Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
subi96
újonc
válasz
üzenetére
Eddig se működött sajna. Kértem egy fix IP címet a szolgáltatótól és átálítottam PPPoE-re. Kérdésem az lenne, hogy lehet valamit varázsolni a routerben, hogy működjön és ha igen akkor lépésról lépére kérhetném az instrukciókat, mint mondottam mezei felhasználó vagyok.
-
totopad
senior tag
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
üzenetére
Hogy tudtatok így filmeket nézni?

Úgy, hogy nem volt más. Felirat eleve kizárva (VHS-re kicsit bonyolultabb betenni, ugye), a szegényesnek mondható (az én esetemben) általános iskolás angol/német nyelvórákon összeszedett tudás pedig a filmekhez nyilván kevés volt. Így maradt ez. Most ugyanezt a hangszínt képzeld el egy erotikus film alatt, pl. Emmanuel, csak hogy a klasszikust említsem. Na, az tényleg nem semmi.

-
azbest
félisten
-
Mondjatok már egy magyar szinkronos, illetve magyar feliratos filmet, csak ki akarom próbálni, hogy az milyen, mert a netflixen még nem láttam egyiket se, esz a kíváncsiság.
Amúgy az expanse-t és a castlevania-t kifejezetten ajánlom, jók, érdekesek, tetszenek (igaz az expanse-ban nagyon béna a színészi játék, de nagyon tetszik a sztori és a látvány).
-
Benito94
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a jövőben lehet arra számítani, hogy a Netflixes sorozatokat meg filmeket(persze amik kiemelkedően sikerültek) leszinkronizálják?
-
-
beherit
tag
Érdekességképp leírom, hogy a support nem tudta megoldani a problémát, de legalább kedvesek voltak. Újraindították a fiókomat, de sehogy sem működött semmivel a fizetés, úgyhogy végül elküldtek a bankomhoz, aki a kártyát bocsátotta ki, hogy náluk van letiltva. A bank szerint minden oké. Úgyhogy pihenőre tettem a dolgot. Vasárnap este valahonnan eszembe jutott és csak úgy random rápróbáltam ismét a kártyával beállítani a fizetést, el is fogadta simán. Úgyhogy happy end.
Egyébként ha németül nézek rajta valamit német felirattal, akkor eddig akárhány sorozatot próbáltam így nézni, egyiknél sem egyezett a felirat és az elhangzott szöveg.
-
azbest
félisten
válasz
Corleone33
üzenetére
Ez már párszor szóbakerült. Nem ugyanannyi, mert itthon magasabb az áfa. A kínálatot pedig elsősorban a jogvédők kurtítják, ha itthon kizárólagosra megvette a terjesztési jogokat valamelyik tévécsatorna, akkor nem adhatja le más, akkor sem ha épp nincs műsoron náluk.
Az usa-ban mostanában emelnek 8 / 11 / 14 usd -re. Az ott kb nettó ár.
Európában a briteknél, németeknél, franciáknál emelnek. -
Corleone33
senior tag
Páromnak köszönhetően hozzáférést nyertem netflixhez..hát nem akarok bunkó lenni, de eddig finoman szólva sovány az a tartalom, amit trükközés nélkül itt Mo-n el lehet érni.
Szóval magyar Netflixen nem elérhető Futurama, The Walking Dead, Amerikai Fater, effektíve jópár felkapott sorozat (ami legjobb tudomásom szerint pl amerikai netflixen csont nélkül elérhető de lehet hogy tévedek), itt sehol.
Értem én hogy a Netflixen nemcsak sorozatok vannak, de ennyire megcsonkított kínálatért kicsit viccesnek tartom hogy ugyanannyit számolnak fel, mint máshol a világon.
És igen, tudom hogy léteznek nem túlzottan "legális" megoldások ennek kiküszöbölésére, csak ha fizetnék is előfizut akkor is abszurdnak tartanám ezt az egész helyzetet.
-
Hanfi
csendes tag
Helló! Lenne egy olyan kérdésem hogy ha én külföldön (svájc) élek és ott szeretnék magyar feliratokat netflixen beállitani, azt meg lehet valahogy tenni? Mert nem ajánlja fel. Vagy mindenkép magyar regisztráció kell hozzá? Válaszokat elöre is köszönöm.
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
2 eszközre szóló netflix előfizetésem van.
Ez azt jelenti hogy összesen kettőn tudok belépni vagy csak kettőn tudom egyszerre nézni?
Minden választ előre is köszönök. -
Szpisti
addikt
Sziasztok!
Az androidos appban lehet valahogy listázni a magyar feliratos/szinkronos tartalmakat? -
PhilBrick
őstag
válasz
Bestspiler7
üzenetére
(#964) +1
(első hónap ingyenes)
-
válasz
Bestspiler7
üzenetére
Fizess elő, nézd meg, és ha nem tetszik, akkor max. lemondod.
-
Bestspiler7
tag
Üdv
esetleg valaki meg tudná mondani, hogy mennyi HDR film és sorozat érhető el, legalább angol felirattal?
uhd előfizetésen gondolkozok, csak hát pár darabért nem fizetek elő, max valakivel társulnék akkor. -
NessaF
újonc
igen, eszembe jutott. De 50 euró nem pénz kibróbálni ezt az alternatívát, tekintve, hogy TV adást nem láttam már kb 8 éve - mert nem érdekel a mások által összaállított tartalom.
Angolul beszélek(vagyis inkább csak értek, azt sem mindig, egy gyors, poénpattogtatós vígjátékkal kutyamód szenvedek)... gyerek angolul jól halad,férj semennyire... így nem tudom, mennyire lennek kihasználva. Lehet, hogy bejön és később kell majd valami jobb. A fentieket tekintve nem járnék jobban a HBO Go-val?
pl. A Netflixen minden tartalom elérhető angol felirattal? -az már világos, hogy a magyar felirat kevés, de nekem nem hiányzik, emberen meg nem segít, mert magyarul sem olvas jól (diszlexia+szlovák anyanyelv). Szóval neki a HBO Go jönne be, de viszont csak heti 1-2 napot van itthon. -
totopad
senior tag
Sima, 2.4 ghz-es routerem van otthon, egy tök alap két antennás tp link.
30 gigás full hd-s filmeket zökkenés nélkül stream-elek plex-el.Egyedül a telenor mytv-jével volt gondom, de ott az ő szerverük nem bírta az M4 sport HD stream-jét.
Egy frissítés azt is megoldoltta -az ő részükről- -
NessaF
újonc
oh, akkor jó, mert épp ezt néztem ki
Csak valahol olvastam (egy hozzászólásban) hogy nagyon loggol, épp Netflix-nél, ezért érdeklődtem, hogy ti mire voksoltok.Iphon7-ttel, esetleg MacBookkal használnám, a wifikapcsolatban mit takar a normális? Ha filmezni gépen tudok, elvileg működni fog tv-n , nem?
-
azbest
félisten
Ahogy mondták is, a chromecast2 a legolcsóbb (11-16 eft körül), de annak az irányításához szükség van egy telefonra, tabletre vagy számítógépre. Ebből létezik chromecast ultra változat is drágábban (30eft körül), az már 4k-t is támogathat. De csak az igaziak, a hasonló kinézetű kínai hamisítványok, amelyek miracastot meg airplayt tudnak, azok nem jók hozzá.
A következő szint az AndroidTV rendszerű Mi Box 3 international. Ezt legolcsóbban az eustock és a telenor szokta árulni 24eft körül, máshol drágábban is kapni. Csak a nemzetközi változat jó, a kínai rendszerű nem. Ezzel is lehet natív tévés netflix alkalmazással akár 4k műsort is nézni. Az olcsóbb android boxok más rendszerűek, csak sd minőségben mutatják a netflixet.
(#952) NessaF
normális, stabil wifi kapcsolat nem árt. Vagy, ha az nem kivitelezhető, akkor lehet lan adaptert rákötni. [link]
iPhone-ra google home appot ne feledd feltenni. Laptopról pedig chrome böngészőből lehet indítani. -
NessaF
újonc
Sziasztok. Milyen tévéokosítót ajánlotok, ha Netflix-hez használnám elsősorban?
-
kmarci25
Topikgazda
Ez egy eléggé szubjektív vélemény.
Van HBO Go-m, használom is, több olyan európai, kelet-európai sorozat van, amit más forrásból nem tudnék beszerezni, nekem a képminőséggel sincs bajom, egy 42'-es tv-n pont jó. Netflix-nél inkább a sorozatok érdekelnének, de nekem kellene a magyar felirat. Az HBO megoldja, hogy a külföldi premierrel egy időben legyen fenn a Go-n is, felirattal, általában másnapra szinkronnal. -
totopad
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Az HBO Go-t most nyitották ki, szolgáltatói előfizu nélkül is lehet már regelni.
Én beregeltem, de gyengusz a tartalom, a minőségről már ne is beszéljünk.
Maradok a Netflix-nél.Viszont az tényleg gáz, hogy a rohadt jogok miatt nem lehet minden címet elérni egy szolgáltatónál, mint a zenei streamek esetén. Ott tök mind1 mire regelsz, nagyjából ugyanazt kapod.
-
kmarci25
Topikgazda
Köszönöm a listát!
Egyelőre nem győzött meg... Azért azt nem értem, hogy ha kipróbálom a próbaidőszakot, akkor utána saját magam nem tudom megnézni a tartalmat.
Ha jól emlékszem ez az HBO Go-n is működik, hogy regisztráció nélkül szétnézhetsz, címeket látsz.erahurka: arról az időszakról szól, amikor a korábban antiszemita Szegedi Csanád rájött, hogy anyai ágon zsidó származású. Dokumentumfilm.
-
azbest
félisten
válasz
szildavid90
üzenetére
ha jól látom csak az elsőhöz.
Egyébként úgy láttam múltkor, hogy romániai ip-vel még több feliratos lehet. -
kmarci25
Topikgazda
Sziasztok! Korábban kipróbáltam az egy hónapos ingyenes netflix-et, de akkoriban még nagyon kevés tartalomhoz volt magyar felirat. Most ellenőrizném, hogy mi a helyzet ezen az oldalon: netflix.com/browse/subtitles. Viszont rögtön továbbdob a bejelentkezős oldalra...
Hogyan tudnám megnézni, hogy mihez van magyar felirat? -
azbest
félisten
válasz
PhilBrick
üzenetére
Ha végigolvasod a beszélgetést, akkor egyértelmű, hogy arról volt szó, vannak filmek, amelyek letterboxosok. Ahhoz volt példa az Expanse, hogy az nem letterbox, ott nem szabad alul-felül fekete sávot látni.
Sajnos közben kiderült, hogy a szélesebb vásznú filmeket is 16:9 méretben, letterboxban adja a netflix, nem pedig a valós felbontásban.Neki az a problémája, hogy az extra szélesvásznú tartalom az extra szélesvásznú képernyőjén csak középen, minden oldalról fekete sávval körülvéve jelenik meg, ahogy példát is mutattam a Chapie-ből [link]
-
-
csopee
csendes tag
Nem, nem szeretném, ha belezoom-olna az természetesen idegesítő lenne és az lenne a bajom, így van.
Azt szeretném, ha kihasználhatnám a kemény munkával összekuporgatott méregdrága monitorom előnyeit, hogy 21:9-ben forgatott filmeket 21:9-ben tudjam nézni, főleg ha már fizetek érte havi 3000 értékálló királyi magyar pengőt...
Az, hogy ez egy 16:9-ben forgatott sorozat rendben van, azért tettem fel ebből képeket, mert ezt ajánlották feljebb a hozzászólásban. Ha nem olvastad PH! nagyúr létedre azt sajnálom és akkor csalódnom kell a prohardver fórumban (ami eddig még nem történt meg, mert a többség segítőkész).
De rendben, elfogadom, hogy a netflix ilyen és nem fogok rá előfizetni, csupán szerettem volna nem törvényen kívüli megoldást a filmek megtekintésére.
Köszi a segítséget...

-
csopee
csendes tag
Szia!
Csináltam pár képet a The Expanse-ból...
1. kép mikor még csak betölti a filmet,
2. kép lejátszás közben (nem tljes képernyőn)
3. kép lejátszás közben teljes képernyőn.
Itt valóban alul-felül nincs csík, viszont oldalt megmaradt...
Direkt azért vettem 21:9-es monitort, mert a legtöbb filmet így veszik fel és pl. "ingyenes videótékából" letöltve egy DVDRip-et ez működik is és nagyon frankón teljesen kitölti a film a képernyőt, viszont itt a netflix-nél ezt nem tudom elérni... Ha ez így is marad akkor szerintem ennyi volt a netflixes pályafutásom

Válaszolva a második kérdésedre, ahogy a képeken is látszik, Firefox böngészőből nyitottam meg a netflixet és azon keresztül próbáltam lejátszani.
Ha van még esetleg ötletetek, szívesen fogadom és nagyon köszönöm a segítséget!
-
azbest
félisten
esetleg egy képernyőkép mentést készíthetnél, hogy biztos ne legyen félreértés

print screen gomb a billentyűzeten a teljes képernyős lejátszás közben, majd akár egy paint-be beilleszteni.
És egyébként hogyan játszod le? windows alatt?
netflix app-ból a windows storeból? IE vagy edge böngészőből, choremból, firefoxból?
Csak IE/Edge vagy a win store netflix appos tud fullhd vagy nagyobb felbontást, a többiek 720p-re limitáltak. Ezt a képminőség miatt mondom. nem függ össze a problémáddal.Vannak filmek, ahol a képben van az alsó/felső fekete sáv: chapie például. Mivel nem 16:9 hanem 21:9 de képbe tett fekete sávokkal. Na az szopás az esetedben. Nézz bele mondjuk a The Expanse-ba, az kitölti a 16:9-et.
Chappie ablakban, úgy ahogy leírtad (azért nem screenshot mert appból nem látszik ak ép csak fekete háttér)

(#921) Crisp Rat
sajna úgy tűnik, hogy 16:9-re hardkódolják. Letterbox. Nem tudom, hogy ez uhd esetén is így van -e, ahhoz a legdrágább előfizetés kell és nincs uhd kijelzőm sem.Lehet, hogy a hw dekódres lejátszók miatt van így és nem rugalmasan.
-
törölt tag
Ha 21:9-es a monitor, akkor alul felül nem kellene lennie fekete csíknak.
A 16:9-es videóknál csak 2 oldalt kellene lennie csíknak.
Ha pedig van mozifilm eredeti felbontásban, ami 21:9, akkor pedig ki kellene töltenie teljesen a monitort.csopee: érdeklődj a videokártyád topikjában.
-
csopee
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Netflix-et és szeretnék egyy kis segítséget kérni.A gépemhez van csatlakoztatva egy monitor (HDMI-vel), de bármilyen filmet/sorozatot elindítok a netflixen és teljes képernyőre állítom, nem tölti be a képernyőt (alul és felül illetve oldalt fekete sávok vannak).
Lehet ezen segíteni valamilyen beállítással, hogy ténylegesen kitöltse az egész képernyőt?
(A netflixes account-omnál már beállítottam a high playback-et).Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
-
törölt tag
Több profilet lehet több gépen használni?
Tehát most van a sajátom + a gyerek mód. Ha létrehozok még egy profilt, akkor azt másik eszközön máshol lehet használni?
Középső csomag van, ha jól értem egyszerre 2 eszközön lehet nézni profiltól függetlenül? -
totopad
senior tag
Számomra ez az újdonság erejével hatott, de Lengyelországban megjelentek magyar feliratos filmek is, legalábbis az új megjelenések közt, de megnéztem pl a Kártyavárat, az első évadhoz is van magyar felirat. WOW
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Újdonsült gazdája lettem egy Androidos TV-nek, amin elvileg van dedikált NETFLIX gomb is (távoson) és érdeklődöm, hogy megéri-e előfizetni, regisztrálni egyáltalán, ha csak magar nyelvű filmet, sorozatot néznék csak? Van-e akkora tartalom, hogy megérje, mert angolom sajnos a nullához konvergál.

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Western Digital Caviar Green 3TB HDD (WD30EZRX) 100/100 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Hogy féltem attól a filmtől...!) Illetve a 90-es években már néhány német erotikus film is feltűnt. 

Van HBO Go-m, használom is, több olyan európai, kelet-európai sorozat van, amit más forrásból nem tudnék beszerezni, nekem a képminőséggel sincs bajom, egy 42'-es tv-n pont jó. Netflix-nél inkább a sorozatok érdekelnének, de nekem kellene a magyar felirat. Az HBO megoldja, hogy a külföldi premierrel egy időben legyen fenn a Go-n is, felirattal, általában másnapra szinkronnal.
Egyelőre nem győzött meg... Azért azt nem értem, hogy ha kipróbálom a próbaidőszakot, akkor utána saját magam nem tudom megnézni a tartalmat.
Ha jól emlékszem ez az HBO Go-n is működik, hogy regisztráció nélkül szétnézhetsz, címeket látsz.

Hogyan tudnám megnézni, hogy mihez van magyar felirat?

l.skywalker