Hirdetés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nem ócsároljuk , én csak magamra haragszom amikor kellett a lové meg a szintlépés elsiettem sok te-vel aztán ott voltam a nagyok közt s se köpni se nyelni nem tudtam . ezért nem szeretem a te -t. route 55 vagy gray point esetleg waterfront mind körpálya s szerintem nehezek , ezeket jobban díjjazom.
Más
Elcsábultam megvan a gt3rs , első benyomás piszok erős gép , jó kanyarodással , csak egy kicsit olyan hibálya van mit a 959 - nek kicsit csúszkál túlkormányzott pattog , de rettenetes verda , aki versenyt akar nyerni , persze nem csalók ellen annak ajánlom melegen.
Új hozzászólás Aktív témák

- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asztalos klub
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Xbox Series X|S
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OLED TV topic
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest