- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
SylarHUN #8508 üzenetére
Hoppá, elég érdekes volt a vége. A csalókkal kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, ami tegnap este esett meg velem. Egy négy fős mezőnyben voltam. A rajtnál mindenki elindul, két kocsi mögöttem, egy kocsi előttem. Az élen haladót megelőztem és egy egész jó kis előnyt autóztam ki a komplett mezőnnyel szemben, de 96%-nál hirtelen második helyre rakott át (senki se volt a közelemben sem a térképen, sem a monitoron, levágóra nem volt lehetőség) és a rajtnál mögöttem haladó egyik autó került az élre és elvileg 2.32 másodperccel el is vert. Ez is cheat lenne vagy mire véljem a pozíciócserét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest