Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Tavaly használtam két hónapig és egy hétig. Most fizettem elő megint. Gondoltam jó móka lesz. NEM.
-
válasz
hadam98
üzenetére
Egyelőre jó lenne ott tartani hogy képminőség problémám lenne.
Amúgy én a boxot vettem ki az itthoni rendszerből, mert felesleges volt. Hp microserver 2x10t + plex + transmission + LG oled smart. Semmi pluszt nem tudott a box, csak még több távirányító / app kellett hozzá. -
hadam98
senior tag
Sziasztok.
Olvasom itt a sok problémát az alkalmazással aminek a legtöbbje beépített okos tévé rendszeren van, srácok ezek a rendszerek nem elég hogy kevesek a Netflix vagy akármilyen máshoz, de még hibásan is működnek. Vegyetek egy normális rendszert az “okos tévé” helyett és megszűnik minden probléma ráadásul a minőség nem 720p hanem ténylegesen 4K lesz... Én Apple TV 4K vettem ez egy Android TV cserélt le és megváltás, a képminőség is pazar lett. Ajánlom a Netflixhez vagy akármi máshoz az Apple TV vagy egy Roku-t ha nem akartok problémákat se most se a későbbiekben.
-
Valakinek ötlet?
LG tévé, friss Netflix app. Gondoltam kipróbálom. Tévén mobilszám megad, sms pikk pakk megjött. Abban link, regisztrációs weboldal nyílik, minden adatom kitöltöttem, oké fizetés. Legyen PayPal, onnan fizetem a havi HVGt, indexet, stb. Hiba a fizetéssel. Oké, irány revolut, hiba. Oké biztos revolut blokkolva, megadom a magyar bankos kártyám - hiba. Mondom biztos takarékerror, megadom a nejem UniCredit kártyáját, az sem jó neki. Szóval nem tudok előfizetni, de már minden kártya adatom náluk.
Nem akarom elhinni hogy ennyire szar lenne a Netflix rendszer?
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
2018-10-23 óta biztos előfizető a HBO GO-ra a Telenoron keresztül.
Ha rákeresel viszont láthatod hogy már 2017 év vége óta szenved vele, de nem lehet konkrétan megállapítani hogy ténylegesen előfizetett-e? -
törölt tag
Pedig muszáj lesz, ha fontos nekik a piac. És addig kéne elkezdeni, amíg nincs vetélytárs. Mert valljuk be, az HBO GO minden csak nem ellenfél. Tegnap fizettem be egy hónapra, de a telefonos app csont fekete, semmi kép nem tölt be, a tévés app olyan lassú hogy használhatatlan, a PS4-es pedig csak annyira lassú, hogy szenvedés nyomkodni... Közben a Netflix mindegyiken jól működik.
-
Tuomas
addikt
Erre rém egyszerű a válasz: nem érné meg nekik. Pontosan látják hány magyarországi regisztráció van, azt is sejthetik (lakosságszám alapján) mennyi a potenciális felhasználói bázis. Kicsi piac vagyunk, ez van.
Erre a FIFA sorozat is jó példa, egy időben még volt magyar kommentátor is a meccsek alatt...
-
törölt tag
Szerintem ez nem csak nalunk ilyen sajnos. Lásd németországi jogvédők álmokfutását a youtube feltöltésekkel.
-
NepiPhily
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Sajnos ez nem túl biztató.
-
NepiPhily
csendes tag
Arról esetleg lehet tudni valamit, hogy az olyan nem saját gyártású (nem Netflixes) filmekhez/sorozatokhoz miért nincs magyar audio (ellenben magyar felírat igen), amik már bőven akár évekkel ezelőtt megjelentek, és készült hozzájuk magyar szinkron? Egyedül a John Wick 2 a kivétel. Ennek valami jogi oka van? Esetleg van valami információ arról, hogy ezek a tartalmak is bővülni fognak magyar hangsávval?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Addig nyomogattam, amíg meg nem oldódott. Leírom, hátha mással is előfordul.
A hiba kidobásánál ugye feldobja a "részletek" funkciót, amin belül csináltam a hálózat tesztelést. Ott vannak további funkciók, és abból is a sima "kijelentkezés"-re rámentem, mintha már be lettem volna jelentkezve az accountomba. Tehát nem a "kijelentkezés a Netflix applikációból" funkciót választottam ki. Kijelentkezett a semmiből, aztán újratöltötte az appot, és akkor már feldobta a bejelentkezés menüt, és siker van.
Nem volt Netlix fiókom, tehát nem voltam bejelentkezve sem. Emiatt fogalmam sincs, hogy miért ez volt a megoldás, de erre oda kell figyelni, ilyen bug is lehet.
-
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
LG 43UJ6307 készüléken a gyári Netflix app nem tud csatlakozni. Nincs hibakód. HBOGO gond nélkül megy, most is teszteltem, mielőtt ide írtam. Újraindítottam már routert, TV-t, appot 10x, de semmi. Most regisztráltam, PC-ről megy minden, de a TV-n elindítom az appot, gondolkozik 5-10mp-et, aztán kiírja, hogy nem tud csatlakozni.
Rámentem a hálózat tesztelésére, és a sebesség teszt percekig csak gondolkozik, nem csinál semmit.
A netem 100/10-es. Wi-fi-ről kapja a TV netet.Bármi ötlet?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
tudomhog nemtamogatott.
Van 3 beelinkem, mindegyiken kifogástalan a Ntflx, de ezekből a legizmosabbnál most valamiféle zavar lépett fel, némely filmek kifagynak és rebootolják.
A gyengébb hardvereken pedig müxik rendesen ugyanaz a film.
Ennek próbálok a végérejárni, hogy esetleg van e újabb verzio, ami viszi, de egyetlen újabb sem telepithető rá, mindet ledobja. Visszaraktam a régit, minden változatlan.
Az az érdekes, hogy win böngézőben nézve ugyanezvan,
Pl. A King és a vmi Kaminski, ha jolemlékszem (Douglasos sorozat) ezt müveli
-
Jofi81
őstag
Lehet arról valamit tudni, hogy a Rick&Morty 4. évada jön-e a magyar Netflixre? Azt olvasta, hogy az USA-ban és UK-ben nem lesz, de mi a helyzet Magyarországgal?
-
törölt tag
Külföldi feltöltőkártya vajon működne magyar Netflix-szel?
-
sb95
csendes tag
Köszi, igen, elég sokan írták itt PH-n, hogy paypall, revolut, vagy a kettő kombójával fizetik gond nélkül. Amúgy egyik historyban sincs benne.
Valaki írta még régebben itt topikban, hogy neki ugyanez volt, pár nap múlva megpróbálta és jó lett, hát én is ebben bízom, mert a netflix support nem valami sokra jó, látszik hogy India. 3 különböző módon próbáltam fizetni (paypall, revolut, otp) és képes azt tanácsolni, hogy csináljak valami új fizetési típust még és azzal is próbáljam meg, meg csináljak új email címet és azzal csináljak új fiókot
És nem fogta fel, hogy nem akarok új email címet, pláne nem új bankszámlát + kártyát hozzá. Már megbocsássanak, hogy pénzt akarok nekik adni. Egy magyar szolgáltatót ennek a 20%-ért cserélnék is le azonnal, ezt is azért nem hagyom, mert nem csak nekem lesz a fiók. -
-
sb95
csendes tag
Valaki tudja, hogy a Netflix pénzintézetével hogy kell felvenni a kapcsolatot? Lehet hogy reggel van, vagy én vagyok vak, de sehol nem találok email címet.
De nálam nagyon nem jól indítanak, szóval ennyi kellemetlenség után remélem megdobnak egy pár hónap ingyen hónappal, mert különben morcos leszek

Pénteken regisztráltam, prémium csomag, fizetés, csak a fizetésnél szólt, hogy ez így nem jó. Itt még én voltam a ludas, nem volt a revoluton annyi pénz, gyorsan tettem is rá, de utána még mindig hiba.
Oké, PH-n rákerestem, nemrég pont Jofi81 járt így, megcsináltam, amit leírt, írtam a supportnak, mondta 13 órát várjak. Sokkal több is eltelt. Ma reggel ugyanaz a hibaüzenet: "There appears to be a problem with the payment method you are trying to use".
Írtam megint a supportnak, de már elsőre leírtam neki mindent, amit az előző support javasolgatott. Ez a baj, ezzel próbálkoztam, igen, kivártam azt az időt, amit az előző support mondott, nem nincs online fizetésre másik kártyám és a netflix gift card sem elérhető. Igen, van pénz a kártyán és aktív is, nincs befagyasztva. Hátvalószínűleg a sablon szövegeiket előre megválaszolhattam, mert gondolkodott vagy 5-6 percig
Utána meg annyit írt, hogy ő is azt a hibát látja nálam és vegyem fel a financial institution-al a kapcsolatot. És azt hogy kell? Hát vegyem fel vele a kapcsolatot, mert ők tudnak segíteni. De hogy? A financial institution fog tudni segíteni
Vagy 3-szor megkérdeztem, hogy hogy tudom velük felvenni a kapcsolatot, de szerintem ő sem tudta. -
Pallli
tag
Sziasztok! Az volna a kérdésem, hogy lehet-e a Win10-es App-ban kifejezetten olyan filmekre (nem sorozat) rákeresni, amelyben van magyar szinkron?
-
Jofi81
őstag
Az ügyfélszolgálat nem gyorsít rajta, csak megmondja, mennyit kell várni. Esetleg annyi haszna van, hogy kitolják egy héttel a próbaidőt. Vasárnap éjszaka akarták levonni, de a Revolut letiltotta. Próbálkoztam rögtön vasárnap reggel, vasárnap este és hétfő reggel. Ekkor mondta az ügyfélszolgálatos, hogy még 9 órát kell várnom. Hétfő este simán ment.
-
sb95
csendes tag
Szia,
Végül mennyit kellett várni? Én is most abba estem, hogy paypall-al akartam fizetni, alatta revolut, csak elfelejtettem, hogy most nincs annyi pénz rajta
Mondom ok, gyorsan top-upoltam rá, de úgyse. Akkor simán csak revolut-al paypall nélkül. Az se. Ügyfélszolgálatnak megéri írni, hátha gyorsítanak rajta, vagy felesleges?
-
sb95
csendes tag
Próbahónapnál ha prémium csomagot választok, utána vissza tudok váltani standard csomagra?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
djpundro
üzenetére
Magyarországi előfizetéssel:
Colony (A társadalom): nincs magyar hang, csak felírat
The Mist (n/a)*: se magyar hang, se felírat
Riverdale (Riverdale): nincs magyar hang, csak felírat
* nyelvet kellett váltani angolra
Én nem izmoznék azon, hogy melyikre fizetek elő. Kell csinálni mindkettőhöz egy-egy regisztrációt és igény szerint lemondanám, ill. megújítanám azt, amelyik éppen kell. -
djpundro
aktív tag
-
kmarci25
Topikgazda
Kezdjük újra.
Mi a kérdésed? -
djpundro
aktív tag
Igen nalam is csak Hu felirat .De Osztrak Netflix elöfizetes sel ! Es ami Magyarorszagon magyar szinkronnal elerhetö ,azt igen is Ausztriaban Ausztriai elöfizetessel megy mind ,baris sokat probaltam es kibirom a nyelvet valasztani .
Es onnan a tablazatbol szurasszerüen ellenöriztem az osztrak elöfizetesen (itt is nezem Ausztriaban ) es mindegyiket birtam itten magyarul nezni .Csak a SH.Fort volt hogy nem tudtam szinkronnal nezni mert a tablazaton azt irta hogy van ,dehat azt elirtak vegülis senkinel se nincs.Mondjuk engem erdekelne hogy mennyi nemet szinkront tudsz te elöhivni ?Van e eggyaltalan ?Vagy lehet mind amit en nezek te is megtudod nezni nemetül ha van eggyaltalan nalad ?!
NA EZT ADD MOST ÖSSZE

-
djpundro
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
De magyar lett a felület .Teljessen minden .csak amelyik filmnel nincsen se szinkron se alairas magyarul ,akkor nemetül irja ki a tartalmat . magyarul ,akkor nemetül irja ki a artalmat .Nalam Ausztriaban vannak ezek a kepek es a netflix Osztrak elöfizetessel. .

Köszi hogy megnezted ,tehat a tablazatban el van irva es nalam az Osztrak elöfizetesnel is magyar felirata van .
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
djpundro
üzenetére
Tévén azért nem lesz magyar a felület, mert ahhoz a tv gyártójának ki kéne adni egy frissítést, mivel nem dinamikus a tartralom, mit egy weblapon, vagy appban. Nekem is a régebbi LG tv-n angol maradt a felület, de még egy újabb Sony-n is.
Azt senki nem fogja tudni neked megmondani, hogy melyik jobb az ausztriai, vagy a magyar előfizetés. Ha megnézed a djnice által linkelt táblázatot, abban látható, hogy darabszámra több magyar tartalom van.
Megnéztem, a Shanghai Fortress-nek nincs szinkronja, magyar felirata van csak.Nem személyes, de szerintem senki nem fog veled cserélni előfizetést, ott azért eléggé személyes adatok is láthatóak, megváltoztathatóak.
-
wwhy
veterán
válasz
djpundro
üzenetére
Nem nézheted. Erről megy itt a szófosás egy ideje. A teljes tartalom csak az adott országban elérhető, licenc és egyéb jogok miatt máshol nem nézhető vagy nem teljes értékű (nincs szinkron vagy felirat). Ugyanakkor, pl. egy HU előfizetéssel szintén nem látható pl. a full osztrák Netflix, mert ugyebár nem osztrák az előfizetés. Ilyen egyszerű

Lehet bűvészkedni VPN-nel, de az egy másik történet.Nekem HU előfizetésem van, de Romániában a Sh. Fort. csak HU felirattal érhető el, hang csak 2 mandarin van.
-
djnice
veterán
Országok szerinti darabszámok: [link]
-
djpundro
aktív tag
Most peldaul a Shanghai Fortress t az Ausztriai elöfizetesnel nincsen Magyar szinkron es allitolag Magyarorszagon van lasd itt [link] Megtudna valaki nezni hogy megy e magyar szinkronnal nala a Shanghai Fortress (Shanghaj ostrom alatt )?
-
djpundro
aktív tag
válasz
kmarci25
üzenetére
De a teven miert nem lesz a felület magyar ? Csak a PC en peldaul igen .
De akkor lenyegeben ha elöfizetem Ausztriaba akkor birom ebbe az esetbe az összes Magyarorszagon levö magyar hangal rendelkezö filmeket nezni itt Ausztriaban ? .(mivel sok sorozat igen megy magyarul ,csak nem tudom per pillanat összehasonlitani a magyar elöfizetök tartalmaval )
Es ha az összes magyar tartalmat nezhetem ausztriaba ,akkor jobb Austriaban elöfizetni es MAGYAR koleganak küldeni at innen ,mivel több tartalom lesz ,mivel megy majd nala az Osztrak tartalom is ?!Tehat összefoglalva ha jol ertem -
1-Austriai elöfizetes - Magyaroszagban nezheti a magyar es a nemet tartalmakat is .
2-Magyar orszagban elöfizetö -Csak a Magyarorszagi tartalmat lehet nezni ott Magyarosrszagon is meg ha itt nezem Ausztriaban is .Lehetseges hogy ez vegett ha osztani akarjuk a Netflixet Ausztria es Magyar területre ,akkor jobb ha Osztrakoknal fizetünk elö ?Mivel több lesz a tartalom ?
Remelem ti is ertitek amit en akarok kerdezni magyarazni
-
törölt tag
Aki GT Kingen nezi aNtflxet, es mindet jatszik,az melyik verzioval teszi?
A Playn nin letoltheto app.
Nekem a 6.26.x van, denehany film random lefegyasztja nembirok vele.
Kep, hang befagy ido utan rbootl.
Van a The King ,pl, ami ilyen.
Kipobalnatk, nalatok viszi e a King a The a Th Kinget?
9. Droid.
Van valakinek 7-3x.y app, amt feltudnek ra probalni, elkuldene?
Sok film megy gondnelkul, de ez csa akkor derul ki miko elinditom.
Szarugy.Koszi,
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
djpundro
üzenetére
Tényleg van kínálatbeli különbség attól függően, hohy hol fizetsz elő, tehát nem ugyanazokat fogod látni a kínálatban egy osztrák előfizetéssel és egy magyarral.
Viszont amiről a "haver" beszélt, az más téma: az október eleji magyar lokalizáció óta át lehet állítani a platform nyelvét magyarra, azaz a weblap/mobilapp magyar nyelvű lesz. Ha ezt megteszed, akkor tényleg csak a magyar felirattal vagy szinkronnal rendelkező tartalmakat listázza. Ha átállítod angolra, akkor viszont az összes elérhetőt látod.
-
djpundro
aktív tag
Köszi a valaszt .
Tegnap itt Ausztriaban kivaltottam a proba teszt 1 honapot es adtam egy havernak Magyarba is .Megy jol .
Na most valahogy peldaul a felesegemnek a HBO GO tartalmak (mivel a haver adott egy hozzaferest magyarorszagbol es Ausztraba hogy nezzem ) jobbnak tünnek neki ( ö mind nö teljesen mas katergoriakat nezeget mind en ferfi ,mas stilusu filmek erdeklik ).
Valahogy ahogy a filmeket lapozta a felesegem (es meghozza a nemet itteni Netflixet ) nagyon nem volt megelegedve ,mind mondta semmit majdnem nem talal ,mind masodrangu es sok regi film .
Viszont amikor a HBO GO között nezelödött ott rögtön talalt maganak valokat .
Nem is tudom mit valasszak ,mind a kettö nem akarnam HBO GO es Netflix egyszerre .Amivel meg a haver megilyesztett hogy mar az igy nem bö tartalom ,ami zavar bennünket ha Magyar Netflixre fizetnenk elö ,hogy meg kevesebb lesz .Mert allitolag Magyarorszagon csak a magyar szinkronnal meg alairassal mutassak .
Esetleg tudna e valaki nekem most egy hozzaferest adni Maygar Nertflix böl ?
En tudnak cserebe most egy Honapot egy Osztrak Netflixet küldeni . -
djpundro
aktív tag
Ha magyarorszagon valaki elöfizet a Netflixre 2 x ö nezi Magyarorszagon es en 2x Ausztriaban nezem ,hat lehet hoszabb ideig igy osztani ?Vagy van letiltas?
-
hadam98
senior tag
Magyar szinkronnal jött A Kib... világvége második évada

-
zseko
veterán
válasz
madagaszkar
üzenetére
A Netflix oldalán szinte kizárt. Itt viszont látni lehet: unogs.com
Ez csak az országból elérhető tartalom, úgy tudom ezen kívül van még néhány, ami valamiért csak külföldről elérhető. -
Adama123
aktív tag
válasz
madagaszkar
üzenetére
-
törölt tag
Van valami hír arról, hogy itthon is lesznek-e majd feltöltőkártyák?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de köszi. Már írtam is a revolutnak, de a support meg azt mondja, egyetlen egy tranzakciót sem lát a netflix-től, se próbát, se sikertelent, se semmit.
Mondom ok, gyorsan top-upoltam rá, de úgyse. Akkor simán csak revolut-al paypall nélkül. Az se.
De ezekre nezd mar Meg legyszi hogy van e nemet szinkron vagy felirat.
Mi a kérdésed?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker