Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
ghostie
üzenetére
Már jó sok éve van rá törvény, hogy a hűség lejártakor nem változhat az előfizetés ára/kondíciói. Vagyis változatlan áron kell hogy szolgáltasson a szolgáltató határozatlan idejűvé váló szerződés esetén.
Az adott díjcsomagot persze lezárhatja (ilyenkor tovább használhatod), de nem vezetheti ki (ilyenkor váltanod kell), csak néhány év után. -
ghostie
tag
Ha lejár a hűség akkor mi várható? Mehet tovább akciós áron a csomag (esetleg új hűséggel), vagy visszaáll a hűség nélküli árra/lehet váltani másik csomagra ami éppen elérhető?
A kérdés az, hogy érdemes-e feladni ezért egy kicsit rosszabb feltételű de már nem előfizethető csomagot mert hosszabb távon lehet rá számítani vagy a hűség lejárta után újra lehet keresgélni?
-
Sziasztok!
Rendeltem 20GB+100p RockMobilt, de meggondoltam magam, inkább egy nagyobb, szintén akciós kotlátlan+50GB lenne az igazi.
Vajon esélyes, hogy az akciók lejáratáig felhívnak és módosíthatom szóban? Vagy mi a teendő?Kössz előre is!
-
8
senior tag
Alább bemásolom hogy szerintem melyik akciós csomagokhoz melyik, aktuális ÁSZF szerinti díjcsomagok tartoznak (a táblázatban listaárak vannak, nem az akciós árak, sajnos akciós ÁSZF melléklet nincs).
https://www.netfone.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek
Aktuális ÁSZF - Egyéni előfizetők számára - 2023. 04. 07. - II / A sz. melléklet: Mobil rádiótelefon szolgáltatások díjai"Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok"

---
"EU Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok"

---
"Lakossági 100 Perces tarifacsomagok"

Totál káosz van egyébként, a táblázatok tartalma több helyen ellentmond az alatta levő szövegnek (pl Lakossági 100 Perces tarifacsomagoknál a táblázat alatti szövegben: "A díjcsomag korlátlan mértékű belföldről és EU roaming pozícióból belföldi mobil és belföldi vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívást tartalmaz.").
De ezen nem érdemes fennakadni, copy-paste hiba, szerintem a táblázatBAN levő szöveg az érvényes.Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok
"Havidíj lebeszélhetőség (Ft/hó) korlátlan mértékű belföldről és EU roaming pozícióból belföldi mobil és belföldi vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívás"EU Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok
"Havidíj lebeszélhetőség (Ft/hó) korlátlan mértékű belföldről vagy EU pozícióból belföldi vagy EU mobil és vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívás."Szerk:
Tehát EU csomagban a nemzetközi hívás is benne van.
(Ahogy egyébként a vodánál a Red Free 5G belföldre korlátlan, a Red Max 5G pedig EU-ba is korlátlan, kb ezen két csomag felvizezett változata a netfone csomagok.) -
MadMancs
veterán
Üzketkötőd hívd.
Hogy értsétek, van a Netfone Telecom Kft és van a Mobilháló Kft. Mobilháló az Netfone értékesítő leányvállalata. Idetartozunk mi mint értékesítők.
Úgy ahogy mi nem tudunk intézni ügyet a központi Netfone szerződött ügyfelekkel, úgy jellemzően Netfone se piszkál bele Mobilhálós szerződésekbe (bár egyébként tudna), hanem átirányít ahoz akivel szerződtél. -
MadMancs
veterán
Mindenkitől elnézést.
Nekem volt rossz volt infóm.EU korlátlan EU nemzetközi hívásokra is érvényes.
Fontos. Jelenlegi csomagokra jelenlegi áron 2023.05.14 ig lehet szerződni.
Lesznek új csomagok, lesznek megszűnő csomagok. De ami marad az se az akciós áron lesz.
-
Fulár
senior tag
Én alig pâr napja az asszonyt is âtcsâbítottam a sötét oldalra mert már nem bírtam nézni,hogy a Yettelnél leszurkol 7 ezer pénzt 3 egész giga netért.
Dumált pár szót az ügyfélszolgállattal és a hölgy azt mondta,hogy elképzelhető,hogy most egy kicsit megnő a vârakozâsi idő mert sokan lépnek be a pártba!
Persze ettől függetlenül rácsöröghetsz a ügyfélszolgálatra.
Mi egy kicsit nehezen értük el őket bár az igaz,hogy csúcsidőben is csörögtünk.
De azt a zenét amit várakoztatâs közben nyomnak rohadjak meg ha nem mentem le.Ezentúl azt fogom hallgatni az autóban.
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Ez biztos így van?
Mert ebben nem igazán van logika.Tehát EU korlátlan csomag esetén (Korlátlan beszélgetés belföldön és az EU országok irányában):
- ha belföldről hívok német számot, akkor 76,8 Ft/perc
- ha ausztriából hívok német számot, akkor korlátlan?Ennek így nem sok értelme van.
A csomag leírása arra utal, hogy belföldről EU-ba hívás korlátlan. -
válasz
ghostie
üzenetére
Ezt pontosan nem tudom, de szerintem a beszéd (EU roamingban magyar szám hívása) megegyezik a belföldi feltételekkel - de javítson ki valaki ha rosszul mondom.
A net ez alapján:
“20Gb ig 100% ban felhasználható EU roamingban a keret, 20Gb felett maximum 20Gb.”// Amúgy egy topic összefoglaló nem ártana az ilyen általános kérdésekre ami még a weboldalon sincs fent. //
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Mi a különbség az EU-s és a sima csomagok között? Hol találom meg például, hogy a 3eFt-os 100perc/20Gb-os csomagot milyen feltételekkel lehet roamingra használni EU-ban?
Köszönöm! -
Lavar
aktív tag
Múlt héten kedden végül írtam az üzletkötőmnek, aki '21-ben írt, hogy ő intézte a váltásom.
Meglévő ügyfél vagyok és hűséges csomagra szeretnék váltani, ami sim cserével jár, kérte az adatokat, megadtam mindent, de azóta nem válaszol. Gondoltam nem zaklatom, biztos van melója, de telik ez 1 hétbe? Hívjam fel, írjak neki, vagy inkább ügyfélszolgálatot hívjam, ők talán gyorsabban elintézik? -
Tiédetis
senior tag
Üdv
No, yettel átrakott publikus csomagba: 2500 ----> 5500
Így eljött a váltás ideje
Kb 100 perc beszélgetés, vegyes hálózaton
mit javasoltok? -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Tényleg működik egy hiba miatt (még).

-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Nem kötelező.
-
4Grider
félisten
válasz
mihaczitomi
üzenetére
Miért kellene?
-
trec12
addikt
Már csak 8 nap? 🙁

Netfone facebook. -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
Miért mondod le a hűség nélküli kártyát?
Egyszerűbb lenne ha arra a kártyára hordoznád a számod + hűség + tarifacsomag váltás ha szeretnél. .
-
KatonaT
aktív tag
[kép]
Sziasztok,
Én is írnék egy kis véleményt
Telekomos vagyok már nagyon régóta, Vodafone hálózatától tartottam kicsit, ezért igényeltem egy kártyát hűségidő nélkül a netfontól... A kártya megjött kb 8-10 nap alatt, minden szuper, a hálózat legtöbb helyen erősebb a netfonnal. Ma megrendeltem számhordozást, hétfőn pedig kiderül hogy tudom lemondani, a hűség idő nélküli kártyát. A számlázásra kíváncsi leszek, mert azon is meglepődtem, hogy előre kell fizetni a havidíjjat. Kiváncsi leszek hogy zárják a havi számlámat. De a lényeg, hogy én nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, és az árával is
-
MadMancs
veterán
válasz
Frankó bácsi
üzenetére
Nincs mit. :)
-
MadMancs
veterán
Nem.
Ez maximum akkor fordulhat elő ha nem veszed át futártól a simet (ekkor újra kiküldésre kerül postán, de letiltva hogy ne tudjanak visszaélni vele). Küldés úgy van időzítve hogy időablak előtt minimum 3-5 nappal nálad legyen sim. -
Frankó bácsi
újonc
Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes szituációba: neten igényeltem új mobil előfizetést számhordozással, kedden telefonon egyeztetés megvolt, miszerint futár hozza a SIM-kártyát. Ma reggel kaptam az ügyfélkapus belépési azonosítókat és hogy elindították a számhordozásomat. Igen ám, de a futár még nem jelentkezett, így nincs Netfone-os SIM-em. Mi történik ilyenkor? Megtörténhet így a számhordozás? Ha az előző szolgáltatóm (Yettel) elenged, de még nincs meg a SIM kártya, akkor az ilyen ex lex állapot lesz, ahol szolgáltató nélkül maradok x ideig? (Ügyfélszolgálat nappal nem volt elérhető, este meg már csak elvesztés stb. miatt álnak szóba az emberrel, szóval ez most egy cink helyzet.)
Ilyen irányú infója/tapasztalata van valakinek? -
mzso
veterán
Helló!
Netfone vezetékes netet hogy és hol szolgáltat? Nem látok a weboldalon elérhetőség ellenőrzés lehetőséget.
-
MadMancs
veterán
20Gb ig 100% ban felhasználható EU roamingban a keret, 20Gb felett maximum 20Gb.
Nem olcsóbb, sőt, drágább. Azért szokták keresni Telekom csomagot, mert még a régi időkben élnek sokan amikor Telekom volt a No1. De az régen volt, nekem dual ban van 1 vodás és 1 Telekomos netfone sim, így van bőven összehasonlítási tapasztalatom. Hol ez jobb, hol az, de Telekomnál egyre több a problémás terület (3 és 4G teljes hiánya, túlterhelt 4G háló, stb). Jó persze van ahol szuper Telekom és Voda teljesít rosszabbul, de összességében mozgáskörzetemben Voda nyert.
Üzletkötői számom nekem is azért lett Telekom hálós mert én is úgy voltam akkor vele hogy Telekommal sok baj nem lehet. Tévedtem. Nem egyszer volt már olyan eset hogy ügyfelet is privát Voda hálós simről hívtam mert Telekom azt mondta csak segélyhívás, mellette Voda -90dbmv körüli 4G és VoLTE

-
8
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Ha találsz valakit aki megköti akkor szerencséd van, ha nem akkor marad Voda.
Miért van szerencsém? Miben jobb a telekomos? olcsóbb? privátban elküldöd? Köszi
csepegnek az infók, már az smseket is tudom, a 100GB akciós csomagban mennyi eu roaming van?
Talán innen-onnan össze tudok szedni elég infómorzsát hogy össze tudjam hasonlítani mással, tiszta balkán.
Megszűnik a hello data csomagom a yettelnél, így muszáj lépnem valamit. -
MadMancs
veterán
Magában a szerződésben benne van a pontosan fizetendő ár.
Korlátlan csomag tartalmaz 100db SMS-t afelett 25Ft/db.
100perces nem tartalmaz díjmentesen küldhető SMS-t, ott minden sms 19Ft/db.
Honlapon lévő árak Vodafone hálózatosak.
Telekom csomagok kivezetés alatt vannak. Ha találsz valakit aki megköti akkor szerencséd van, ha nem akkor marad Voda.
Árakat már nagyon sok embernek elküldtem privátba. Ha valaki kiírja az nem baj, én nem írhatom ki mert nem promotálható már, pont a közelgő kivezetés miatt. -
8
senior tag
válasz
AnonymusX
üzenetére
Ilyet találtam az ÁSZF-ben, ez alapján tényleg nem teszik bele az akciós feltételeket, de hogy külön dokumentumban sem tisztázzák (ahogy a többi szolgáltató), azt nagyon problémásnak tartom, mert így nem tudom mire fizetek elő. A szerződésmintában sem látok pontos áraknak rublikát. Egyszerűen a weboldalas reklámfeliraotn kívül semmilyen részletes infó nincs.
De ha jó az ár én mindent elnéznék nekik...Pl ebben a 100GB 100perc csomagban sok minden tisztázatlan, csak ennyit látni a megrendeléskor, semmi konkrétum.
25Ft az SMS? Van csomagba belefoglalt sms? Ha igen, hány db?Ez a telekom-voda sim dolog hogyan is működik pontosan? Nem találtam egyértelmű információt itt (talán jó lenne egy topikösszefoglaló), ha jól értem a weboldalon meghirdetett akciók most voda hálósak, és partnerüzletben (?) lehet telekomosat kötni. De akkor annak mi az ára?
És miben különbözik? Az ÁSZF-ben úgy néztem hogy talán a telekomos csomagban (ami azzal van jelölve, hogy a neve után tesznek egy "T" betűt, gondolom ez jelöli, mert ezt sem tisztázzák) van 10db sms, a vodásban nincs, gondolom más különbségek is lehetnek.Ezek a mostani akciók meddig fognak tartni, valószínűsíthetően? Holnapig, hó végéig, év végéig?
Köszi bármilyen infót, jöhet akár privátban is
-
válasz
MadMancs
üzenetére
Azért azt alá lehet írni a Vodafone szidása nélkül is hogy jelenleg összességében országosan a Yettel jobb mint a Vodafone. Hatalmas hálózat modernizációt hajtanak végre országosan, minden állomásra kerül minimum 4 frekvencia még vidéken is. Nagy tempót mennek, hétről hétre egyre több a fejlesztés. Az 500 Mbit feletti mérések még vidéken is egyre gyakoribbak lesznek.
Ezzel szemben a Vodafone a B20 mellé rak fel B28 at (azt is lassan) és tölti fel a térképre hogy nesze 5G lefedettség. Aha. Na ez a része gáz.
De ez nem jelenti azt hogy a Vodafone szar lenne, csupán később fognak majd fejleszteni. Ahogyan a Telekom se kapkodja el a fejlesztéseket jelenleg.Mindent összevetve továbbra is mobil internetről beszélünk és kit érdekel amúgy hogy utazás közben a Facebook 10 megabittel vagy 500-al tölt be?
A lényeg sokkal inkább az ár.
A nagy kapacitásnak pár évvel később lesz jelentősége, ahogy tovább növekedik az adatforgalom.
Aki meg mindenképpen elérhető akar maradni, annak javasolt a két SIM kártya, mert lehet hogy országosan szintén jobb a Telekom/Yettel lefedettsége, de adott helyszínen mindig változó hogy melyik lesz jobb. -
MadMancs
veterán
Vannak Yettel fanatikusok. 😁
Pedig nincs hibátlan szolgáltató, mindegyiknek vannak gyenge területei.
Nálunk pl ha 2/2mbps összejön Yettellel már kánaán van. Pedig Veszprém megye 3. legnagyobb városáról beszélünk. Mégse megyek Yettel topikba ekézni őket.
De én már ráhagyom mindenkire. :) -
Akelaus
senior tag
-
Pro Shop
csendes tag
Most nyomtam egy telekom és egy netfone seb tesztet. Ugyanaz
-
8
senior tag
Egy kis segítséget kérnék,
1) a jelenleg kapható mobil díjcsomagokat és részleteiket pontosan hol találom meg az ÁSZF-ben?
2) a weboldalon szereplő "árgarancia" plecsni részleteit pontosan hol találom meg az ÁSZF-ben?Mindent átnyálaztam, de biztosan elsiklottam ezek felett.
Köszönöm
-
Ez nem feltétlen van így.
Érdemes nyomkodni a repülő üzemmódot ki és be ilyenkor, mert simán lehet, hogy csak beakadt a telefonod valamiért és azért nincs 4G.
Sokszor tapasztaltam már ilyet, nem tudom mi az oka, de nem csak Yettel, hanem Telekom és Vodafone esetében is. Szóval ilyenkor elsődlegesen arra kell gondolni, hogy nálad van valami hiba, ezt pedig a repülő mód, vagy újraindítás megszokta oldani. -
Pro Shop
csendes tag
Sziasztok! 1-2 hete váltottam telekomról ide. Semmi bajom nincs a hálózattal. Egész országban jövök megyek, mindenhol van net sőt, nem szakad meg ott ahol a telekom eldobta a hívást. Egy kérdés, vodafone függő telefonban működik a netfone kari ha már ugyanaz a hálózat?
-
FingR86
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Kisvárda, beltér

-
tahepa
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Akelaus
üzenetére
A Digimobilos ügyfeleket még nem vették át, év végéig nem is fogják. A hálózatra is csak a nyártól kerülnek fel 3/3 Mbps-ra lassítva.
Valószínűleg frekvenciát válthattak, vagy egy bázist leépítettek.
Telefonodra telepített netmonster app mit mond, milyen frekvencián lógsz? -
mihaczitomi
tag
Szolnokon teljesen meg vagyok a Netfone--al elègedve
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- DUNE médialejátszók topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OTP Bank topic
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest