Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Én ott kötöttem a Netfone szerződésem, ahogy láttam ott van a telefonos ügyfélszolgálat is
-
mihaczitomi
tag
A Pettel szolgáltatását a Netfone Telecom Kft. nyújtja.
Szerződéskötéssel vagy a szolgáltatással kapcsolatos egyéb ügyekben keress minket bizalommal!1119 Budapest, Mohai út 38, M38 Irodaház 1250,
+36 1 878-1800
ugyfelszolgalat@netfone.hu
https://www.netfone.hu/ -
sfefe
addikt
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Van ilyen, hogy támogasd a rockzenét blablabla ...jajj neee
-
mihaczitomi
tag
Elindult Magyarország legállatibb mobilszolgáltatója, a Pettel!
Kattints a www.pettel.hu-ra és válaszd a számodra legkedvezőbb csomagunkat, piacvezető áron!
És mi a legjobb a Pettel-ben?
Mobil előfizetésed havidíjából plusz költségek nélkül, automatikusan támogathatod az általad kiválasztott menhelyet minden hónapban!
Segítsünk együtt, mert minden forint életét menthet!
További részletekért kattints a www.pettel.hu-ra, vagy hívd a 1250-et!
www.pettel.hu -
E300TD
tag
Roaming.
Szlovákiában egy kicsit jobb a helyzet, mint Londonban. Kb. olyan sebeséggel, mint itthon.
Egy furcsaság volt, hiába szűnt meg a lefedettség, nem kapcsolt automatikusan másik szolgáltatóra (és sms-se jött, hogy üdvözöljük Szlovákiában, bla-bla), amíg nem nyomkodtam a repülő üzemmódot. Hazafelé simán váltott vissza Orange-ról . -
4Grider
félisten
Az alap probléma az, hogy míg a hanghívások másik szolgáltatónál történő végződtetési díja hatóság által maximalizált, addig az sms esetén minden szolgáltató maga határozza meg ennek díját, mert a hatóság ezt nem maximalizálta. Így az az abszurd helyzet áll fenn, hogy kb. 10 perc hívás végződtetésének díja annyi, mint egyetlen egy db sms-é. Így pedig a szolgáltatók nem érdekeltek abban, hogy a rendszerük felé ingyenes kapcsolódási lehetőségeket biztosítsanak. Így a FB, Google és a többiek felől igyekeznek a kiskapukat lezárni, így ezek rákényszerülnek olyan sms szolgáltatásokat használni, amik csak hálózaton belül működnek. Itt viszont fontos a címzett szolgáltatójának pontos meghatározása, amit automatizáltan nem biztos, hogy meg tudnak oldani.
-
válasz
bodeesz
üzenetére
Ez esetben nem hiszem, hogy az üsz. tud majd mit kezdeni a problémával, mert ahogy 4Grider is írja, ez az SMS küldő progi hibája, hogy nincs rendesen bekonfigurálva a netfone-ra.
De az én példámból az is látszik, hogy a két legrégebbi szolgáltató között hordozott számok esetén is elakadhat az SMS.
Gondolom, hogy hasonló okból kifolyólag.Véleményem szerint, amikor bevezették a számhordozás lehetőségét, el kellett volna törölni a hálózaton kívüli és belüli kommunikáció ára közti eltérést. Akkor nem lenne ezzel gond.
-
4Grider
félisten
válasz
bodeesz
üzenetére
A bankok nagy része olyan sms gateway-eket használ, amikben csak egy adott szolgáltatóhoz tartozó számokra lehet sms-t küldeni, ez ui. jelentősen olcsósítja a nagy tömegű küldést. A szolgáltatódat a te beállításaid (egy csomó helyen meg kell adni, hogy a számod melyik szolgáltatóhoz tartozik), vagy elõhívó szám alapján döntik el. Ha rossz a döntés, akkor jellemzően a csak hálózaton belül működő sim-ek nem tudják az sms-t elküldeni. Persze ez a logból kiderül és idővel javítják. Nagy esély van rá, hogy mások is használják ezt az eljárást, mivel hálózaton belül nagyságrenddel olcsóbb az sms küldés, mint kívül, a magas sms végződtetési díjak miatt.
-
bodeesz
tag
Sziasztok. Valaki esetleg találkozott már azzal a jelenséggel hogy valahonnan (esetemben a google 2FA) sms nem érkezett/érkezik meg? Sima (valódi)vodás számra azonnal megérkezett, úgyhogy tippre nem a google oldalárol van bibi. Valami ötlet?
-
4Grider
félisten
A Bükkben (is) olyan domborzati viszonyok vannak, hogy B20-as elégséges lefedettséghez olyan helyeken kellene átjátszókat létrehozni, ahol soha nem térülnének meg. Ezért a szolgáltatók elég gyakran elengednek ilyen helyeken lakott településeket, ha tudják, hogy másik (esetleg két) szolgáltató már ott van.
Mondjuk ott (Bükk) a Telekomnak kellene B20-on ellátni a két T előfizetőit, de ezek szerint a B20 cellája elment nyaralni. -
Kiváncsi lennék, hogy a szolgáltatók mi alapján helyezik el a tornyokat.
Meg voltam lepődve, hogy a néhány héttel ezelötti bükki kiránduláson a busz megállóban csak a Vodának volt 4G-je (B20), kicsit arrébb csak a Telekomnak (B1), A Yetinek egyik helyen sem (B+), pedig ritkán, de lakott terület volt.
Viszont bent az erdőben, ahol senki nem lakik, ott bezzeg teljesen használható 4G-je volt mindháromnak (B20 mindegyiknek).

-
4Grider
félisten
Nyilván nincs olyan mobilszolgáltató, akinek nincs ebben az országban sok tucat olyan helyszíne, ahol fehér foltot szolgáltat. Az már ritkább, hogy mind a három szolgáltató adott helyen fehér foltos (bár középhegységeinkben nem annyira). Aki szolgáltatót vált, az előtte mindig mérje fel az új szolgáltatót egy feltöltőkártyás simmel azokon a helyeken, ahol gyakran előfordul (lakás, munkahely, nyaraló, stb.) És nyilván afelé váltani a legneccesebb, akinek a legkevesebb átjátszója van (voda).
-
válasz
4Grider
üzenetére
Ahogy a többi sem.
Haveromnál a Yeti belassult a 3G lekapcsolás óta (hónapokkal ezelött), és azóta is csak a standard bullshit-et nyomja a szolgáltató.
Ő valami voda flottára váltott, ami nála sokkal jobb.
Persze tudom, hogy a voda több gyengén lefedett folttal rendelkezik, ezt magam is tapasztalom. -
Tulipa
csendes tag
Szia MadMancs!
Ha valakinek lejár a hűsége, akkor utána marad a havidíj ára, vagy annyi lesz mint hűségidő nélkül? A tesóm gondolkodik, hogy netfonos lenne de ezen a kérdésen elakadt.Köszi előre is! -
törölt tag
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy Rockmobil esetén vajon miért Netfone-t ír ki hálózatként?
Illetve találkoztatok már olyannal, hogy az ügyfélkapuban található hordozott szám mellett van egy 70-es szám is?Megkérdeztem ezt már tőlük Messengeren, de csak az a válasz jött hogy nem fogja kiírni, hogy Rockmobil. Ráadásul a megszólítás hiánya (kicsit flegma válasz) is furcsa nekem a Telekom és a Yettel után. Oké, hogy "fapados" szolgáltató, de én is normálisan szoktam válaszolni, ha feltesznek egy kérdést, de ez csak az én véleményem.
Köszönöm! -
Újpesten valamit fejlesztettek, mert nekem már beltéren is sokszor van B3, az utcán meg mindig.
Egyszer már láttam B28-at is, de ott nem volt időm mérni.Ez a ház tövében ma reggeli mérés.
Pár nappal ezelöttig a voda háló 15/3 átlagot hozott itt nálam.
A korábbi APN beállításokra visszatérve, azóta nem íródott vissza vodára, pedig volt sok variálás; reboot, repülő mód, adatforgalom ki/be, adatsim váltás ide-oda sokszor, 4G/5G preferencia változtatás, a két sim megcserélése, és az APN végif netfone-os maradt. Tehát továbbra is rejtély, hogy mitől változik néha vodásra.
-
válasz
PixAlan
üzenetére
Engem is érdekelne a válasz erre, mert még a kezdetek óta nem találtam választ arra, hogy a netfone felhasználóknak lehet-e roaming téren más tapasztalatuk, mint a vodásoknak.

Ezek szerint lehet.
Esetleg más készülékben próbáltad?
Nem lehet, hogy esetleg olyan frekin van arrafelé a 4G, amit a telód nem tud?(az én telefonom pl. nem hajlandó 700MHz-en működni, pedig papíron tudja)
-
PixAlan
aktív tag
Sziasztok, csehországban voda cz hálózaton csak EDGE-es internetet kaptam végig(amin max a push notik jöttek meg), vodás ismerőseim ugyanezen a hálózaton kapták rendesen a 4G-t, ilyenkor lehet tenni valamit vagy csak fogadjam el, hogy hiába van elvileg roaming keretem, nem fogom tudni használni?
Trivi dolgokat próbáltam: ki-bekapcs, internet ki-be, apn rendesen be volt állítva az ajánlottak szerint(bár kínomban már a vodás apn-t is próbáltam), próbáltam manuálisan kint hálózatot váltani(T, O2), de egyik se működött egyáltalán.
Szlovákiában a T hálózatán működött rendesen a net.
Első tapasztalataim a netfone ügyfélszolgálatával elég gyászosak, a telefonos 10+ percig nem vette fel, whatsappon pár üzenet után nem méltattak válaszra, messengeren pár üzenet után mondták, hogy hívjam a telefonos ügyfélszolgálatot(amit ugye nem vettek fel korábban, amit jeleztem is nekik).
-
Tiédetis
senior tag
válasz
mihaczitomi
üzenetére
évente 2x keresnek meg, hogy ajánlanának nekem valami jót, már előre élvezem, mert én hagyom az ilyen ferráripótlós emberkéket szenvdeni, kombinálnak jobbra-balra, még magentát is számol és minden esetben kijön, hogy kb. 40%-al kéne többet fizetnem. A végén megkérdem tőlük: ha jobbat nem tudnak, ön elfogadná ezt? háátt, nem. köszi
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Ma 20-tol 24-ig van a kártya aktiválásom. A problémám az lenne hogyha az APN-nél a netfone van beállítva úgy ahogyan azt az útmutatò is jelzi, akkor nincs mobil netem. Ha a vodafone van beállítva akkor viszont van.
Mi lehet a probléma ?
-
zoleeno1
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Senkit, gondolom valami telefosos üzletkötő, itt próbál meg téríteni, sikertelenül
Nemrégen, amikor én is otthagytam őket, a diszpécsernek mondtam maradok, ha ennyiért tud adni ilyet, mint amit a netfone ad. Mondta nem tud, mondtam viszlát
Nyilván nem nagy érvágás nekik szerény személyem, de sok kicsi, sokra megy. -
Tiédetis
senior tag
Sajnos benne van a pakliban, én több évet viaskodtam telenorral, vodával, mára voda már jó, yettel meg szoszo
cseszegetni kell őket folyamatosan
-
8
senior tag
Hát, én személy szerint pont lesz™rom hogy mi a legtisztább mérési eredmény, meg hogy hajnali 3-kor milyen a mobilnet
ha hozna egy stabil 10+ Mbitet ahol és amikor nekem kell, azzal már elégedett lennék, máskor felőlem a tornyokat is lekapcsolhatják, meg hogy 10Mbit vagy 1000Mbit éppen a speedtest, az pont nem érdekel-ne ha jó lenne
-
8
senior tag
Most/ma tűrhető
Az idegesítő benne, hogy rettentő hullámzó, egyik pillanatban ok, másikban már akadozni kezd valami és ha ilyenkor rámérek, kijön egy 1-2Mbit körüli érték, aztán pár perc múlva megint "jó" (vagyis a jó túlzás, de használható) - pedig közben hozzá sem nyúlok a telefonhoz, tizedmilliméteres pontossággal ugyanabban a helyzetben pihen a töltőn az asztalon
9. ker -
VGNGR
senior tag
válasz
üzenetére
Fantasztikus ember vagy, hogy felhívtad eme remek lehetőségre a topik látogatók figyelmét. Nagyon szépen köszönöm minden kedves netfone-os társam nevében. Ha úgy döntök, hogy telekomra váltok mindenképpen imáimba foglalom majd a nicknevedet, hogy ilyen szuper tanácsot adtál és azt is köszi, hogy mindig van mit olvasni ebben a topikban!
Köszi mégegyszer!
-
Tiédetis
senior tag
válasz
üzenetére
Ezzel kellett volna kezdened. Nem idejönni és szidni a konkurenciát és megpróbálni elszipkázni az ügyfeleket, nyiss magadnak erre önálló topicot.
Van egy intézmény, ahova 5 év is kevés volt, hogy olyan eszközöket telepítsenek, amit kértünk. A wandájuk meg maga a parókatépegetőszarság. -
törölt tag
És akkor itt le is zárom a témát. Mindenki el tudja dönteni mi és mire kell neki, felnőttek vagyunk. Én a Telekomot tartom a leginnovatívabb és legkorrektebb szolgáltatónak, az árak is rendben vannak, de senkit nem akarok rábeszélni semmire.
-
qltsar
veterán
Ugyanez volt nalam, erdemes ranezni. Telefonvaltas utan - mivel mukodott - eszembe sem jutott valtoztatni manualisan az APN-t.
Bar "macera", de ennyi kenyelmetlenseg ugy gondolom, hogy belefer a kedvezo arert.
...es ezt ugy mondom, hogy valoszinuleg par het mulva inditom a Bekeltetotestuletes eljarast csaladtagommal tortent Netfone-os kesedelmes szamhordozas miatt, szoval nem hibatlan az egesz
. -
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Nem az 1 előfizetés.
Nekem 3 külön előfizetésre van szükségem 3 különböző hívószámmal. Mivel ha engem keresnek ne asszonynál csörögjön és fordítva. Illetve privát és üzleti számom se jó ha egy.Ha nekem ezt megoldod Telekomnál 20000Ft alatt, leborulok előtted. Ha nem, akkor jobb ha befejezed:
2 db Korlátlan beszéd és 50Gb net,
1db Korlatlan beszéd és 4Gn net.
1db minimum 1000/300mbps sebességű optikai internet.
1db DVB-C technológiájú 121 csatornával rendelkező TV szolgáltatás.
1db vezetékes telefonKöszönöm.
-
törölt tag
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Van, de a 3 mobil előfizetésem + FTTH gigabites net + TV + vezetékes telefon együtt pont annyi mint neked az 1 előfizetésed.
Melyikünk is jár jobban?
-
-
törölt tag
-
MadMancs
veterán
válasz
üzenetére
Manapság elég kevés az kétkezi munkás ember (Magyarországon) aki ki tud feleslegesen adni havi 16000Ft-ot adni ami évente már 192000Ft.
De egyszerűen nincs is rá igény (Nem sok van olyan mint Te). Otthon legtöbbször van vezetékes net, útközben meg..
Akinek meg sok a felesleges pénze, vagy nincs vezetékes alternatíva, keres máshol valóban. De egy, szolgáltató nem arra fog alapozni, hanem arra amire igény van.
Meg fogsz lepődni, de a 100perc 20Gb és a Korlátlan + 20Gb a 2 legnépszerűbb csomag. Én mielőtt szerződök ha nem egy konkrét elképzeléssel keres meg ügyfél (néha még akkor is), felmérem mire használja mobilnetet általában, mire is lehet szüksége. Nagyon ritka akinek egyáltalán a 20Gb is elfogy.
Tudod mire jó a korlátlan mobilnet? Hogy lehúzzák az olyan ügyfeleket akik kevésbé tájékozottak mi mire elég. Jó persze van kb 1% aki tényleg ki is használja. És van kb mégegyszer 1% akinél e-pénisz méregetés miatt van hogy elmondhassa: KORLÁTLAN VAGYOK.
Biztosítás. Már bocsi, de sokkal fontosabb mint nyamvadt net. Ha azon múlna előbb szüntetném meg mobilt.
Csak ha pl leég a házam, én felújítom biztosításból. Ha neked ég le, majd megnézed neten mennyi lett volna ha lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom, hogy hasonló okból kifolyólag.

Nemrégen, amikor én is otthagytam őket, a diszpécsernek mondtam maradok, ha ennyiért tud adni ilyet, mint amit a netfone ad. Mondta nem tud, mondtam viszlát
Köszi mégegyszer!