szom magam rajta, pedig melózni kéne.
Twine: még pár táncos jöhetne inkább! -
NTonee
veterán
Az érzékeny megjött a N6 topicba és egyből áll a bál. Csak hogy mi se maradjunk ki a N5 topic feelingből. Már vártam az elsőt. Eddig se sokat tettem hozzá ahhoz a témához, azt hiszem most fog kikerülni a kedvencek közül.
-
NTonee
veterán
ráadásul Magyarországon nincs pártfüggetlen média (de valószínűleg máshol se nagyon). Így aztán mindenhol mást olvas az ember. Én már inkább nem is nagyon alkotok véleményt, mert mindig vannak olyan információk, tényezők, amikről nem tudunk. Vagy elfedik előlünk, vagy szándékosan kifordítva tálalják.
A múltkori debreceni menekültes balhéról is csak annyi jelent meg a legtöbb helyen, hogy őrjöngenek. Azt már csak egy-két helyen említették óvatosan, hogy az őrök sokszor provokálták őket szándékosan. -
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz #9188 üzenetére
N6-on eléggé észrevehető a különbség. Hdr nélküli képeknél elég színtelen-szagtalan fátyolos kép készül többnyire. Hdr-el viszont baromi szép. Amúgy érdekes, N6-on a hdr kép is kb annyi idő alatt készül, mint anno N4-en egy normàl kép.
-
NTonee
veterán
A ragadozó! Milyen szép autó is volt, manapság alig látni ilyet az utcán. Persze nem véletlen, akkora fostalicska volt, hogy borzalom. Mégis a mai napig gerjedek, ha meglátok egyet. Mindig elgondolkozok rajta, hogy venni kéne, felújítani, de aztán rájövök, hogy a felújításnak sosem lenne vége. Mire valamit megcsinálok, három másik dolog hullana szét benne. Ép és egészséges példányt évek óta nem láttam, de szerintem ezek már gyárból szanaszét jöttek ki.
szerk: gyorsan rá is lestem használtautón. Hát az áruk mindent elmond.
-
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz #9052 üzenetére
Nálam mondjuk kicsit problémásabb helyzet, mert a notim alaplapján lévő egyik controllernek van egy firmware-e, ami win8.1/win10 esetén automatikusan befrissít. Ennek az eredménye viszont az, hogy az esetleges win7-re visszatérés esetén összefossa magát a gép. A firmware downgrade pedig nem épp egyszerű móka.
-
NTonee
veterán
válasz
horvathkrisz #9049 üzenetére
Nekem van legális win7 a gépemen, ingyen frissíthetnék, de egyelőre fosok (
) tőle. Ráadásul ahogy olvastam, még nem épp zökkenőmentes az áttállás a frissítőknek.
-
NTonee
veterán
válasz
gzbotii #8835 üzenetére
Január közepe óta nem vettem a kezembe "analóg" cigarettát. Elektromos gőzölök azóta kizárólag (tudom, citromos sör, guminő). Visszatért a szaglásom, könnyebben veszek levegőt, stb. De mikor megérzem a cigifüstöt (de van, hogy csak úgy magától is), rámtör a "hú, de qrvára rágyújtanék" érzés.
-
NTonee
veterán
válasz
Scooter74 #8799 üzenetére
Eredetileg úgy volt, hogy tegnap érkezek Szombathelyre és 1éjszaka ott alszok (ráértem volna kocsmázni is), de csőtörés volt nálunk a házban és a szakértelmetlenek 4napig kínlódtak rajta. Még ma is jöttek volna, de mivel már csak a járólap fugázása van hátra, így közöltem velük, hogy mehetnek oda, ahová kívánom őket. Azt megcsinálom majd én, ha ráérek, de most más dolgom is van.
w333: Kib@szott nagy! Mármint a mérete.
Furcsa a fogása, gondolom mert nagyon vékony amúgy. Vettem hozzá egy spigen tokot, ami kicsit vastagított rajta, így határozottan jobb lett. Gyors természetesen, mint az állat (hhiszen nexus), bár érdekes módon az RR3 elég fosul megy rajta. Annyira nem izgat, mert nem nagyon játszok, de meglepő.
-
NTonee
veterán
Üdv a lakóknak Szombathelyről! Rengeteg a traffipax, aki úton van, vigyázzon!
-
NTonee
veterán
válasz
bAtt001 #8743 üzenetére
kicsit bonyolultan fogalmaztam?
A lényeg, hogy a tavalyi nyaralásom úgy telt, hogy ameddig párom 8 napig élvezte a tavat, addig én a hotel, a meló és a lakásunk között ingáztam. A 8 napból én 4 napot töltöttem a Velencei-tónál, azt is két részletben. Szóval idén senki nem szólhat bele a pihenésembe, mert morcos leszek.
-
NTonee
veterán
válasz
bAtt001 #8740 üzenetére
nem adom!
A tavalyi nyaralásom után megérdemlek valami normálisabbat. Abszolút nem tudtam szabit kivenni, így a Velencei-tó lett kiszúrva. Vasárnap elmentünk párommal és az apjával Velencére, hétfő este én vissza Bp-re melózni, kedd éjjel szintén meló. Melóból szerda reggel a Velencei-tóhoz, Sze-csüt és péntek nappal nyaralás. Péntek este vissza Bp melóba, p-szo-v éjjel meló, hétfő hajnal vissza Velence, este indulás haza.
-
NTonee
veterán
válasz
bAtt001 #8734 üzenetére
Lehet, hogy épp nyaral. Pont egyik nap láttam, hogy a srác, akin keresztül a N6-omat vettem, ő is kapott pár morgó megjegyzést, amiért napokig nem reagált senkinek. Aztán válaszolt, hogy sorry, épp nyaralni van és nem nagyon van net. De ebben az esetben még előtte frissíthette volna a hirdetését egy mondattal, hogy "ettől-eddig nyaralás miatt zárva a bót, küggyé privit, oszt majd válaszolok, ha tudok". Ennyit azért megérdemelne a vásárló, hogy legalább ne idegelje fel magát.
-
NTonee
veterán
válasz
#49738752 #8723 üzenetére
Az én gépemhez nem is létezik magyar billzet, ráadásul amcsi kiosztású van nekem, ami szintén megkavarja a dolgot picit (pár bill más helyen is van az eu-hoz képest). Én is megszoktam már az altgr+j és i gombokat. Bármilyen magyar bill elé ülök, már automatikusan ezeket nyomom.
-
NTonee
veterán
válasz
bAtt001 #8718 üzenetére
Az a böhöm nagy izé most kb. 600e pénzt ér (így használtan), nem keveset költöttem rá, brutálisan erős masina és minőség terén is az elitebookok szintjén va.
Otthoni mozizásra is kiváló, olyat szól Klipsch hangrendszer, hogy bepisilsz tőle.
Szóval kukázás kizárva. Imádom és jelenleg azt hurcolom mindenhova.
Miért nem cseréled a billzetet magyarra? Nem nagy pénz (7000 talán} és nem is túl bonyolult a cseréje.
-
NTonee
veterán
válasz
bAtt001 #8716 üzenetére
Még nem döntöttem, hogy mi lesz. 2540p/2560p/2570p gépek között kínlódok. A 2560p necces kicsit, mert a sata vezérlővel voltak gondok, az intel elbacta a chipsetet. Kérdéses, hogy ebbe már a rev2 van e vajon. A 2540p lenne az olcsóbb lehetőség és mivel nekem a 18,4"-es alienware az elsődleges gépem, így csak az ide-oda hurcolós gép szerepét töltené be a kis hp.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #8712 üzenetére
A notebookcheck csapatnál pedig pont a HD+ paneles járt teszten és kifejezetten tetszett nekik a (mint kiderül a tesztből) LG panel.
-
NTonee
veterán
válasz
randras_83 #8712 üzenetére
Hirtelen felindulásból elkövetett guglizással a gyári oldalon találtam egy kevés infót. Az 1600x900-as panelt kell nézni. Azonban mint látható FHD panellel is szerelték, szóval szerintem simán cserélhető. Persze a spec. alapján TN mindkettő, csak épp az nem mindegy, hogy milyen TN, mert ugye abból is van jóféle, meg fos is.
-
NTonee
veterán
ha a játék is fontos lenne, fhd kijelző is kell, jó anyagminőség és összeszerelés...
Asus G55VW. Használt és a gari is leketyegett már róla, de el kell vinni hozzá egy alapos takarításra és újrapasztázásra. Megbízható, erős gép. Ennek az elődje volt nekem korábban, imádtam.Ha a játék nem fontos annyira, új legyen, és azért ne legyen teljesen gagyi sem, akkor pl HP Probook 430 G2. Bár a procitól nem fogsz hasra esni. Vagy itt a Fujitsu A544, windows 8.1-el együtt jó áron. Bár ehhez a géphez nem volt még szerencsém, de az elődei jó darabok voltak.
Használt üzleti gép garanciával pl HP Elitebook 8570P, 12hónap gari, HD+, német bill, csúcsminőség, kb elpusztíthatatlan gép.
Én a magam részére ezekben gondolkodnék.
Erre meg nagyon rápörögtem most.
Én egy kisebb gépet keresek épp amúgy, eddig HP Elitebook 2570p a kiszemelt.
-
NTonee
veterán
Kérdés, hogy a márkaszerviz mit fog szólni a külföldi gép állítólag gyári papírjaihoz. Nem viccet mesélek neked. Borzasztó sok ember nyalja be az átvágást, meg a hivatalosnak tűnő papírokat. A márkaszerviz meg hajtja el az embereket egymás után.
Példa, asus: ha külföldi a gép, akkor eleve nem működik háztól-házig gari. Aztán beviszed másfél évesen és közlik veled, hogy pl lengyel a gép és arra csak 1év volt 2 helyett, mehetsz haza. -
NTonee
veterán
-
NTonee
veterán
Jahh, azokra gondoltam. Mióta a siemenst kitették, azóta kifejezetten jó gépeket csinálnak. Persze csodákat itt sem kell várni, de a hasonló árú egyéb gépeknél lényegesen jobbak.
Szerk:
(#8700) Fkris: a játék és a hosszú élettartam ritkán fér össze. Ezt jól megtanultam, mire kikötöttem az Alienware-nél. Használt jóféle üzleti, új fujitsu lifebook.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest