- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
cuebler #13255 üzenetére
Nem gyöngyház, az más, az nem tetszik. A gyöngyház az a pearl, ez meg valami ingredient, vagy mi. A listában a legalsó.
A gyöngyház az mindig mást színt mutat, általában a szivárvány színeit, attól függően, hogyan esik rá a fény. Ezt úgy érik el, hogy a festék különböző rétegeiben különböző színeket visszaverő anyag van, és a fény valamint a rálátás szöge határozza meg, melyik ver vissza éppen. Általában 3-4 rétegben hordják fel, meg mostanság már valami optika réteget is tesznek rá, meg még lakkozzák is ezek után. Valami ilyesmi rémlik...A csiricsáré autók már nem tetszenek. Régen én is fogtam egy matricát, rátettem a tetőre, aztán húztam-vontam nyújtottam mindenfelé, míg be nem borította a kocsit, aztán színeztem.
Mostanság a minimál design jegyében pingálom a verdákat, összeválogatva a színeket, kasztni, felni, ablakfólia, neon. Van piros, lila, zöld meg kék autóm, meg egy sárga is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Overwatch 2
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest