Új hozzászólás Aktív témák

• UFO1

senior tag

Luxus sportkocsik (kedvcsináló) 1. rész:

Pagani Zonda F (alapon mint a többi is):
    Nem is tudom hol kezdjem talán az áránál 10.000 boost megéri, nézzük csak mit kapun ennyiért. Elsősorban iszonyatos gyorsulást és nagyon jó tapadást jó példa az utóbbira mivel kedvencem a kézifékes farolgatás (faroltatás) ha a gázon állsz különösen nagy sebességen szinte lehetetlen megforgatni emiatt nem is sodródik nagy hibája egy kicsit tolja az orrát a kanyarban de valószínű ezt egy hangolt futómű orvosolhatja. Sebessége 346 és 384 N2O-val ez tuninggal gondolom maxolhato a megszokott 411 körülire. Annak ajánlható aki nem sajnálja az árát kifizetni ami elég borsos viszont szeretne egy egzotikus autót a garázsában és el tudja viselni a már-már fülsértő éles fűnyíró hangú motorját de ennek ellenére jó kis gép.

SLR Merci + Cop verzió:
    A Paganinál gyengébb indulás és gyorsulás bár végre jobb ami 356 és 384 ill. a sün verzió 360, 390 NOS használata mellett. Tapadásban is eltér az előbbitől a sima inkább a hátulját tolja a cop viszont képes keresztben csúszni (talán a peresebb gumik miatt jobb a sima mivel a stat-juk egyforma és 3-asan ültetett mindkettő akkor viszont ez is számíthat) jó élmény vele kanyargós pályán fordulgatni. Hogy meg-e éri a 6000 boostot mindenki döntse el, egy Porsche -vel vagy egy MP4-el jobb időket lehet valószínű menni, de egyedisége és az oldalsó kipufogón kicsapó lángnyelvek miatt – ami este látványos – (a sün verzión ez nincs – brühühü) talán, de szerintem versenyzésre nem alkalmas így alapon.

Aston Martin és Cop verzió:
    Félve vágtam a tesztelésbe mit tudhat egy ilyen luxus autó a verseny pályán és meglepődtem. Jobb gyorsulás mint az SLR és jobb forduló képesség mint a Pagani tehát elvileg a 3 közül talán a leg- versenyképesebb. Az orrát egy hangyányit tolja de gázelvételre rendre fordul, amit mi sem példáz jobban Waterfront Roadon elsőre a sün verzióval 0,56-ot mentem ami nálam jónak számít nem beszélve a legjobbam 0,53 egy MP4-el (bár nem erőltetem) de erről majd később. Tehát aki szeretne egy jól forduló kezes autót ami jól is megy (alapon is) vegye meg míg teheti a store-on (5500 boost) még vehető bár nem a villogós kivitelben ami jobb a simánál. Még egy érdekesség van egy furcsa hangja terhelés váltásnál vagy az elektrohidraulikus váltó vagy a „by-pass” szelep hangja de talán az előbbi mindenesetre tetszik. A sebessége 348 és 378 amit a rendőrségi + 10Km/ó fejel meg.

Egy kérésem lenne megint akinek van ismertsége, ráhatása, akármije az EA-nál kérem írjon egy pár sort a garázs rendezés megoldására (egy a vásárlásnál használatos legördülő menü lenne a legjobb de ha már ABC-be lenne az is jó) mert rühelem az összevisszaságot nem beszélve ha a jó kis első autóm a Silvia-t szeretném előhozni kb. 1-2 perc kell hozzá egér klikk-elés sebességétől függően. Azt is megköszönném ha tudja valaki hova kéne írni ilyen célzatból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés