- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Lehet hogy az a CDN amihez te csatlakozol szarakodott... én este filmeztem iPad-ről és nem volt baj. Mondjuk megjegyzem hogy én US régiót használok.
(#642) balazssoma92: Hajrá!
6 megás Vidanet-es szutykom van (torrentnél ilyen konstans 700-750 kbps-eket produkál), 1080p-ben megy a Netflix, az első percekben fel is skálázza magának arra a kezdő 480p-ről. Úgy hogy smartdns-t használok mellette, ami meg elvileg visszafogja valamennyire...
Ha okostévéd van akkor nagy eséllyel van rá saját alkalmazás is, de számítógépet is kiköthetsz - vagy a javasolt Chromecast-el, Rokuval vagy olcsóbb Android TV-s boxal is megoldható. Illetve konzolokra is van alkalmazás, X360-PS3 kombótól felfele mindegyiken megy a szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- 27% - LG 27MK600M-B IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
l.skywalker
kmarci25