Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5142) opr válasza Wesder (#5141) üzenetére


opr
veterán

Amugy igen, ezzel ratapintottunk arra, amiben rohadt gyenge a SONY: Felismerni, hogy melyik figura/karakter az, amire ra lehet epiteni egy egesz rohadt franchise-t. Mario ilyen. Astro ilyen (szerintem siman mario szinten btw, ha okosan nyulnak hozza). Sackboy nem ilyen, de nincs messze.
Nagyon hianyoznak ezek a figurak SONY oldalrol. 2-3 evente egy-egy jobb Astro jatekkal, meg par hasonlo szintu, mindenki szamara jatszhato valamivel (mas mufajban is), es ezekre okosan epitve pont ugyanugy el lehetne adni a PS38-at, mint a Nintendo 29-et az n+1-edik Zelda+Mario kart komboval.

Csak a Nintendo ezt erzi, az MS ezt valamilyen szinten erzi (HALO - Master Chief pl ilyen, es epitenek is ra nagyon ugyesen), a SONY meg rohadtul nem erzi. Remeljuk, hogy ez meg fog valtozni a jovoben, mert nagyon hulye SONY szokas az, hogy egyetlen gyengebb eresztes utan kinyirnak egy franchise-t de teljesen, kegyetlenul, es masodik esely nelkul, mindegy, hogy elotte hanyszor dontott rekordot hany elozo resz. :(

szerk/ui.: A szereny velemenyem az, hogy ha erre a hosszutavu karakterepitesre ugy igazan raerezne a SONY, es mellette lenne annyi eszuk, hogy azert megtartsak a GoW/TLoU/stb fokent felnotteknek szolo, story alapu, zsenialisan kidolgozott jatekokat is, akkor a fenti vicc hirtelen nagyon nem lesz igaz. Mert akkor hiaba kolti mindenki a valag let, felmossa veluk a PS a padlot.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.