- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat!
Igen, a gyerekek nem itt élik az életüket szerencsére, mértékkel használják a konzolt egyelőre, de kikapcsolódásnak imádják, főleg, ha egymással kooperálva játszanak.
Nekem kimaradt ez a konzolvilág sajnos, 40 után csúsztam rá, nagyon élveztem eddig, de tartok egy kis szünetet, mert más elfoglaltságtól veszi el az időt és van más hobbim is.Tulajdonképpen megerősítettetek: én is azt érzem, kezdenek kijönni a "gyerekesebb" játékokból, ezért talán a Nintendo már nem fogja annyira lekötni őket. Viszont a LoU-ra, CoD-ra vagy Bloodbourne-ra még nem engedném rá őket, de bízom abban, hogy a PS5-nél is fogunk találni nekik most megfelelő játékokat + pikkpakk felnőnek, aztán 16-18 évesen majd választanak mást, ha lesz rá igény.
Nekem az XBox abszolút fehér folt, azt engedném el ezekből a legkönnyebben.
Köszi még egyszer, most akkor a PS5 a befutó (úgy tűnik).
-
válasz
#91823872 #18093 üzenetére
Nekem van PS5 és Switch is. Plusz kb 5 éves korom óta játszom mindennel. Szerintem 12-14 éves gyerekek kinövőben vannak a Switch-ből, tipikusan az a korszakuk jön amikor az nem lesz menő. Aztán majd lehet rájönnek pár évtized múlva, hogy amúgy k.rva jó a Nintendo, én is így tettem, 30. szülinapra vettem Switchet a PS5 mellé
Szóval részemről is +1 a PS5-re, más lenne a szitu ha csak 6-8 évesek lennének.
-
opr
nagyúr
válasz
#91823872 #18093 üzenetére
Erre a felhasználásra PS vagy Nintendo.
PS oldalon még mindenképp odaraknám az Astro játékokat meg a Sackboy-t a felsorolásba, tökéletesen passzolnak a szándékhoz, de felnőtteknek is (nagyon) élvezhetőek.Az, hogy PS5 vagy Nintendo, az meg egy jó kérdés. Nincs rá fix válasz szerintem. Jövőre nézve, ha hosszú távra veszed, inkább a PS-t mondanám, mert nem is olyan sokára 16-18 éves az a 12-14, akkor meg már azért jól jöhet, hogy vannak felnőttebb játékok is. Plusz a PS6, ha tartják az eddigi menetrendet, 2027-ben jön, de gyakorlatilag megjelenik szinte minden PS5-re is kb 2029-30-ig.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy PS4 Slim konzolom, amit 4 éve vásároltam és ezalatt játszottam valamennyi "Hits" játékkal, de ami fontosabb, a gyerekek is sokat jatszottak a nekik megfelelő játékokkal (pl. LEGO játékok, Rayman, It Takes Two, Rachet, Kena, stb.).
Idén felmerült az igény, hogy váltsunk és adódik a kérdés, hogy mire: maradjunk a ps vonalon (ps5) vagy próbáljuk ki az XBoxot/Nintendot? Az új konzollal már főleg a gyerekek jatszanának, én most szünetet tartok. Igen ám, de 1-2 ismertebb címen kívül semmit nem tudok ezekről a konzolokról. PS5: Rachet 2, LEGO Horizon, XBox: Forza, Nintendo: Super Mario, Zelda.
Melyiket ajánlanátok ps4 után? A gyerekek 12-14 között vannak, eddig főleg erőszakmentes játékokkal játszottak és a jövőre nézve is ez a terv.
Köszönöm előre is a válszokat!
-
Bad Pritt
félisten
De a fegyverfejlesztést nem is használod olyan gyakran, csak ha van elég pontod. A felszerelés és materia menü sokkal gyakrabban kell, akár minden csata előtt. Egyetlen nitpick ezzel kapcsolatban, hogy a materia lista nem fordul át, szóval mindig le kell görgetni az aljára, ha onnan kell valami, de amúgy tökéletes.
Eredeti FFVII számomra már játszhatatlan, egy nyűg az a játék szinte minden szempontból.
-
Zó
aktív tag
válasz
Bad Pritt #18089 üzenetére
Viszont a fegyverfejlesztés külön menüpont a felszerelésestő. Én mondjuk azt szeretem még benne, hogy nem csak az analóg kar benyomásával lehet sprintelni, mert nem a Square Enix rájött, hogy úgysem kontrollereladásból élnek
Kontraszt pedig van az eredeti FF7-hez képest is, abban a matériapakolgatás akkora rémálom, hogy egy százgombos 90-es évekbeli szimulátor felüdülés hozzá képest. PTSD-m van tőle, és szerintem a saját korában nézve isfelhasználóellenes volt. Ebből a szempontból nem hagyománytisztelő a Remake
Sajnos az irányításon túl abban is kézfogós lett, amiben nem kellett volna.
-
Bad Pritt
félisten
Sok játékban legtöbb dolog nem egyértelmű, hirtelen azt se tudod hogy és mit csinálj. Az mindenkinek meg van itt szerintem, hogy elindítva a játékot még fél órát kell nézni a mapot vagy a questeket, hogy merre tovább. Aztán sokszor nem is nagyon történik semmi.
Erre reflektálva: idejét se tudom, mikor játszottam olyan AAA játékkal, pláne RPG-vel, ami annyira könnyen kezelhető és egyértelmű lett volna, mint a FFVII Remake. Minden okosan ott van a menüben, ahol játékosként várnád, nem kell küzdeni az irányítással, nem tévedsz el a menüpontokban, használható és egyértelmű a térkép és minél fontosabb valami annál kevesebb gombnyomással érhető el. Starfield, HZD Remastered és Stalker 2 után különösen látványos a különbség.
Tök egyszerű példa: HZD-ben egy menüben cserélgeted a fegyvereket és ruhákat és egy tök másikba át kell lépkedni, hogy cserélgesd a buffjaikat. Ezzel szemben FFVII-ben egy menüben ott a felszerelés és materia, mert a derék japán kollégák józan paraszti ésszel belegondoltak, hogy valszeg ha fegyvert cserélsz akkor a képességeit is át akarod nézni és ez az átgondoltság a játék minden szegletére igaz. Abszolút masterclass, egyszerűen simogatja az ember lelkét, annyira intuitív. -
_drk
addikt
A Nintendonak a család/gyerek barátsága alapból siker kategória. Itt nincs vér, erőszak is máshogy van ábrázolva.
Átitatja az egészet a happy-ség.
Emellett egyszerű, könnyen fogyasztható szórakozást biztosít. Remek nosztalgia faktor is van már benne.Ezzel szemben meg játszhatunk Silent Hill2-t, vagy Stalker 2, ami a teljes pusztulat!
ezt a gyereknek nem veszed meg, egy kemény nap után elolvasva pár hírt lehet nem ez kell az embereknek.
Sok játékban legtöbb dolog nem egyértelmű, hirtelen azt se tudod hogy és mit csinálj. Az mindenkinek meg van itt szerintem, hogy elindítva a játékot még fél órát kell nézni a mapot vagy a questeket, hogy merre tovább. Aztán sokszor nem is nagyon történik semmi.
De ezért is rohadt népszerű a FIFA vagy a COD. "Nem kell gondolkozni", X-X-X és már bent is vagy és csapatod amit kell. -
ldave
félisten
-
.LnB
titán
Kicsit továbbgondoltátok azt a kommentemet. Én csak a Wii U-n lepődtem meg. Egy szóval sem írtam, hogy a Nintendo ne lett volna az mellett sikeres, vagy ilyesmi.
-
Zó
aktív tag
Nagyot megy a Switch, de érdemes azt nézni, hogy a DS és a Wii gyakorlatilag egyszerre volt a piacon, vagyis még több szoftver és hardver ment el akkoriban, és akkor is volt tudtommal haszon az utóbbin is. Persze akkor még nem volt előfizetés, mint plusz sáp. Ha pedig a korabeli játékpiachoz arányítunk, akkor a NES számai egyenesen brutálisak.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #18073 üzenetére
Az a Wii U ekkora bukta volt?!
Az a konzol teljesen kimaradt nekem. Szerintem még csak nem is láttam egyet sem élőben sem. Azt hallottam, hogy nem jött be nekik. De így számokkal alátámasztva elég kitűnő.
A Switch meg elképesztő. 7 éve tarol egy Nokia 3310-es hw-vel. -
hombre[EU]
veterán
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni!
Xbox Series S-t vagy PS5-öt érdemes venni így 2024 végén?
Próbáltam megnézni a felhozatalt, ps plus és game pass előfizetések, tartalmai, áraik stb...de mióta variáltak rajtuk, azóta olyan érthetetlen számomra.
Melyiknek jobb az előfizetéses felhozatala? Nagyjából nekem ez lenne a fontos döntésnél. Volt xbox one s-em is,ps 4 is volt... szóval nem húz egyik fele sem a szívem. Amelyiknek jobb az előfizetéses felhozatala azt választanám, mivel 90%-ban a ps plusos és a game passos játékokkal játszottam. -
Döglött Róka
veterán
válasz
hombre[EU] #18062 üzenetére
A gears meg a yakuza kilog a sorbol. A tobbivel egyet ertek.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Döglött Róka #18057 üzenetére
szerintem ez nem sony,hanem a big budget AAA gaming 2010-es évek óta. ezeknek a játékoknak a fele nagyon hasonló, többi pedig ugyanez csak belsō nézet
tomb raider sony template, rocksteady batman sony template, assassins creed sony template, alan wake,yakuzák, starwarsok, hogwarts, gears of war,hellblade,plague tale, callisto...hol a vége?
ezen kívül vannak a multi-social-meta cuccok (még azok között is van sony template, pl. division vagy többi openworld coop), szökōévente egy középszerū stratégia és sport-verseny játékok. az egész AAA egy template. egykét kis stúdió (AA),amelyeket még nem zártak be, hoz valami újat, de indie nélkül nem sok minden történik.
a Sony azért csinálja, mert erre lehet a brandet felhúzni.
a TakeTwo sem az Xcomot vagy a Kerbalt rakja a kirakatba,hanem a GTA-t meg a kosárlabdát...ezek miatt és ezekbōl él a cég -
Zó
aktív tag
Nekem a PS1-2-3-hoz képest csalódás, ami ott van. Igen, éppen ezért. És valami autós dolog is lehetne ott a GT-n kívül, valóban. Persze most más a piac, amúgy is szokás a fősodratban, hogy minden legyen részben nyílt, sztorifókuszú és RPG-elemes, tehát általában az iparnak is szólhat a kritika, de kiadóként sem a Sony a legváltozatosabb.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #18057 üzenetére
Ha te úgy mondod, hogy doboz, akkor az, Sony template
-
_drk
addikt
válasz
Wesder #18051 üzenetére
Lehetne diverzebb, de nem annak mondani is hülyeség.
Attól hogy mindegyikre rá lehet mondani hogy cinematic, azért elég nagy különbségek vannak a játékot között.
Csak az évben egy Modern JRPG, hack&slash akció bögyösen, szamurajos openworld, meg egy platformer.
Most az a baj, hogy nem autós vagy RTS?Ennyi erővel a Nintendo is csak ugyan azt csinálja.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #18050 üzenetére
Annak ami, játék stílusokat nézve nem elég diverz a Sony, azt mondani, hogy egy template alapján készül, mert a legtöbb játékuk TPS, nevetséges.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #18045 üzenetére
Ezeknek nem is állítottam az ellentetjét, azt mondtam, hogy Sony template-nek nevezni hülyeség.
-
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #18047 üzenetére
Ha idei évet nézzük akkor az összes konzol eláshajta magát szégyenében.. de ez látszik is a Goty jelölteken is..
Kék és zöld vonalon is csak egyetlen új játék, a többi remake vagy remaster.. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Döglött Róka #18045 üzenetére
ha az idei évet nézzük akkor még az EA-nek is változatosabb
volt egy astrobot, a többit összevásárolták. -
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #18042 üzenetére
Nahmost a portal emlekeim szerint nativban semmit nem futtat jelenleg
-
raveinT
tag
válasz
hombre[EU] #18034 üzenetére
Ha tetszik, az 1. részt is érdemes végigvinni. Gameplaybe hozott sok újítást a 2, de helyszinekben, karakterekben és történetben az 1 az etalon. Viszont úgy rémlik valamivel nehezebb is volt, a 2. Részben egyedül az utolsó két boss, ami megizzasztott (igaz, az utolso előtti az nagyon), míg az első rész konzisztensen hozott nehéz boss fightokat.
-
_drk
addikt
Ez a cloud gaming olyan mint a VR, egyszer biztos itt lesz, meg jó is lesz! Csak kitudja, hogy mikor.
Amúgy tegnap este pont hallgattam a Microsoft ejszakákat.
[link] GameStarnál Chekpoint podcast.Ugyan erről vitáztak mint mi itt szoktunk.
Jo-e a az MS taktika, exkluzív de nem exkluzív, de amúgy az mert PS-re még jelent meg csak 1-2.
Ekkor ez a cloud is ott lesz majd, már ott vannak a TV-ken az appok, csak hát semmi hivatalos adat nincs hogy ezeket mennyien használják... -
pzstm
titán
válasz
Farkassacred #18025 üzenetére
Sonynal is most az van, hogy 70-80 ezerert veszek egy handheldet, elofizetek egy honapra es nincs szuksegem ps5-re……
amugy ebben az a vicces hogy ezert rengetegen tapsikolnak, nem is olyan reg meg teljesen mas reakcio volt ugyanerre
nyilvan az irany ez lesz, lehet szeretni vagy nem, de elkerulni nemigen
-
hombre[EU]
veterán
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #18034 üzenetére
Az olyan amilyen egy rendkívül pontos leírása a Blasphemousnak.
Nézz majd rá esetleg a The Last Faith c. metroidvaniára utána, nem 100%, hogy tetszeni fog, ha ez tetszett, de nagy esély van rá.
-
hombre[EU]
veterán
most tolom Switchen a Blasphemous2-t, egy nagyon jó side-scrollos metroidvania darksoulsos hangulattal, de a játék nem szivat annyira (egyelōre
7-8ó alatt), nem kell tōle félni. a platformer része is rendben van, de engem fōleg a hangulata szippantott be,ami...olyan,amilyen
most Switchen,Xboxon és GoG-on is féláron megy az alapjáték,ami 15-20ó + most októberben jött hozzá egy 5-6órás fizetōs DLC (Mea Culpa) -
l.skywalker
titán
Én nem értek azzal egyet, hogy a Game Pass-ban megjelenő játékok "rosszak", ahogy azzal sem, hogy a Sony játékai ugyanolyanok és egy kaptafára készülnek. Mindenkit arra tudok biztatni, hogy lehetőségeihez mérhetően próbáljon ki minél több játékot. Én rengeteg játékkal nem játszottam volna és nem fedeztem volna fel őket, ha nincs a Game Pass ill. ha a Sony nem nyit a PC felé. Ennek a hobbinak csak egy célja van, hogy jót szórakozzunk és, hogy ki tudjunk kapcsolódni, hogy a való világból ki tudjunk néha szakadni egy picit. Ahelyett, hogy az átélt élményekről mesélnénk egymásnak, megpróbáljuk meggyőzni egymást arról, hogy valójában miért volt a másiknak szar, hogy játszott egy játékkal, anélkül, hogy azzal játszottunk volna, és ami még rosszabb, hogy a véleményünket arra alapozzuk, amit másoktól hallunk az internet végtelen szartengerében. Játsszatok és meséljétek el! A közhelyek puffogtatására pedig tudom ajánlani ezen a fórumon az összes többi topikot. Azokban egész nap az megy. Legalább itt ne...
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Döglött Róka #18024 üzenetére
Tény és való, köszönöm a pontosítást!
Valójában inkább egy év, mert a felvásárlás idején a játék 2021-es büdzséje már allokálva volt a ZeniMaxnél. 2022-ben mondhatta volna a MS hogy ne pénzeljék tovább, ha nem látott volna fantáziát benne. Feltehetőleg megígérte a Tango hogy egy éven belül elkészül, és úgy is lett. Akkor már 5 éve dolgoztak rajta.
-
l.skywalker
titán
válasz
Farkassacred #18022 üzenetére
Van olyan játék ami a konzolok közül csak Xboxon érthető el?
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #18025 üzenetére
Hi-Fi már rég megjelent.
Ja, a Microsoft teljes multiplatform stratégiát folytat, ettől még egy 3rdparty timed játék miatt ne veregessük őket hátba.
Hiába erőltetik a Cloudot, az a teljes piac elhanyagolható százaléka, nem lesz belőle soha annyi pénz hogy az excel matek kiadja zöldre.
Szerintem azzal elég egyediek hogy nem korlátozzák a usert hogy ő hol és hogyan szeretne a játékaikkal játszani.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #18024 üzenetére
Wesderrel döntsétek el, hogy számít-e 2 év vagy sem, mert mind a Hi-fi Rush mind a Redfall 2023-ban jelent meg, durván ugyan annyi ideig fejlesztették mind a kettőt az MS alatt.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #18023 üzenetére
Engedjük már el ezt a Sony template-et, attól, hogy tps-ek és a sztori mesélésre épülnek, még nem lesznek egy kaptafa. így alakult a dolog, hogy ebben érzik magát jól a legtöbb studió, cserébe egy egész jó minőséget hoznak. Más kiadóknál is meglehet ilyen zsáner preferenciát határozni, nincs azzal semmi baj, amíg hoznak egy minőséget. Jók azok a ip-k, de miért térjenek vissza hozzájuk amikor a mostaniak sikeresebbek, inkább új címek jöjjenek és (ha lehet) ne fps irányba lépjenek el.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Wesder #18023 üzenetére
A Hifi is jön ps-re, tehát manapság már mondhatni csak ilyen timed ex. címekről beszélhetünk. Egyébként a gamepass-ra most bf alkalmával megnéztem volna egy akciót, érdekes hogy semmit se kapott.. ez nem túl jó jel. Ha nem viselkedik úgy mint a Sony, legalább próbálna egyedivé válni mint pl. a Nintendo. És ha mindent a felhő alapú játékba fektetnek bele a jövőben, akkor az könnyen a konzol végét is jelentheti sajnos..
-
Wesder
titán
válasz
Farkassacred #18022 üzenetére
"Az összes többi cím erősen megosztó lett, amikből sose lett Cyberpunk féle eset csoda eset, hogy egy játszhatatlan szarból, valami egészen különlegest kupáltak ki."
Sea of Thieves megoldotta. 6+ éve menetel előre, mást nem nagyon kellett helyretenni.
Redfall-t nem veszem ide, mert azt még a Zenimax eröltette a felvásárlás elött.
Mi van még? Infinite...
Multija állítólag egész jó. Az látszik hogy az itt elkövetett hibákat igyekeznek helyretenni a következő Halora. Rengeteg átszervezés a stúdión belül, motorcsere, stb.Vannak ott jó játékok, csak úgy "nehéz" hogy azt várják el Sonyként viselkedjen a Microsoft. Miért várjuk el tőlük, hogy ugyanazt csinálják mint a Sony? Meg úgy nehéz is jót csinálni hogy az a mérce amit a Sony csinál, és ha ettől eltérnek, akkor az már szar.
Nekik is csak a Sony template megy, nem véletlen nincs egy csomó régi IP-juk ùjraélesztve,(Resistance, Killzone, Jak&Daxter, stb) ha meg a megszokotton kívül próbálnak helyezkedni, abból Concord lesz, meg 3-4 év felesleges munkával töltött projectek.
Szerk.
A Stalkerhez annyi közük van, hogy lefogták egy rövid időre. -
Farkassacred
őstag
válasz
l.skywalker #18021 üzenetére
"Xbox konzol exkluzív játékkal" Nekem is van ilyen konzolom és szeretem is, de na.. Ez azért magas ló.. A Stalkeren kívül az itt említett játékok közül egyedül a Hi-fi Rush lett elismerve a gamer közösség által. Az összes többi cím erősen megosztó lett, amikből sose lett Cyberpunk féle eset csoda eset, hogy egy játszhatatlan szarból, valami egészen különlegest kupáltak ki. A Stalkerből még lehet ugyanez.
A többi címre egész egyszerűen 10 év múlva már senki se fog emlékezni sajnos..
Pedig jó kis konzol, én szurkolok nekik. Mert ez a monopol helyzet borzalmas a Sony-ra nézve.. ezzel a piaci légkörrel egyedül a Nintendo tudna mit kezdeni -
KKaresz45
senior tag
válasz
l.skywalker #18018 üzenetére
Én most nem mondtam semmit a minőségről, ártatlan vagyok! Rókának válaszoltam mert visszakérdezett a Hi-Fi Rushról. Aztán meg Wesdernek.
-
_drk
addikt
válasz
l.skywalker #18011 üzenetére
A Stalker nagyon kult játék. Elég itt benézni a topikba, meg vannak nagyobb modoknak is külön közöségekkel és még annak is van topikja itt.
Marketing is szépen volt vele mindig is. Egyik legjobban hype-olt Xbox cím 4 éve.
Most meg az hogy szarul fut, az lett volna meglepő ha jó lett volna egyből. -
KKaresz45
senior tag
válasz
l.skywalker #18016 üzenetére
Gamepassom nincs, de amúgy Xboxom (Series X) van. A Forza Horizon 4-gyel szerettem autózni egy időben, illetve azt már írtam hogy a Vampire Survivorsra voltam rákattanva amikor megjelent. Akkor húztam be egy hónap GP-t amikor a Persona 3 DLC volt perk-ben, amiatt azóta is hálás vagyok Wesdernek hogy felhívta rá a figyelmemet, bár a játék még a backlogban van. Úgyhogy végülis én sem jártam rosszul velük. Legutóbb a Persona 5 Royalt játszottam végig Xboxon. A vanilla már lement PS-en, de a Royalt úgyis meg kellett venni újra, akkor már inkább ide húztam be.
De egyébként inkább a régebbi, már retró játékok miatt van értéke az Xboxnak számomra pl. Lost Odyssey csak ezen a platformon van.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Döglött Róka #18012 üzenetére
2017-óta dolgoztak a Hi-Fi Rushon, 2021 márciusban vette meg a MS a ZeniMaxet, 2023 januárban a bejelentés után élesedett a store-ban a játék. 80-90%-ban készen volt az akvizició idején. Nagy kegyesen nem lőtték le a projektet, és nem ment a kukába a majdnem kész játék (pedig az sem lett volna meglepő tőlük).
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #18008 üzenetére
Nyilván itt nem hétköznapi dolgok játszanak közre abban, hogy miért támogatják sokan ezt a csapatot. Szerintem ez ebben a helyzetben érthető.
-
Zó
aktív tag
válasz
Nem csak az indie-k szenvednek (és közülük sem mindenki), a Ubi részvényei sem festenek jól, és az EA-n belül a BioWare is régen produkált diadalmenetet, az MS-t is éppen a bukások miatt ekézik, de még a Sony platformerei sem éppen blockbustetek.
Amennyi játék mennyiségileg megjelenik, nyilván nehéz rácuppani n+1000. indie-kre, ha nem a tematikus oldalak túrása a hobbid.
Személy szerint évek óta nem vettem AAA játékot frissen, legfeljebb portot.
-
Wesder
titán
válasz
Nem hiszem a usert kellene hibáztatni kialakult helyzetért.
Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné.
-
hombre[EU]
veterán
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl hit the one million sold milestone less than 48 hours after launching across PC and Xbox Series X and S. On Steam, it has a peak concurrent player count of 117,928, putting it among the most-played games on Valve's platform
miközben The state of the indie games industry in 2024
az indie-k szenvednek,áron alul adják, láthatatlanok,kiszolgáltatottak...addig a birkák egy (újabb) használhatatlan software-t támogatnak, vagy a 74. codot/fifát, vagy valami early access social baromságba verik a pénzt/órákat. good job gamerz 👍 -
Tudna valaki ajánlani valami normális kontrollert, amit több konzollal is tudnék használni?
A következő cuccaim vannak: PS3, PS4, PS5, Switch, illetve tervben van egy SteamDeck.
A DualSense-et szeretem, szóval a PS5-höz való csatlakozás annyira nem is lényeges, de a Switch Joyconoktól sajnos kiver a víz. Erősen gondolkozok egy Switch Pro kontrolleren, de akkor már lehet inkább olyat vennék, amit a PS3-hoz is tudnék használni. A PS4-em ugyan már ritkán van használva, de amikor előveszem, akkor mindig driftel valamelyik kontroller, úgyhogy jó lenne, ha ahhoz is tudnék csatlakozni. Azért írom így, mert tudom, hogy a PS-ek kontrollerei valamilyen nagyon fura logika alapján működnek. Talán a DualSense működik a PS3-mal, de a 4-gyel nem?Szóval, van valakinek valamilyen univerzális, lehetőleg hall-effektes bevált eszköze?
-
Moby
veterán
válasz
Döglött Róka #17994 üzenetére
Nekem sincs, de azé nagyritkán beleolvasok. Néha szórakoztat
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN