- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz
#49738752 #11599 üzenetére
Meglehet bár nekem még így is soknak tűnik lehet valami extra volt még, de nem is lényeges.
Számomra is ez a durva, hogy felsőbb kategóriánál is (több százezres tételnél) milyen kompromisszumokat kell kötni illetve, hogy hibák ugyan úgy előjönnek és néha durva szériás (persze tudom bármi tönkremehet de akkor is egy kész vagyon baszki xD ) ... legyen az bármilyen műszaki cikk.
-
wardemi
senior tag
válasz
#49738752 #11589 üzenetére
600k Air, hol milyen ?XD 300któl azért lehet kapni már
bár még az is drága, de olyan gép mint az kb alig van és azok se épp a legolcsóbbak :\ üzemidő stb meg pláne, engem csak a 4 gb ram tántorít el tőle, kevésnek érzem bár nincs még tapasztalatom az os-el de winfoson nálam kell a 8gb (chrome etc.. zabál
)
-
wardemi
senior tag
válasz
rootkiller #8027 üzenetére
'13 nem nagyon röccen azért
bár én is főként csevegés, rrs, egyetem stbre használtam, de még laggolni nem láttam a dolgot. Fosdroid miatt volt néha restart, ennyi
Jobban szeretek rajta netezni stb. mint telón, de az is igaz, hogy Gnexem van, ami nem mai, bár most az 5.1.1 CM elég szépen fut, meglepődtem.
-
wardemi
senior tag
válasz
rootkiller #8025 üzenetére
Oh ha ennyire specifikus a dolog, úgy már változik a buli :\
-
wardemi
senior tag
válasz
rootkiller #8023 üzenetére
Hm, vegyél egy Nexus 7-et
D
-
wardemi
senior tag
válasz
rootkiller #8020 üzenetére
szomorú élet vár rád
-
wardemi
senior tag
A taskerben van az úgynevezett scenes, amivel bizonyos taskokat pl buttonokra,stb. lehet rákötni, ergo csináltál magadnak egy widgetet. Emiatt mondtam mint alternatívát
, bár lehet, hogy loli alatt ez is meghalt
Sajna csak tabomon van 5.0.2, azon nem tudom megnézni a 2G/3G-t.
edit: Sima taskal megy a cucc, ha képes mobilnetet váltogatni akkor done
.
tybsen:
Secure setting és root kell sajnos már jó ideje, mondjuk engem sose zavartazért van nexus, hogy root alap legyen
-
wardemi
senior tag
-
wardemi
senior tag
válasz
horvathkrisz #6287 üzenetére
Csendes megfigyelő xd
-
wardemi
senior tag
válasz
rootkiller #4745 üzenetére
Ott a pont
bár az Air se ár/érték győztes dolog
-
wardemi
senior tag
[link] xd boldog karit
-
wardemi
senior tag
válasz
randras_83 #3674 üzenetére
A wifis cucc az, hogy rajta van a hálózaton de nincs bejelentkezve még és nem kap netet
Vagyis egyetemi wifin ezt produkálja
-
wardemi
senior tag
Hali, esetleg Nexus 4-hez van olyan custom recoveryből felrakható zip ami rootolt 5.0 van ? Ismerősnek kellene, ő nem ért hozzá én meg távol vagyok és a custom recovery miatt nem települ automatikusan. Ha nem járna adatvesztéssel még jobb lenne
-
wardemi
senior tag
A root nem csak azoknak gond akinek nincs nyitva a BT ergo nexus familynek tök mind1. Eddigi preview N7-en majdnem minden megy. [xposed-et én is sajnálom, de van más alternatíva ált. xd]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spilled! teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest