- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
rootkiller #15200 üzenetére
Le vagy maradva!
A decemberi frissítés óta Pixel 7 és 8-on működik az 5G, mindhárom szolgáltatónál! -
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Nexus 5, majd 5X majd Pixel (1) után most Pixel 4a-m van. Már 3 éves, akkor vettem mikor kijött. Lassan cserés. Nem tudom, mit vegyek, mert frusztrál, hogy nem megy itthon az 5G a Pixel 7-8on.
-
LógaGéza
veterán
Nagyon vártam a Pixel 8 Pro-t, és közel jártam a rendeléshez mikor megjelent. Német kollegával már le is beszéltem, hogy továbbküldi majd.
De végül Nothing Phone (2) lett majd' fele áron, és úgy érezem jól jártam vele.Sajnos kölcsönadtam a Nexus 5-ömet egy "jóbarátomnak" pár éve, aki azóta se adta vissza. Néha mikor keresek valamit kezembe kerül a narancssárga hátlap, meg a pótakksi, amit azért vettem, hogy kicsit felújítsam majd... De ez valószínű sose fog már megtörténni
-
vacs
veterán
Hahó.
Már az összes Nexus mobil megdöglött valszeg, használja valaki az "utódokat"?
Nekem Pixel 7 van.
-
vacs
veterán
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok.
Én is vagyok még. A Nexus 5 óta nem volt Google telefonom, mondjuk a Pixel 5-t kerülgettem egy darabig, de aztán Xperia 5 ii lett belőle.
Amin annyira megutáltam a FP szenzort, hogy 3 hete egy Huawei P20 Pro-t használok helyette.
Asszonykámnál egy Pixel 3 XL viszonylag hibamentesen teszi a dolgát.
-
slice14
veterán
Hali
Még én is itt vagyok. A Nexus vonal után két évig húztam egy Samu A5 17'-el, amit most édesanyám nyúz. Majd itt belenyúltam a MIUI világába egy MI8-al. Hát mit ne mondjak... Hardveresen jó telefon volt, de a MIUI nem az én világom. Így fél év után lecseréltem egy Oneplus 7T-re 2019 végén.
-
rootkiller
őstag
Sziasztok!
Még mindig ezen a vonalon. A Pixel (1) után lett Pixel 4a. A Pixel1 nyűge, hogy az akkuja teljesen katasztrófa, bár itthon még mindig nyúzom, hogy kíméljem a 4a akkuját.
-
LógaGéza
veterán
válasz
randras_83 #15190 üzenetére
Majd ha feloldják, akkor meg lesz annyi, hogy nem győzöd visszautasítani a melókat. Összes rendezvény/fesztivál/koncert/elmaradt esküvő be lesz pótolva, csak győzd memóriakártyával
-
randras_83
addikt
válasz
GrooveHero #15188 üzenetére
Nekem mondjuk elég kemény volt a 19es évem, a szar talicska kb tavaly áprilisban ért véget. Volt itt minden válás, új élet nulláról, anyázás, vergődés a melóban, viszont már minden szép. Tök jó hogy mindig van újra tábla.
Én nem veszek ennyiért semmit ami nem objektív vagy fotós cucc
Mi Note 10 lite ot néztem, de csak mer kell a nagy akksi meg az AMOLED.
Inkább a fotós business felé kacsingatok idén, csak ügye a Covid nem tesz ennek jót.
-
pcnet
addikt
válasz
GrooveHero #15188 üzenetére
Egyik barátom ma rendelte meg. Kíváncsi leszek a tapasztalataira.
-
GrooveHero
addikt
Akkó jóvanakkó, látom a keménymag még mindíg megvan régebbről, nem is vártam semmi mást. Összefújja a szemetet a szél
Amúgy remélem mindenki éppen-egészségesen van, család, barátok mindenki ok, senkinek nincs colos cső a gigájába
Hogy egy kis off is legyen...ki vesz Esshuszoneggy ultrát kb öccáé?
-
Scooter74
őstag
Én is itt vagyok még.
Mostánában Xiaomi telefonnal nyomulok.
Viszont a Nexus vonal nagyon hiányzik. -
twine
veterán
válasz
#49738752 #15179 üzenetére
"és minden topikban előbb-utóbb megjelenik legalább 1-2 olyan emberke, aki mindent jobban tud és/vagy kelti a feszkót, elrontja a hangulatot és szétveri az addigi közösséget, "
Ez sajnos valóban tapasztalható
Volt már pár ilyen topic, amit az ilyen gyökerek miatt töröltem a kedvencek közül..Sziasztok!
Én is élek még..."twine is here, ez a jó hír..."(Ennél sz@rabb belépő talán nincs is)
N5 után én egy REDMI note3 pro-t nyúztam évekig, és most jó régóta egy XIAOMI REDMI Note 8T-t, nagy elégedettséggel...
N5-öt egy ideig megörökölte a kisfiam egy piros kerettel....(kijelző cserével)
És veszett jól nézett ki...utólag nagyon sajnáltam , hogy még amikor "csúcson" volt nálam a telefon, nem voltam elég bátor, és nem léptem ezt meg, mert nagyon tetszetős így...
Viszont a gyerek kezébe egy idő után utolérte ismét a végzet, leesett, eltörött századszorra is...
Azóta a fiókban pihen...nem unatkozik, van mellette 2db Note3pro(Párosával vesszük a telefonokat asszonnyal...így egyszerre cseréltük most is...ugyanarra a NOTE 8T-re)
A ph nyomokban twine-t tartalmazhat...
Itt-ott előfordulok...18 éve vagyok már tag...nem hiszem hogy pár gyökér miatt eltűnök végleg... -
randras_83
addikt
válasz
#49738752 #15179 üzenetére
Én is megvagyok még, nézegetem a régi nexus topicocat, annak ellenére, hogy már egy ideje Xiaomi vonalon vagyok most épp Mi8 Proval, az akksin kívül nincs vele bajom. Amúgy ja hígult a ph, de ez van, azért a régi arcok megvannak. Múltkor a Poco topicban kérdeztem egyet, engem meglepett, hogy azóta is válasz nélkül van, ilyen nem volt nálunk régen sose....dehát ez van. Múltkor volt a kezemben egy jó kis N5, lehet megint kicserélem benne a kijelzőt.
Még mindig működik.
Nikon megvan még?
-
GrooveHero
addikt
Nálam most egy Oppo Find X2 Pro van 12/512-vel. Nemrég frissült Android 11-re, de az OS is frankó. Nem tudom megtartsam e, nem olcsó teló, az tuti, de kellene valami olyan 8 giga rammal, 120Hz hiánya fájó lenne, Snapi 888 viszont azért remek, bár 865 sem rosz azért.
Amúgy van másik topic is ahova jártok, vagy mindenütt lefőtt a kávé? Samu offba mán énse járok, meg szerintem sokan nem se
-
forintuser
őstag
Pixel 4. De ne vegyetek ilyet.
-
vacs
veterán
Na menjetek már... én Oneplus 5T-t használok lassan 3 éve és még marad is!
-
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #15171 üzenetére
Mindenki is
Nálam is van OnePlus lett a befutó, egy 7Pro-t használok, lassan két éve. Eddig csak a Nexus5 bírta nálam.
-
vacs
veterán
válasz
Igen van, bár a Nexus 5 már a fiókban pihen.
-
pcnet
addikt
válasz
Jelen!
-
GrooveHero
addikt
Van még itt valaki?
-
ElGatto
aktív tag
Kíváncsi vagyok itt mennyiért lesznek elérhetőek.
Itt Magyarországon vajon miért nem árulják "hivatalosan". Én még a Nexus 5 - öt telenyomortól vettem bár azt is nehéz volt mert a honlapon volt, de futárral tudták küldeni mert egyik üzletben sem volt elérhető.Sírnak rínak, hogy nem veszi senki a szarjukat, de nem is tesznek érte. Az Iphone egy csilliárdért árulja a telefonjait és mindenki megveszi mert az a "márka".
-
vacs
veterán
Na valaki ráizgult az új "olcsó" Pixelekre?
-
rootkiller
őstag
Búcsút vettem ma a Nexus szériától, megjött a Pixel (1), így ment az 5X. Nagyon tetszik hogy kisebb, smooth a működés, nincs lagg
Csak a toknak kell megjönnie kínából, mert fosok mindig mikor előveszem hogy leesik.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #15165 üzenetére
Na DE ezzel a kis csellel sikerült eltüntetni az aku százalékos kijelzését, és most már látom egyszerre, hogy a telefon rezgő módban van, Wifin és a jelerősséget. #Such2008ThingsIn2019
Kegyetlen, hogy milyen workaround kell egy ilyen hülyeséghez - de szerencsére meg lehet oldani.
Rootolni meg nem akartam, egy négy hónapos készüléknél. -
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #15164 üzenetére
Téged is elkapott a Saomí vonat?
Amíg a Motonak dolgozta, nem volt kérdés, hogy milyen telefont veszek.
Aztán kaptam egy cserekészüléket amíg a Motom a szervizben volt, végül meg szóltak, hogy cserélik nem javítják, válasszak másik készüléket. Így a jó aku is AndroidOne miatt Mi A2 Lite lett. Most a POCOPHONE felé kacsingatok - csak az annál többe kerül, mint amit én szánnék telefonra (inkább elmegyek egy hétvégére Máltára az árából). -
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15162 üzenetére
Ami nagyon hiányzik, az a jó kamera. LG G2 és Nexus 5X volt az, amivel meg voltam elégedve. Többi gyenge volt nekem.
Mi A2 Lite is jobb lett Pieal, de a notch miatt, a térerő és a aku+százalék fér csak ki, ami megőrjit, mert az se látom, hogy épp WiFi vagy 4G-ről megy a videó -
rootkiller
őstag
válasz
gzbotii #15161 üzenetére
Megszoktam. Spanom akinek Mi A2 van, azt mondja hogy nem tudja mit csináltak a pitével de nagyon jól muzsikál. Majd meglátjuk. Nekem a fő szempont az volt hogy legyen 4GB ram, az összes többi paraméter meg legalább ilyen legyen. Azért csak 8as szériás snapdragon, kiváló kamera, akkor méretben mint a Nexus 5 volt, ugyanott van az ujjlenyomat leolvasója, meg ilyenek.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15160 üzenetére
Vékony nekem az az aku
40-56 óra készenlét és 7-8 SoT-hez szoktam én már. Délután ha már 30% lenne, megőrjítene. -
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15157 üzenetére
Mennyiért van olyanból egy jó?
-
rootkiller
őstag
Úgy tűnik búcsúzom a Nexus vonaltól, veszek egy Pixel 1-est
-
rootkiller
őstag
Összeraktam különböző mac alternatívákat saját magam számára:
Nem veszek semmit, de ha vennék a 6 magos Mac Mini a legszimpatikusabb, és valószínű olcsóbb monitorral venném meg, amire én használom a GPU a legkevésbé fontos. Az utolsó sor természetesen forint, de odarakta mellé az €-t
Amúgy most egy időre lemondtam a Pixel 2-ről, rendeltem 4 tokot meg 3 üveget a telefonra.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15151 üzenetére
Asszonypajtás tegnap kapott egy Xiaomi Mi A2 Lietot pezsgő színben, ofc, szóval most már ő is Android Onet nyom
Az iPad témához: Mini 4 még mindig olyan drága, hogy nekem nem éri meg. Air 2 túl nagy nekem, kell a kompakt méret.
De az új iPad azért odabasz -
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15151 üzenetére
Fapstation
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15149 üzenetére
Mini 2 nekem a iOS 11-el földhözvágós volt. 12 sokat javított.
Igazából konyhai kiegészítővé lett visszaminősítve nálam, ott használom szinte csak -
rootkiller
őstag
Egy ideje elfogott az inger, hogy záros határidőn belül kell vennem egy Pixel 2-t. Igazából nagyon nem szar az 5X, de mégis már gagyi. Kicsuszkál az USB, laggolgat, kevés az a 2GB RAM.
Érdekes, az iPad Mini 2-vel meg tök elvagyok, azt nem akarnám lecserélni. Más kérdés, hogy horror áron lenne bármi helyette.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15145 üzenetére
Én egy hónapja 54.000 vettem új Xiaomi Mi A2 Liteot, Android One meg minden. Állítólag decemberben kap 9.0-at. Pixel sokkal jobb kamerában, de nem 400€-val. Vagy abból tippre kijön egy jóféle (belsőszintu) DSLR ha arra porcosodik valakinek -
rootkiller
őstag
Amúgy egy Pixel 2-ért megadnék akár 450€-t is újonnan
A probléma, hogy kétszázzal több
-
randras_83
addikt
válasz
rootkiller #15142 üzenetére
Mert elég neki. Illetve már olyan szinten lesz optimalizálva a rendszer mint az alma
-
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15142 üzenetére
Szegény cég a Google.
-
rootkiller
őstag
Valaki elmondhatná hogy a Pixel 3 és Pixel 3 XL telefonokba miért csak 4GB RAM került ennyi pénzért?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #15139 üzenetére
4000mAh aksi van a Liteban, allitolag nem birja olyan jol, mint kellene. Majd kiderul. Ha laza ket nap meglesz, mar elegedett leszek boven.
-
gzbotii
nagyúr
Én sokági Motokat használtam, mivel nekik dolgoztam, azokon is stock droid volt.
Most a saját G5-öm kijelzőjén sárga folt lett így beküldtem garanciába - Turbado nem javítja, vásárlási értékének 90%-án beszámítják és kértem helyette egy Xiaomi Mi A Lite-ot. Kíváncsi vagyok.
-
pcnet
addikt
Noh! Én meg kifejezetten szeretem hátlapon az ujjlemyomat olvasót. Pont kézre áll. Ha asztalon van, akkor meg dupla koppot használom. Néha fel is old mert látja az arcomat, pedig nem hasalok a telefonra.
Kicsit kacérkodok a gondolattal, hogy eladom a 6ot és majd megveszem a 6T-t. Addig meg kihúzom a Galaxy A3 (2017) backup telefonommal.
De nem, nem szabad!
-
twine
veterán
válasz
LógaGéza #15133 üzenetére
"mert hátul van az ujjlenyomat-olvasó, azt pedig használhatatlannak tartom."
Nálam is pont ezért van kikapcsolva.....pedig csipném,de ott hátul valami remalom nekem is.....
Asztalon,vagy bármilyen felületen pihen a telefon...minek emelgessem,fogjam a kezembe hogy.....ááá. Dehogy,jó az ott hátul...Van pár dolog amit nagyon is szeretek hátulról.....
de ez az ujjlenyomat olvasosdi pont nem ezek közé tartozik
-
pcnet
addikt
válasz
mukisrác #15131 üzenetére
Én is Oneplusra váltottam. 6osra. Igaz N4 után volt még egy LG G2 és egy Galaxy S7. Nagyon bejött a Oneplus a stock közeli droiddal. 6/64es ára alatt kicsivel sikerült lecsapni egy 8/128asra. Igaz még csak 3 hete használom, de nagyon tetszik. Gondolkoztam iPhone 8-on, de 2 giga ramra nem váltok vissza 8ról kb 50-60e ft felárral. Ok, tudom, iOS jobbam optimalizált, de kevesebbre elvből nem fizetek rá.
-
mukisrác
aktív tag
válasz
rootkiller #15125 üzenetére
Én is túladtam az 5x-en még decemberben, nem volt rajt bootlop, de nem is akartam megvárni, elmúlt 2 éves.
Egy OnePlus 5T 8/128 lett az utód -
twine
veterán
Ja,, és azóta is a Xiaomi note3SE-t használom, amit a Nexus 5 után vettem
Igaz ,hogy már a második kijelző van benne, és a második cserénél kértem egy komplett ház cserét is, mert nem volt összeg....
De ez a kijelző törés tőlem már megszokottEgyszerűen nincs igényem másik telefonra....
Pedig kb. Napi 12 órát biztos működik a kezemben.... Orba szájba használom.... -
twine
veterán
válasz
#49738752 #15126 üzenetére
Sokáig pihent törött kijelzővel a fiókban szeretett nexus5-öm...kicsi fiam elmúlt 5 éves ... Gondoltam egy merészet, és rendeltem neki egy (piros keretes) kijelzőt a telefonba! Fagyalllo kicserélte.... Azóta a kisördögé a telefon...
Néha néha megkapja hogy játsszon rajta Mekorama-t, meg Mario run-t.... Út közben az autóban mesét néz rajta... És fotózni szokott vele...
(Bár arra meg a már inkább az általunk nem használt fuji5500-at használja)Így utólag már mergelodtem... Hogy miért nem voltam bevállalósab amikor még élesben használtam... Hiszen ezzel a piros kerettel szerintem veszett jól néz ki a telefon
[link]
Bocs a szőrös lábamért, és a kép minőségért -
gzbotii
nagyúr
válasz
rootkiller #15125 üzenetére
Nekem is a Xiaomi az irány + Moto 😀
-
rootkiller
őstag
válasz
gzbotii #15124 üzenetére
Haveromé ilyen 22-23 hónap után lett bootloopos, nem rég, vett egy Mi A1-et, pedig mondtam hogy már van A2.
Másik spanom a 4 éves és kurván kinéző Nexus 5-ösét cserélte le most egy Mi A2-re, kíváncsi leszek a véleményére.
Az én 5X-em meg anyámé is bírja, mindkettő túl bootloopon, az enyém még egy garanciális akku cserén. Agyalok merre tovább, Nokia 8 Sirocco tetszene, csak há' kúúrva drága az.
-
pcnet
addikt
válasz
rootkiller #15122 üzenetére
Lassan kihalnak a Nexus mobilok.
Nexus 4emet eladtam haver fiának. 2 hét múlva digitalizer hibás lett. Kb 1.5 évig állt a fiókban, rendelt kijelzőt hozzá, szaki kicserélte, srác hazavitte, bootloop. Próbáltam rá factory imageet tenni, csak bootloop. Vissza vitte szakihoz, alaplap hibás lett. Nekem meg ég az arcom.
-
rootkiller
őstag
Na azt hiszem temethetjük a topicot.
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #15117 üzenetére
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #15119 üzenetére
Nem értek hozzá, de a számok alapján akkor te is közel vagy a "csúcshoz", ha jól gondolom
Legalábbis amikor mondta Attila, hogy cseréli a gépét, és kérdeztem mire, azt mondta veszi a "NIKON istent"
Örülök, hogy ilyen szépen kikerekedett ez a fotós dolog nálad
-
twine
veterán
válasz
randras_83 #15117 üzenetére
Majd meglátod a teljes anyagot,,szép képek vannak benne....
(persze ez elég szarul veszi ki magát,,a szakácsnőnek sem illik a saját főztjét dicsérni)De mivel én csak az operatőr voltam...a vágás, a zeneszerzés, a szöveg nem az én munkám,,ezért veszem a bátorságot arra, hogy véleményt alkossak....
Egyébként a srác, aki vágta, ő is fotózik....
A napokban cserélte a gépét egy Nikon D850-re!
AZóta valszeg arra v3ri, ki naponta többszörNem tudom te "NIkonos", vagy "Canonos" vagy,,már nem emlékszem
De biztos tudnátok dumálgatni...
Ő itt nálunk a faluház igazgatója, meg egyéb művészeti programokat szervez....
Sok fotóját látom itt ott.....Sokszor mondtam már,,,szólj ha jössz, vagy van elképzelésed milyen "hátteret" szeretnél, hátha tudok, vagy tudunk benne segíteni
Vagy ha jön a jó idő egy sört legurítani -
twine
veterán
válasz
rootkiller #15115 üzenetére
MOndtam már, hogy a NOte3SE kijelzőjét is már másodszorra cseréltetem?
Szervízben volt a drónom,,,nem örültem az összegnek, de mára hál'isten munkaeszköz lett belőle...igy hát nyilván kifizettem...
Kiperkálom a pénzt....
Elhoztam a szervízből, beültem melóba, mondom kipróbálom a melóhely udvarán...ott meg a telefon esett ki a betonra, azonnal szilánkosra törve
Dohhhh....telefon,,,,szevasztok vinném a telót, ok gyere ....csak úgy prögögtek a "dollárjelek" a szemem előtt minuszba....
Nemsokára indulhatok is érte....
örültem ennek a kis mutatványnak...Jut eszembe, nem tudom itt "dicsekedtem" e már a kis filmünkkel...
Egy ideje látható a bemutatója, és ha minden igaz, pénteken élesedik a teljes 22perces film, ami véleményem szerint a szöveg, és a két narrátor miatt egy teljesen más szintre emeli a bemutatóhoz képest...
Jövök majd a linkel, ha valakit esetleg érdekel a kis munkásságom/munkásságunk -
rootkiller
őstag
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #15113 üzenetére
Vannak érdekes funkciói a a Wearnek.
Pl a zenét tudod onnan vezényelni, tud külön ébreszteni, minden értesítés megjön rá - bár ez néha már zavaró.Egy 15öt megérne max, többet biztos nem
-
gzbotii
nagyúr
válasz
randras_83 #15110 üzenetére
Most nálam van a a hétvégén egy Moto 360 Android Wear 2.0-ával.
Tetszik, nem rossz. De 50k (használtan) lehet nem érné meg nekem. -
rootkiller
őstag
válasz
randras_83 #15110 üzenetére
Akkor verd ki rá és megnyugszol
Mondjuk a begerjedésen nem csodálkozom, elvégre hüvely-ről van szó
-
gzbotii
nagyúr
Nagyon tetszik az új Asus Zenfone 5. iPhone tíz az pont nem, ez valamivel megfogott. Ára is korrekt.
-
rootkiller
őstag
Megcsinálták az 5X-ez, az akku volt a hibás, meg hangszórót is cseréltek valami miatt
Felpattintottam az új szilikon tokot is, amit 2$-ért vettem aliról, a Nillkin Nature TPU meg ment a kukába mert bebarnult de elég undormány módon.
-
LógaGéza
veterán
Jó dolog a racer, csak mióta megvan kb 2x tudtam kimenni reptetni, de akkor is csak FoVban... De jó tudni hogy van
Mondjuk most kicsit átépítettem ahogy kell, csak kalibrálni kéne, mert előrebukfencben annyira profi, hogy nem is csinál mást...
Most meg hogy van egy kis szabadidő, inkább eljöttünk szétnézni Kijevbe - itt viszont meg hideg van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vallás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest