- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #16999 üzenetére
AMD (felesleges) csodavárás level végtelen+végtelen.
Ne vegyétek el Abu85 kenyerét!
-
hombre[EU]
veterán
-
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU] #16996 üzenetére
Oh tenyleg, hisz csak egy cost centert vettek. Nem general semmilyen profitot.
-
_drk
addikt
XBox-nál meg kell várni most ezt az 1-2 évet milesz ebből.
Mit húznak ki ABK-ból. Ezzel mondjuk szerintem csak egy nagy gondot vettek a nyakukba. 60milliard már egy jól látható összeg, amire már azok is figyelnek akik eddig nem..
Negyed évről negyed évre legyenek a számok, ezért is küldték el azt a pár ezer embert. Okés, most hogy adtunk ennyi pénzt, itt meg ott kis spórolás kell.
A másik nekem, hogy az AB már jó ideje inkább a csúcsot megjárt és már lefelé tartó tendenciát mutató, már éppen a sajtolóban lévő cég. Rengeteg munkájuk lesz itt.
A harmadik gond, hogy nem tudják exkluzívvá tenni a Codot...De már most jönnek a saját címek, nem a már félkész játékokat kell befejezni. Sonynak közben nem sok mindene van.
Abban reménykedek, hogy nem akarnak most reformálni meg új dolgokkal baszakodni.
Xcloud-ot még hagyják a fenébe pár évre. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Döglött Róka #16991 üzenetére
minden egyes cent,amit az activision elkölt az most már a micro pénze...ergo ōk azok,akik pénzelik, ōk azok,akik elküldtek ezer embert év elején.
-
Moby
veterán
válasz
zozika84 #16992 üzenetére
Finanszirozni nem kell, de egyelőre Satya prezije alapján alég rossz bótnak tűnik. Egyelőre úgy jönnek ki mínusz nullára az actival, hogy HÚSZ évre van elköltségelve a vételár. Ami nyilván egy vicc. Nincs az a varázsgömb, amibe 20 évet lehetne látni. De nyilvánvalóan azért ennyi, mert így nem jön ki NAGYON mínuszosra. Biztoas lesznek majd jobb negyedévek is, de ebbe így most nagyon nehéz belelátni a világ legjobb üzletét.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #16990 üzenetére
Miért kellene finanszírozni? Valamiről lemaradtam és nem fogynak jól a játékaik?
-
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU] #16990 üzenetére
Az ACTVI nyereséges és meg tudott állni a saját lábán.
-
hombre[EU]
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
tboy93 #16984 üzenetére
Ez az optimalizálást már én is csinálom, és több helyről is hallok hasonlókat. És ahogy írod is kicsit egymással is versenyeznek a hang / film / játék előfizetések, mert havi fix díjért alig tudod őket kihasználni.
(Egyébként nálam is a YT Premium miatt ment a Spotiy a levesbe, játékból csak PS+ Extra van, filmből meg Netflix / HBO /Skyshow-t osztjuk 3-an a családban úgy, hogy mindenki egyet fizet.) -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #16987 üzenetére
Várható volt az emelés, már a cod-os / új tieres pletykáknál szó volt erről, de így még mindig jobb mintha az ultimate fölé jött volna egy új tier. Érthető, hogy gyengíteni kellett az ultimate-hez viszonyítva (kikerültek a day1 játékok, az ea play, riot benefits, az xcloud és a perks-ek is), de egyáltalán nem érthető, hogy miért lett ennyivel gyengébb a pc-hez viszonyítva, ott csak az xcloud esett ki.
szerk. szvsz most a legjobb pc-n gamepass-ozni, mivel ott mindent is megkapsz és csak 3600 ft. Akinek van egy elfogadható pc-je és türelmes, lassan tényleg jobban jár ha ps és xbox helyett oda veszi a játékokat. Igen, tudom a hardver sokkal drágább, de a játékok olcsóbbak és több a lehetőség.
-
Wesder
titán
Várható volt egyébként hogy ez lesz, miután elszortak 70mrd dollárt. Érthető hogy konzolon csak az Ultimate tagok kapnak majd Day1 címeket.
-
válasz
l.skywalker #16982 üzenetére
En a switch onlinet is lemondtam es az utobbi idoben azon is gondolkodom, hogy a ps plus mennyire kell nekem. Behuzgalom a havi jatekokat, meg kb havi 1-2 alkalommal jatszom online. Viszont a havi jatekok iden szerintem eleg szarok voltak (legalábbis nekem nem jött ki jol). Jovo tavaszig be van fizetve, valami 3 evet stackeltem egyszer jó aron, utana viszont kerdeses mi legyen.
TV-t is most mondom le, az se kell
Spotify-t elozo honapban mondtam le, van YT premium, ahhoz van YT music, az elég. Úgyhogy tisztogatok.
-
Wesder
titán
válasz
tboy93 #16981 üzenetére
Én egyelőre még megtartom, pedig Rocket Leagen kívül nem nagyon játszok már semmivel. Ha jön valami Day1 ami érdekel, akkor jó ha van.
Valószinüleg egyébként idővel majd az lesz mint a Ubi+-szal hogy befizetek 1-1 hónapot, ha olyan kerül be, ami érdekel. Még így is olcsóbb, mintha megvenném az adott játékot. -
l.skywalker
titán
válasz
tboy93 #16981 üzenetére
Nekem májusban járt le és nem hosszabbítottam meg pedig a Game Pass bevezetése óta folyamatosan előfizető vagyok és a 4 gyermekem is előszeretettel játszott GP játékokkal. Azóta sokat megy itthon a konzol és még eddig nem hiányzott nekik, de már az eddigi drágulás fényében sem éreztem úgy, hogy ki tudnánk használni. Egy újabb drágulás abszolút eltávolít attól, hogy újra hosszú távú előfizető legyek.
-
negyven2
veterán
A PC Game Pass, a Game Pass Ultimate és azok akik nem mondják le az aktív Game Pass Console előfizetésüket azoknak marad is.
Ha szigorúan vesszük akkor már eddig se minden Game Pass csomagban volt Day 1 megjelenés (GP Core).
Valamint amit nyilatkozatak is, hogy a GP előfizetések tetemes részét eddig is a GP Ultimate tette ki (de állítólag még a GP Core+GP Console is kb. harmada volt a teljes GP előfizetői bázisnak!
opr: csak a GP Ultimate és a PC GP kapja meg a Day 1 megjelenést (és elvileg azok akik nem mondják le a GP Console-t). A Core és Standard-ban nem lesz Day 1 megjelenés (Standard-ba viszont idővel be fognak kerülni ezek a címek).
Amúgy be kell tenni pl. az első 4 hónapra a GTA VI-ot, és pl. végleg a GTA VI Online Day 1 és akkor... nem lesz semmi mert mindenki PS-re veszi meg
-
opr
nagyúr
Es valszeg ez utan is erre fog, mert csak a legolcsobb verzioban nem lesz ez benne. Szerintem ez okos, hogy igy csinaljak. Ott lesz a rohadt nagy kinalat, de ha az uj jatekok kellenek, fizess kicsit tobbet. Es szvsz fog is a nep kicsit tobbet fizetni, ha lesznek olyan uj jatekok, amiert erdemes is. Csak a CoD nem fogja elvinni a hatan a dolgot szvsz, de remelhetoleg nem is kell majd neki.
-
opr
nagyúr
Xbox Game Pass getting big changes, ditching day one releases for basic tier
Plus price increases across the board. [link]Nem meglepő. Igazából csak az volt számomra a fura, hogy eddig húzták. Azt hittem, hamarabb fognak lépni valami hasonlót.
-
válasz
Bogyi007 #16974 üzenetére
Köszi a tanácsot
Éppenséggel van tartalék itthon
Nekem van:
- 1 gyári és 1 utángyártott fekete PS3 kontroller
- 1 piros, 1 fekete, 1 camo V2-es és 1 V1-es fehér PS4 kontoller
- 1 fekete Xbox Series kontroller
- 1 Steam kontroller
- 1 PS2 kontroller
- 1 PS1 kontroller
A fiamnak:
- 2 gyári PS5 kontroller
- 1 PS Portal
A lányomnak:
- 1 fehér V2 PS4 kontroller -
Bogyi007
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #16971 üzenetére
Ha Ps5-re váltassz akkor szerintem egy darab PS4 kontrollert a négyből tarts meg. Azon játékokat amik nem Ps5 verziók mind játszhatóak PS4 kontival is.
-
opr
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16972 üzenetére
+1. Az alapján, amit írt, én is hagynék mindent úgy, ahogy van, és vennék egy OLED TV-t. Ég és föld a különbség.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #16968 üzenetére
En vennek egy oled TV-t. Sokkal tobbet ad a vegtelen kontraszt, mint a fent leirtak barmelyike.
-
és Moby
Köszi a válaszokat!
Valóban a PS5 Pro is fontos tényező, mert a GTA 6-ot várom és ahhoz fog kelleni, PC-re biztos nem fog jönni egy darabig.
Viszont a PS4 Pro meg így elég fölösleges, a 4 kontrollerrel meg a tartalék GTX970 VGA-val közel egy százast érnek, kár hogy benne álljon a pénz. Azt is el lehet rakni a PS5 Pro-ra.Abban viszont abszolút egyetértek, hogy a 6800-ról egy 20-30%-kal erősebb VGA-ra cserélni elég fölösleges, az megfelő beállításokkal orvosolható, ember legyen a talpán aki megmondja, hogy most egy beállítást lejjebb vettem egyel, meg kicsit kevesebb az FPS-em. Sokkal erősebbre meg nem telik.
-
Zó
aktív tag
válasz
Üdv! Csodát a PC-dhez képest nem érdemes várni, nekem gyengébb van (8600k, 3060), mégis eddig mindent (már amit Game Passban próbáltam, és össze tudtam vetni, illetve másk
ról láttam teszteket, hogy nálam jobban futnak) sikerült az igényeimnek megfelelőbben belőni rá, mint XSX-re (a PS5 stabilabb fps-t és gyorsabb töltési időket tud, alacsonyabb felbontásért cserébe, mert később és állítólag kevésbé jól oldották meg a VRR-t) Persze a DLSS-t is kihasználva, de hasonló megoldások konzolon is vannak, szükségesek. Legalább a PS5 Prót érdemes kivárnod, hogy bejelentsék, ha lesz, hiszen előrelépést szeretnél, ha a Sony-ökoszisztéma vonzana.
A Series S nem rossz, de annyival kisebb a tárhely (és lemezes nincs belőle, vár kisebbek lehetnek az installok, mint SX-en), és annyival gyengébben tud teljesíteni, hogy a leírtak alapján szerintem nem a te géped. Bár a könnyebb hordozhatóság és a családi multi miatt valóban lehet racionális döntés, ha benyeled, hogy a vas gyenge, az SX meg túl drága lenne.
Szempont lehet az is, hogy Box-fronton érdekel-e valami régebbi játék, ami kimaradt, mert sokukra jó mind az SS, mind az SX, és jó pár elérhető Game Passban).
-
Moby
veterán
válasz
Alapvetően PC-t javaslom, de ha nem sürge, esetleg várd be a PS5 pro bejelentést, és annak ismeretében dönts. Mondjuk ilyen irányban én nem nagyon fejleszteném azt a pc-t sem, mert így alig lesz előrelépés, szal azzal sem nagyon indokolt kapkodni.
-
Sziasztok!
A PC vs Konzol vita beindítása nélkül társalognék erről egy kicsit, ki szeretném találni merre induljak el illetve merre haladjak onnan, ahol vagyok.
Jelenleg van nekem egy egész korszerű és erős PC-m (I5 12400, RX6800) és egy PS4 Pro-m, és nem tudom eldönteni melyiket fejlesszem, vagy hagyjak így mindent.
A PS4 Pro a fiam előző konzolja, nemrég újrapasztáztuk, legújabb 7216B, de már PS5 van neki. Monitoron játszok, nem tévén, bár felmerült egy 4K OLED tévé gondolata.
Van egy 1440p 144Hz monitorom ami tud 4K képet is fogadni, de csak 60Hz-ben, így valamelyest ki lehet használni a PS4 Pro 4K kimenetét, de ez a konzol 1440p-t és/vagy 120Hz-et nem tud, amit tudna egy Series S/X vagy PS5.
PC-re elég sok játékom megvan különböző Launcherekből, elsődleges játékom a GTA Online.
A PS4 Pro-t fel akartam törni, de elnéztem, nem 11.00 hanem 11.02 verzióm van. Pl azért is akartam, mert a GTA V nem lett Pro-ra optimalizálva, így csak 30 FPS mint egy sima PS4-en, egy FPS unlockot kipróbáltam volna. Sajnos ezt elnéztem.
Van még egy nagy előnye a PS4-nek, mivel egy PS accountnak lehet egy PS4 és egy PS5, úgy van beállítva, hogy gyakorlatilag játszhatok a fiam által megvett és PS+-jában elérhető összes játékkal. Ezeken kívül csak lemezes családi játékokkal szoktunk tévén játszani (Chimparty, Knowledge is Power, Frantics)
Nem sokat játszok a PS-sel, néha valamit beröffentek, ma épp God of War-oztam, de mivel a PC annyival erősebb, és nem nagyon sikerült még a kontrolleres vezérlésre ráállnom (megy csak nem gyorsan és precízen ahogy egérrel) sokkal inkább a PC-t használom.
Amúgy egész nagy itthon a PS ökoszisztéma egyeduralma, van itthon még egy CFW PS3 FAT-em, egy régi PS2 Slim-em, meg a lányoméknak is egy PS4 Slim, azon lehetne pár hetente Franticsezni, ha nem lenne a PS4 Pro.Na most a lehetőségek amikre gondoltam:
- eladom a PS-t, ebből fejleszthetem a PC-t, mondjuk hogy a 4K OLED-hez elég legyen mert ez így ahhoz annyira nem combos. (Pl 6800 helyett 7800XT/7900GRE vagy 4070Super/Ti)
- Eladom a PS4 Pro-t, (dobozos, van hozzá 4 kontroller) picit hozzáteszek és veszek egy PS5-öt. Annak imádom a kontrollerét a haptic feedbackekkel, a GTA 5-öt is szépen megcsinálták rá, a gépet vagy úgyhagyom ahogy van, vagy akár downgradelhetem is egy egyszerűbb VGA-ra (van most egy GTX970 tartalék kártyám, GTA online elfut, de azért ez kicsit már túl nagy downgrade lenne), és az új játékokat mind PS5-ön tolnám. Hátránya, hogy tudtommal ez a játékmegosztás két PS5 közt már nem működik úgy, ahogy most egy PS4 meg egy PS5 közt.
- Eladom a PS4 Pro-t és árában veszek egy Series S-t. Ezen már van 1440p meg 120Hz kimenet. GamePass-szal elég sok játék elérhető, amiket így gépen is tolhatnék, vihetem bárhova, fele méret a Ps4 Pro-nak. Van is egy Series kontrollerem, gépen szoktam néha használni, így lehetne egymás ellen is.Ti melyik irányba indulnátok?
-
Wesder
titán
válasz
Döglött Róka #16965 üzenetére
Olcsó játék volt, így nem számít annak.
-
Döglött Róka
veterán
Komolyan, Stellar Bladeből csak 1 milla? Mi bukta.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #16962 üzenetére
Saját szobája van az asztalodnak?
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16960 üzenetére
Ez elvben jó, de olyan asztal lesz, ami állítható magasságú, hogy állva is tudják dolgozni. Szóval lehet, hogy a végén a földön lesz, tényleg
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16958 üzenetére
Nem fér el a gitároktól. És még levesz az élhető szélességből, sajnos. (Amugy ez a legnagyobb baj, a szélesség, mert 90°-al elfordítva nagyobb asztal is elférne. Csak akkor odaülni nem tudok
) De lesz új asztal, teljesen át fog alakulni minden
-
Döglött Róka
veterán
válasz
consono #16948 üzenetére
1700 forintbol megoldottam a problemad
@Proevofan: az amator, en a felesegem hazisoret iszom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Milyen sör van a pohárban?
Ebben a melegben a spanyol Estrella Damm sört kortyolgatom. -
Moby
veterán
válasz
consono #16948 üzenetére
Oké, csak ez a kép sem ad amagyarázatot erre a slim kontra fat relációra
Szóval azt nem nagyon látom a képen, hogy hol van az, ahol a slim még pont elférne, a fat meg már nem. Oké, nincs egy ideális tv állványod, ezt értem, de kb bármelyik bárhol elfér, ha akarod. MINIMÁLIS a kettő között a tényleges különbség helyszükségletben.
-
consono
nagyúr
Megköszönném
Tényleg plusz egy szoba hiányzik, mióta külön szobába költözött a két kölök
Döglött Róka: végül is a földre még lehet, hogy elférne... De az van, hogy egy gyerek íróasztalon van most a monitor, a céges, meg a privát gépem, billentyűzet, egér, meg felváltva a PS4 vagy a Series S. De igazán a földre sem fér mert ott meg annyi helyem van, hogy a szék elférjen, mert ott a zongora. A másik oldalon meg az ágy
-
Moby
veterán
Egy héten belül megjön a harmadik típusú venti (Delta), majd beszámolok azzal milyen. És valami óriási csoda folytán még az is lehet, hogy azzal jelentősen halkabb lesz (kétlem, az alapvető probléma az iszonyatos fordulatszám), és akkor el lehet mondani, hogy hatalmas szerencsével ki lehet fogni olyat, ami nem rohadthangos.
De kérdezem én: nem egyszerűbb ewlkerülni az egész problémát azzal, hogy nem veszitek meg a slimet?Én tök hálás lettem volna, ha alaki ezt nekem valaki leírja.
-
Moby
veterán
válasz
Catman #16939 üzenetére
Nekem viszont volt fat-em, és tudom mennyire az. Nagyon. Arról nem beszélve, hogy te éppen húzhattál jobbat is a ventilottón, minthogy a második ventim (foxconn) már nekem sem annyira vonyít, mint az első (NMB), de így is nagyon nem egy kávéház a fat-el. Ráadásul a fos hűtés miatt az sem mindegy mit futtat. De hogy is lehetne ez jó, amikor szinte ugyanannyit fogyaszt a slim, mint a legelső generáció, de időközben a fele lett a hűtése méretben, és kisebb a venti?
Ne vegyen senki slimet, amíg van fat. Ezekkel a ultragagyi lábakkal, meg ezzel a fényes borítással, a szar hűtésével egy igazi bazári retek. Oké, sosem volt egy szépségdíjas termék, de na. -
Catman
aktív tag
Ennyire azért szerintem nem rossz a helyzet. Persze én nem PS5 fat-ről váltottam, hanem PS4 slim-ről, és ahhoz képest sokkal halkabb a PS5 slim. (Kivéve a lemezt, mert az hangosabb.) Alapból szerintem nagyon halk, ha elindul egy játék, akkor kicsit jobban felpörög, és van egy kis berregő hangja, de engem így sem zavar (ha meg fejhallgató van rajtam, akkor főleg nem)
-
Moby
veterán
válasz
consono #16937 üzenetére
Vonyító, sípoló jetengine. Éppen a harmadik ventit várom bele, és ezzel ki is pipáltam a ps5 slim ventilottó összes szelvényét, bár nyilvánvalóan felesleges csodavárás.
Amilyen kultúrált, jóravaló gép volt az első generációs fat, ez annak kereken a reciproka. Persze nem meglepő, lassancskán vált egyre szarabbá a hűtés az egyes kaidásokkal, de amit ezzel a slimmel összetaknyoltak, ez még a sonyhoz képest is gáz.
A helyhiány meg ilyen dimenziókban nem lehet érv. Hacsak nem egy pockot túrtál ki az odújából, de az meg inkább állatkínzás, mintsem helykérdés. -
-
Jazz^
tag
válasz
alratar #16927 üzenetére
Egyszerre jelentették be őket, de nem egyszerre jelentek meg, ha jól emlékszem. A slim hamarabb jött vagy 2 hónappal.
De ezekre nem alapoznék, sok minden változott marketing téren is 8 év alatt. Én se jelentetném meg egyszerre a 2 gépet hogy saját magamnak állítsak konkurenciát.
-
-
Atesz40
junior tag
Sziasztok!
Ps5 Pro érkezéséről van már érdemleges infó?Hitelesnek tűnő pletyka?
Mit gondoltok az éven még befuthat?
Nem kellett volna már valami bejelentésnek érkeznie? -
válasz
Döglött Róka #16919 üzenetére
vicc, hogy azt kvázi le is toltam
(pedig nem játszottam SOHA előtte végig resit, meg is alig-alig néztem őket.....)
NEXT ?
(jó, amugy a robocop is majdnem jó volt, csak nem volt sok a és a terminator meg szintén nem sok a.... szal nem állítom h évi 1 nem akad
)
-
válasz
Döglött Róka #16909 üzenetére
Ha így is lenne, 4 éve sehol semmi. Tehát 4 éve nincs kielégítve az igényem
(de ha lett is volna egy..... az EGY!
)
#16910 Moby
szingliben még azoknál is nagyobb borzalmakkal múlattam az év elejét
naés? ettől még az rdr2 tényleg felfoghatatlan lassan indul be... és ettől még 50 órás marad. és amúgy pont azért kap bashingot, mert elengedni se merem, mert simán lehet h bírnám, elvégre a gun-t, az rdr1et vagy akár a call of juarezeket is bírtam. -
Frod
addikt
Másfél óra a dlc nagyjából, és az alapján amit láttam belőle, sajnos nem éppen a szó legjobb értelmében vett "expansion"-féle megközelítés (új helyszínek/képességek, sztori folytatása, stb), hanem a megúszós, olcsóbb fajta (lásd a hossza, korábbi helyszínek újrahasznosítása) kontent van itt.
A Control remek lore-bővítő dlc-i után elég nagy csalódás, hogy a Night Springs csak ennyit tud. Ezzel azt érték el, hogy a 2. dlc-t már egyáltalán nem várom.
(PS-en jelenleg -20% a season pass, de úgy döntöttem, még ennyit sem ér meg, majd bedobom rá egy nagyobb akciónál) -
_drk
addikt
Tegnap megnéztem az Xbox eventet és az nagyon jó volt.
Kb ez az a Show, amit elvár az ember ha leül megnézni egy ilyet. Sőt, még túl is teljesítette, mert ez több mint egy órán át le se ült.
24-25ben rengeteg játék jön. Ha ez így mind igaz lesz, csak felserkenti az eladásokat.Az SGF ebben a formában meg elég kevés. Nincs baj a sok indi cuccal, de közéjük kellett volna 1-2 ilyen mint az Xboxon volt kissebb trailer. Vagy nagyobb ami viszi, meglöki a showt egy kicsit.
Ezek az japán lányos RPG action játékok nagyon pörögtek. Az a 33as game kifejezetten érdekel!Ubisoft játékok meg jól néznek ki, de én annyira nem hiszek már nekik... Ez a Star wars játék is nekem nagyon furcsa.
Valami nem stimmel, de ez lehet már a inkább az, hogy maga az SW antihype-os lesz lassan. Az új sorit is nagyon szidják.Az AC-val meg annyi bajom van, hogy egy Tsushima, Ronin és egyéb ilyen játékot után, kell-e még ez...
-
-
negyven2
veterán
-
Moby
veterán
Hangulatról jut eszembe. Pár napja tologatom ez az Alan Wake 2-t Zseniális cucc. Több szempontból is. Ilyen szájtátós mind control semmilyen játékban nem volt még.
Pár órája már játszottam, amikor arra jöttem rá, hogy egyfolytában a takarító jár az eszembe. Nem egy random takarító, hanem a Ahti a Controlból. Utólag persze pontosan tudtam ekkor is (bár nem volt tudatos gondolatom erre ekkor még), hogy a két játék azonos univerzumban játszódik....
!Spoiler! -
Moby
veterán
Olyan moslékokat coopoltok Zóval meg Botonddal, hogy azokhoz képest ez az RDR2 bashing komikusnak hat
Mondjuk az prológuson elsőre én is elvéreztem(nincs az 2 óra, barokkos túlzás ez). Kell hozzá egyfajta hangulat, de ha azon túljut az ember, már viszi magával. És rohadtul nem érdemes kihagyni. Minőségi cucc. -
válasz
Döglött Róka #16901 üzenetére
a cinematik AAA cső-akció/tps-fps-játék igényemet melyik mai játék szolgálja ki?
a cső az lehet széles cső is, álá crysis pl, de NE openworld legyen, ez a kitétel#16904 Farkassacred
a rockstar 6 éve gyártott utoljára "tartalmat", ami dögunalom 50 óra volt(első 2 óra saját teszt és elmondások alapján)
6 játék az 6 esély arra, hogy kapjak jó sztorit, karaktereket. az PONT 6x annyi, mint 1db játék esetén, ami ha tetszik is, hatszor annyi ideig kell UGYAN AZT az univerzumot "élveznem" - nekem ez nem megy. 25 óra körül általában fészkelődni kezdek..... (de ha be is jön minden 10. 50 órás játék, az 500 óra invesztíció lenne vs. az 5x10 órások esetén befektetendő 50 helyett
)
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Döglött Róka #16905 üzenetére
Utolsó bekezdés.
-
Farkassacred
őstag
"70 dolcsiból lehet gyártani 50 óra minőségi tartalmat"
A Rockstar-nál működik a dolog nem kell félteni őket.
Az hogy egy évig játszol egy játékkal, vagy játszol hattal mit számít? Nálam a Zelda a kitűnő példa erre, ha valami jó nem lehet beleunni. Esetleg a türelmet lenne érdemes fejleszteni.. -
Bad Pritt
félisten
Hát nem tudom, mi a mobák iránt érzett közutálat lényege, én személy szerint azért nem mélyedtem el bennük sosem, mert pont azt vették ki egy RTS-ből, amiben erős voltam (makro) és arra épülnek, ami sosem ment (mikro).
RTS-eknél tudom, sőt, 2009-2017 között megéltem, hogy a StarCraft II egyszerre volt megmentő és hóhér a zsáner számára: hihetetlen népszerű volt, semmi sem tudott labdába rúgni mellette, de a Blizzard hagyta, hogy Korea diktálja a játék fejlődését és szépen lassan elvesztették a világ többi részét és ezeknek a játékosoknak nem volt igazán más alternatíva akkoriban.
Amit nagyon érdekes látni, hogy a Microsoft milyen okosan próbál új életet lehelni a zsánerbe kb. a Halo Wars 2 óta és nem is megy rosszul nekik. -
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #16899 üzenetére
Tudom hogy van egy közutálat gamer körökben a Mobákkal szemben, főleg hogy eléggé megtépázták az RTS-eket.
Én ezzel nem fogok itt harcolni!
Én ilyen is-is -ben vagyok, mert jó lenne a Moba, abszolút egy érdekes ág, viszont látom mit csinált a műfajjal és amúgy az évek alatt nem is jó felé mentek, vitték őket.Viszont az RTS-eket se nagyon tudták fejleszteni.
Ebbe mondjuk az is vastagon benne van, hogy konzolon nem jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asustor NAS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi hangfal építés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged