Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
sunny84 #17313 üzenetére
Igen, fordítva kellett volna és akkor nem várt volna senki Agera-t, F1-et, Zonda-t stb.
És ha fordítva lett volna akkor mindenki elégedett lett volna hogy kapott egy jó kis autót, mondjuk én így is elégedett vagyok.
Szombaton írtam hogy egész délután nem estem ji cheater miatt egy S-Class lobby-ból sem, nálatok mi a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest