- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubbconfig
aktív tag
válasz
Dluinet
üzenetére
Akkor a közeledben lévő torony terhelt. Nekem is volt átmenetileg korlátlan Yettel-es mobilnetem 4G routerrel otthonra, míg be nem kötöttem az optikát, de az átlag 40-50Mbps elég volt arra, amire nekünk kellett (kb 4-5 eszköz a routeren). A torony a házunktól bőven messzebb van, mint 300m (Dunakanyar, agglomeráció)
Ha valaki váltani akar, tesztelje le egy feltöltős kártyával és nézze meg, hogy nála mennyire használható. Sajnos Telekomra is tudok ellenpéldát, muternak akadozásmentes GSM kapcsolat leginkább ablak közelében van, a lakás közepén kb. esélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iKing.hu Honor 200 Pro 512GB Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest