- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10598 üzenetére
Akkor nem leszel tevékeny melóhelyen, van egy érzésem!:-es
@Lóga, te esküvői videózol?
Pénteken nincs dealer, hétvége szürke, mi?
-
Fkris
őstag
Mi a helyzet vadak, mindenki az ebéd utáni sziesztát üli a családdal?
veritek az asszonyt, mi?
a romantika sosem hal ki! -
randras_83
addikt
válasz
TTTotya #10592 üzenetére
És mi a baj ezzel már nem akciós?
Én megszívtam. Berendeltem reggel, napközben mutatom havernak, erre olcsóbb lett vagy 1,5k val....
-
TTTotya
senior tag
válasz
randras_83 #10591 üzenetére
Régen mikor diákként mezőgazdasági munkából finanszíroztam a túláradó alkohol szomjamat egyik nyáron, együtt dolgoztam egy 30 akárhány éves alkesz sráccal akit magunk között csak HéArnold!-nak hívtunk, mert sosem láttuk baseball sapka nélkül.
Szóval ez a HéArnold! egyszer megfogalmazta a világ legnagyobb bölcsességét, amely így hangzott:
Srácok, ne dógozzatok soha, mert az k@rva sz@r!!
Gondolom ez a túlórára is igaz
Am. a sok munkáról csak annyit, hogy belinkeltem az új Xiaomi fülest, de megrendelni elfelejtettem.
-
Fkris
őstag
válasz
GrooveHero #10589 üzenetére
mindig is tudtuk, hogy fura ízlése van, kis ratyi!
-
GrooveHero
addikt
válasz
horvathkrisz #10588 üzenetére
Ha AZT akafod hogya seggedbe dugjanak 2 kiló kokót és elküldjenek at usába...én nem állok az utadba
-
twine
veterán
válasz
horvathkrisz #10582 üzenetére
A legújabb részen kétszer aludtam be...harmadszorra sikerült végig nézni...
Pedig a 6/1-2-3 rész fergeteges volt.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
horvathkrisz #10578 üzenetére
Nyugaton kicsit nehéz lesz az...
-
twine
veterán
válasz
NTonee #10576 üzenetére
Lövésem nincs ki az,, de nekem ö is egy ilyen "kisgyereknek" tűnt....
A "legyetek popsztárok, és megkapjátok ingyen"duma, az meg egy filmben volt...(nem jut eszembe a címe..de rémlik hogy valami "zs" kategóriás sz@r volt"Ma volt időm, és elkalandoztam az internet, és youtube olyan bugyraiban amit nem követtem eddig sem sehol...(celebségeskedés
)
Most valszeg megint évekig nem tudok majd róluk semmit
Ennyi pont elég is volt...
Üvöltve kérem a jó istent, hogy adjon erőt ahhoz ,hogy a fiamat ettől az értéktelen, végtelen sivár buta világtól távol tudjam tartani.... -
twine
veterán
Elsőherbálozók a városligeti majálison 4:22-5:22 között úgy röhögtem a parasztokon...hogy lehet ilyet kitalálni, hogy "körhinta" ???
Barmok
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10572 üzenetére
Nem geciztél papa
Nekem is kéne már valami a piston 3 helyett, bár a sony sem vállalhatatlan... -
TTTotya
senior tag
Új füles a Xiaomi-tól. Nem néz ki olyan jól mint a Piston 3, de ez még nem ok arra, hogy ne legyen ilyenem is...
-
Fkris
őstag
válasz
horvathkrisz #10566 üzenetére
Ugyan ott vagyunk.
Most mindjárt tolom vissza az 5.0-t hátha azt beveszi, és akkor lépcsőzetesen fel OTA 6.0 ig, úgyis tanulok még, addig majd a háttérben dolgozik.
Azthittem 30 perces művelet lesz, erre nem szopat?
Direkt nem akartam lépcsőzetesen OTA, hanem uccuneki img, de neeeem.Ja, amúgy mi az:
Amikor beveszed a szádba kemény, amikor kiveszed, akkor már viszont puha.
Kérlek ne gondoljatok buzis dolgokra (twine, krisz, boti, elsősorban rátok gondolok)!
-
Fkris
őstag
Feldobtam N9 re manuálisan a 6.0-t aztán lassan negyedóra után is csak google-t mutogat.
Nem túl bíztató. -
twine
veterán
válasz
NTonee #10560 üzenetére
Én első körben benyaltam...erekcióval kezdtem túrni a netet utána...aztán jöttek az egyre furcsább dolgok...sehol egy konkrét infó...mindenhol betűről betűre ugyanaz a spec. És ugyanazok a fotók...aztán jött a linkelt cikk, akkor néztem át tüzetesebben a banggood oldalát is...
Mindez miért? Mert nem is feltételeztem hogy banggoodon lehet ekkora kamu
-
Fkris
őstag
Kell amúgy 1000 lóerős LaFerrarival Janizni a Vácin úgy, hogy egy Polskit nem fogna meg.
-
NTonee
veterán
én is pislogtam egy nagyot, de nem is gondolkodtam rajta... egészen estig. Megnéztem még1x és már a specifikáció sem stimmel. Gtx 760m vga? Ez már 3éves hardver, ami új gépben azért elég furcsa lenne, nem is beszélve arról, hogy egy ilyen kicsi gépházba képtelenség olyan hűtést tervezni, ami féken tudná tartani a hőmérsékletét. Na meg aztán 2014 szeptemberi az első hozzászólás a termék oldalán a banggood-on.
-
LógaGéza
veterán
válasz
gzbotii #10557 üzenetére
Nincs kiadott forrás hozzá, és ugyebár Exynos SoC, alapból problémás
Fkris
Igazából nem zavarna a KNOX se, 6.0-t még nem is rootoltam most N5-ön se...
Azért érdekelne, mert ebben kb benne van minden amit szeretnék (Ambient Display jobb az AMOLED miatt, infra, Mobiltárca támogatás, LTE800), ráadásul már fémház, nem szappantartó műanyag - egyedül a TW-t kell lenyelni. Én is mindig nagy Samsung-ellenes voltam, de azért most tényleg nincs 5.1"-ban társa. Max még a Z5 ami szóba jöhetne, de az meg kb dupla áron van... -
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10553 üzenetére
Baaaaz az
Az a szép!Laptopra meg:kár érte!
Juc:
Az első 5 perc parádés, az biztos, vélés nélkül egy snittben van az egész első jelenet!
Amugymeg sokan kifogásoktól, tény, énis elolvastam egy reviewt, ott is szidták, de igazából nem értem miért.
Nem egy skyfall, de nincs vele probléma! -
randras_83
addikt
ezt én is várom, mint 90 éves papa a reggeli erekciót - csak, hogy témánál maradjak-
-
twine
veterán
válasz
NTonee #10542 üzenetére
Rohadtélet
És tényleg csak coming soon az állapota..Pedig már majdnem erekcióm támadt
-
Fkris
őstag
válasz
#49738752 #10548 üzenetére
Nem tudom miért, szem jó volt a sztori meg az akciók,vér kevés volt belőle.
az egy másik kérdés, hogy egyetlen egy bond film volt, ahol bond elment a nővel, azt is szét ekézték, valszeg itt is ez lesz a fő fogás!
na majd meglessük az OW, HNA kritikát, de én az ilyen metacritik meg hasonló csodaoldalakban nem hiszek!
-
Fkris
őstag
egész jó volt ez a james bond film!
ajánlom! -
w333
félisten
Még mindig ugyanúgy törik a Nexus 6P mint a ropi ...Látom már volt
-
randras_83
addikt
gyerekek sose ér ide az a telefon...
Pedig már elrepült felénk a franciáktól.. -
TTTotya
senior tag
Nagyon jó kis találmány
Gondolkodom is a rendelésen, de most olyan tokom van ami védi az USB csatlakozót is és nagyon szeretem, ahhoz meg ez nem jó
#10542 NTonee: Jó cucc-jó árban, kár hogy nincs szükségem notebook-ra, bár lehet, hogy a mostanit a kutya tönkre fogja tenni
Majd úgy csinálom, hogy öngyilkosságnak tűnjön
Hogy az asszony ne fogjon gyanút
-
NTonee
veterán
-
twine
veterán
Pasztmek....ilyen van?!
szájomi a király...
Magnetic Adsorption 2.4A Micro USB Universal Charger Cable
Minnyá' sírok, hogy a kcsg kis Nexusomnak íves az alja
Macbook töltőcsatiját használtam már, ami ilyen mágneses...fergeteges találmány nem is értem miért nem használja senki...Védte az alma? Csak a kicikínaiak lesz@rják? or what?
-
LógaGéza
veterán
B+, a srác összetör még egy N6P-t... Nem hiszem el, sokaknak itthon elérhetetlen távolságra van, ő meg egy videóért töri össze sorra
Mondjuk állítom, az előző videójával keresett annyit, hogy megéri összetörnie mégegyet -
twine
veterán
Swype + Dragon kezdetei óta ez az "alapértelmezett" billzetem droidon...
De arra csak ma jöttem rá, hogy diktálás közben ha azt mondom, "új sor" , akkor megteszi...
Újra, és újra rájövök, mennyire kva jó ez a cucc...
Kezd egy jó titkárnőhöz hasonlítani...Lassan már tényleg csak a sz*pás funkció hiányzik belőle... -
twine
veterán
válasz
randras_83 #10531 üzenetére
Nagyjából jól látod...kellett egy kis tőke injekció a háztartásba, hogy még mosolygósabb legyen a karácsony, az új év pedig "gazdag..."
Osztottam szoroztam, és többet nyerünk az új évre, mint a Mac értéke...az Most mindegy, hogy és miért...
Pénteken megyek a reptérre a kis stewardess barátnőmért...pár napot itthon tölt...
Átnyálazom vele..............az airlines honlapját
hogy hol és milyen jegyárakat kell nekem pontosan nézni, aztán búkingpontkom
Asszonyt már izzítom hogy a tradicionális januári pihenését most indoneziaban töltsük
Kicsit félek...karnyújtásnyira került a thaidöldi szexturizmus...bele fogok dögleni
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #10531 üzenetére
szóval álomvevő, még 2012-ben eladtam az xbox 360 slimem, tököm se tudja mennyiért raktam fel, de nem is ez a lényeg, 1 éves se volt a gép volt hozzá pár eredeti game is meg a vinyon is. ment az alkudozás meg az hogy én sokat kérek érte..a vége az volt, hogy mondtam a srácnak 45k ért viheti a gépet, erre kaptam hogy mindennel együtt 48kat érte, mondom nem a játékok elmennek külön is - gondoltam akkor, azóta is itt porosodik a Prototype valamelyik fiókban - , 45k és kap hozzá Forza3at,na erre a válasz
Egy ezrest engedj és 44k elhozom
na adtam neki egy last minute akciót: Last minute akció: 44.000 Ft + 2 doboz Heineken.
végül adott 44.500 Ft-ot.... -
randras_83
addikt
válasz
#49738752 #10530 üzenetére
ezazzzz juc, legyen GDP.
(#10521) Fkris: ja tényleg mit szedsz? kéne
főleg, hogy rákerül a nevem 32 db levélre...imádom az önkormányzatokat.
Hogy állunk a modell kérdésben???
(#10522) twine:
jogos
(#10529) twine : de most mentek mindenfelé repcsivel nem? arra kell a sajt
álomvevőről jut eszembe.... -
twine
veterán
3 nap alatt elvitték
Végtelen korrekt vevőt köszönhetek a sorsnak...
Az ember segített adatot menteni (mert nem volt külső Hdd-m),
Feltelepítette magának az új rendszert (az én dolgom lett volna),
Nem akart egy szóval sem alkudozni, és a végén megkérdezte, eladom e, és mennyiért az almás wireless billzetet(holott mondtam neki előtte, hogy next time just windows pc...ergo simán bele "cigánykodhatta" volna az árbaEgyszóval egy kbsztt kulturált álom vevő...
Hozzáteszem a gép és az eladó pont ugyanezekkel a jellemzőkkel bírt -
Fkris
őstag
válasz
#49738752 #10526 üzenetére
Jajj ne is mondd,rettenetes, mit le nem művel
Én szégyellem magam!Amúgy most éppen sajtolok (1:00), jó cucc!
Twine:
Jó ég, micsoda kijövetel!
Az árát akkor tartja a cucc, nagyon durván! O.o -
twine
veterán
Én mostanában átértékeltem a műszaki cucc fétisemet...
Több oka volt, de azt majd a pszichológusomnak mondom el...Az első jele, hogy meg tudtam válni a Mac-től...
Kb egy éve youtube-ot nézett az i7-en,16giga Rammal a gyerek,,, szigorúan Samsung 840pro Ssd-vel, nehogy megröccenjenek az angol mondókák
Ezért ?!
Csuda jók az almás gépek ,2 éve 280ban állt meg a cucc...hétvégén 250ért talált gazdára
Így még egy eszközömet sem adtam el...az alma ezt is tudja....csak kell a fszmnak youtube-ozni -
Fkris
őstag
Ja, amúgy berendeltem faternak az N9 et, csütörtökön veszem át.
Közvetett expansys rendelés, 32gigás cumo.Kíváncsi leszek, mit tud!
Egymásra találtatok, ez már biztos
-
Fkris
őstag
Még egy ilyen, és kihívlak a légyre, megmutatom mitől döglik a hó!
Ja, amúgy mi az, piros a feje, hülye a szeme, és nem tud megfordulni a sikátorban....
Twine, a tüdejében egy lándzsával.
Ember, kriminális vagy
Rendelj már egy üveget arra a telefonra, mert ebben idegesit, hogy ezzel ütöd le cölöpöt a kerti ágyáshoz -
Fkris
őstag
válasz
Adam_Shepard #10518 üzenetére
Dottore fórumtárs blogjában van leírás, ott le van írva minden.
Annyi, h neked nyilván a N7 hez tartozó image-t kell leszedned a google developer oldaláról. -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok!
Egy 2012-es Nexus 7-re szeretném a 4.4-et visszarakni. Hogyan tudom megcsinálni?
-
Fkris
őstag
Nem bírom.
Már a gólyabálhoz való táncpróbán is berúgok, máshogy nem lehet bírni... -
twine
veterán
válasz
randras_83 #10511 üzenetére
-
Fkris
őstag
válasz
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Told fel te is neki. Attól megnyugszik.
-
randras_83
addikt
az a baj, hogy kijött az a szemét, úton van a note2, szerintem eladom a nexus-t és lehet jövőre veszek egy oneplus x-et, addigra meglátjuk, hogy mennyire tuti, bár elsőre azt éreztem, mint anno az N5-nél...KELL
akkor nem tudom mit fogok érezni, amikor megveszem és anya feltolja a kis pics@mba....hogy nesze itt egy újabb kütyü
-
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10508 üzenetére
A one plus x nagyon begyere!
A kisvasúttal pedig vihették volna menekülteket, szóval kár, hogy nem lesz belőle semmi... -
randras_83
addikt
Gyerekek nem lett kész a felcsúti kisvasút... A helyzet fokozódik...
-
Scooter74
őstag
válasz
randras_83 #10502 üzenetére
+1
Redmi Note 2-t rendeltél?
Majd egy rövid beszámolót kérek! -
Fkris
őstag
válasz
randras_83 #10502 üzenetére
Szemtelenül fiatal vagyok, ezzel erre célzol?
P
-
randras_83
addikt
majd 30 fölött rájössz, hogy van az a buli ami után nemhogy másnapos, de máshetes vagy és nem akarsz majd inni....zsenge kis tini koromban nekem sem számított, mára már minőségi szinten csapom haza a kis testem.
note2 update: elindult felém a csomag, remélem két héten belül itt van a cucc
-
Fkris
őstag
válasz
forintuser #10500 üzenetére
fú, pedig a nyarak általában ilyenek, elmentem otthonról másfél hétre balcsira, anyámék megjegyezték amikor hazaértem, hogy milyen moslékul nézek ki.
jó, utána 1 hónapig rendesen absztinencia, de na!
@NTonee földön fekve is kapaszkodni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér (TTC G. D.p. 60M + Japán Omron, paracord, stb.)
- Húsvéti Akció - Lamzu Atlantis mini 4K charcoal black gamer egér (PAW3395+Nordic MCU, 49g, 4K)
- Mikrosat RE 208 összecsukható mintás háttér (150x200cm) double color!
- Pulsar Xlite white gamer egér (PAW3370, 49g)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest