Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
Én sem kaptam még számlát.
Tegnap járt le a hűségem, és eddig nem értesítettek háromszor a határozott idejű szerződés lejáratáról. Az előző két számlán volt csak értesítés.
Feltételezem, hogy az ehavi számlán lesz majd, ami vissza van dátumozva az elérhetőségéhez képest. De ezt ugyebár ma, 19-én még nem kaptam meg, hiába lesz mondjuk 16-i a számla keltezése.
Ez a cég nagyon rugalmasan kezeli a rá vonatkozó előírásokat.
Pedig pont az lenne az egyik nagy előnye az előfizetők szempontjából, hogy nem trükközhet akármivel mint egy flotta, hanem a szolgáltatókra vonatkozó védelmek és biztosítékok érvényesek az előfizetőkre.2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről
Az előfizetői szerződés megszűnése
134. § (14) A határozott idő elteltét megelőző 90 napban a szolgáltató három alkalommal az Elnök rendeletében meghatározott tartalommal köteles az előfizetőt egyértelműen tartós adathordozó útján tájékoztatni a határozott idejű szerződés határozatlan időtartamúvá átalakulásáról. A tájékoztatásnak ki kell terjednie a szerződés megszüntetésének lehetséges módjaira, a szolgáltatás tekintetében legkedvezőbb díjszabásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest