- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
Dluinet
üzenetére
Ez rendben is van nem ezzel van bajom..
Hanem lejárt már február végén és fizetem az 5700at... Erre most hívnak 5 hónap után, hogy lejárt a hűség és betesznek a mostani 7800as határozatlanba...
Na most ha lejárt a határozott és határozatlan lett akkor benne van a jogszabályban, hogy hátrányosan nem érintheti az előfizetőt a határozatlanra váltás...
5 hónapig nem is ért mondjuk csak most akarnak szórakozni... És ezt nem értem mi alapján tennének be 7800as határozatlanba mivel eleve határozatlanba vagyok..Ha azzal hivtak volna fel, hogy megcsúsztunk az értesítésel, a szerződése határozatlanra váltott február végén és most 5700al folytatódik semmi bajom nem lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (290) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Eladó SEASONIC Prime TX-1000 tápegység
- Új bontatlan Garmin Fenix 7S Pro 2év garancia
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest